Legfontosabb Szerencsejáték Állapot Audio CB-1 áttekintése

Állapot Audio CB-1 áttekintése

Érdemes vagy nem vásárolni a Status Audio CB-1 fejhallgatót? Felsorolunk minden okot, amiért érdemes vagy nem érdemes megvásárolni ezt a megfizethető fejhallgatót!

ÁltalSamuel Stewart 2020. augusztus 25 Állapot Audio CB 1 áttekintés

Bottom Line

A Studio Audio CB-1 fejhallgató ritka vadállat.

Magasabb hangminőséget kínálnak, mint sok riválisuk, mégis alacsonyabb árfekvéssel büszkélkedhetnek.

Sokoldalúak, kivételesen kényelmesek és remekül néznek ki, így ha elfogadható áron prémium fejhallgatóra van szüksége, a CB-1 kiváló választás lehet.

4.4 Lásd Ár

Az előnyök:

  • Tiszta, jól reprodukált hang
  • Ideális félprofesszionális használatra
  • Könnyű és kényelmes

Hátrányok:

  • Némi enyhe zajszivárgás

Különbség van az olcsó fejhallgatók és az olcsó fejhallgatók között. Szinte bárhol találhatsz olcsó fejhallgatót: benzinkutaknál, dollárboltoknál, mondjuk. Jól vannak, de általában egy hónap múlva eltörnek. Ezzel szemben az olcsóbbak azok, amelyek megpróbálják megismételni a felső kategóriás fejhallgatók minőségét anélkül, hogy annyiba kerülnének.

Ma egy ilyen terméket fogunk megvizsgálni, a Állapot Audio CB-1 . Alaposan megvizsgáljuk ezeknek a fejhallgatóknak az erősségeit vagy gyengeségeit, és végül eldöntjük, hogy megéri-e az időt, vagy sem. Egyből ugorjunk be!

TartalomjegyzékElőadás

Műszaki adatok

Fejhallgató típusa Fül felett
Driver mérete 50 mm
Frekvenciaválasz 15Hz – 30kHz
Hangaláírás Lakás
Impedancia 32 ohm
Decibel minősítés 97 dB +/- 3 dB
Csatlakozó 3,5 mm (¼ adapterrel)
Kábelhosszúság 3 m / 9,8'
Mikrofon/beépített vezérlők Nem
Más funkciók Összecsukható

Kinézet

állapot audio cb-1

Az első dolog, amit a Status Audio CB-1-jével kapcsolatban észrevesz, a megjelenésük: ez határozottan nem úgy néz ki, mint egy közepes költségvetésű fejhallgató. Ahogy az várható volt, a keret többnyire műanyagból készül, de a fülkagylók réz kontrasztja jól működik a fekete fejpánttal, és valóban olyan kifinomultságot kölcsönöz a CB-1-nek, amilyent a hasonló árú modelleknél nem gyakran látni.

A fejpánt és a csészék lélegző, párnázott műbőr anyaggal vannak bevonva. Biztosan kényelmes viseletnek tűnik, de erre később térünk ki. A Studio Audio egyértelműen úgy tervezte a CB-1-eket, hogy azok tetszenek azoknak, akik professzionális minőségű fejhallgatót szeretnének, de nem akarnak több száz dollárt költeni rá. Szóval hogyan bírják ki magukat a stúdióban?

Hangminőség

állapot audio cb-1 áttekintése

Lehet, hogy nem számít rá, de a CB-1-ek nagyszerűek mindenre. Szép, széles hangfelülettel büszkélkedhetnek, és a hallgatott zenék túlnyomó többségében egyértelműen megkülönböztethető az előadó hangja a hangszeres hangoktól.

Ez a fejhallgató különösen erős a magas és mély hangokban, mély, hatásos basszussal és kristálytiszta magas hangokkal. A középkategóriában azonban kicsit gyengébb, főleg a sok torzító hatást használó daloknál. Val,-vel frekvencia válasz 15 Hz – 30 kHz között, ezek valamivel szélesebb tartományt kínálnak, mint a legtöbb más középkategóriás fejhallgató, ami soha nem rossz.

A CB-1-ek kiváló jelenlétérzettel rendelkeznek. Például, amikor élő számokat hallgat, hallja a tömeget körös-körül, és egyszerűen csak olyan közel van ahhoz, hogy ténylegesen részt vegyen az előadáson.

Valójában a Studio Audio CB-1-ekkel az a legnagyobb probléma, hogy nem zajszűrők. Félreértés ne essék – egy kicsit csökkentik a környezeti zajt, a zajszűrő technológia pedig feldobta volna az árat, de ennek ellenére, ha professzionálisan szeretné használni ezeket, akkor rendkívül csendes stúdióra lesz szüksége.

Kényelem

Nincs itt semmi probléma – a CB-1 körülbelül olyan kényelmes, mint a fülhallgató. Mivel a csészék párnázottabbak, mint általában látjuk, jóval kisebb a nyomás. A fejpánt szélességét is beállíthatja, ha túl szoros lenne. Ezek együtt olyan illeszkedést jelentenek, amely több órás használat után is kényelmes marad.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a fejhallgatók rendkívül könnyűek, mindössze 8 uncia. Általában azt tapasztalja, hogy minél elegánsabb a fejhallgató, annál nagyobb a súlya, de a nehéz modellek növelik a nyak megerőltetésének és kimerültségének kockázatát. Egyszerűen egész nap viselheti a CB-1-eket mindenféle következmények és negatív hatások nélkül.

Fantasztikus volt a tekercses aux zsinór beépítése. Légy őszinte – ki ne húzott volna le véletlenül telefont vagy laptopot az asztalról, amikor a fejhallgató be van dugva? Ez egy egyszerű módja annak, hogy megakadályozzuk ezt, és őszintén szólva meglepődünk, hogy egyre több vállalat nem kínál alapfelszereltségként tekercses kábeleket.

Funkcionalitás

állapot audio cb-1 áttekintése 2019

Ezek a fejhallgatók a hétköznapi és a professzionális használat közötti középutat jelentik. Egy szabványos 3 mm-es aux kábellel, egy tekercses kábellel és egy ¼-es adapterrel szállítják őket arra az esetre, ha valamivel nagyobbra szeretnéd csatlakoztatni őket, de nem vagyunk biztosak abban, hogy megfelelnek a tényleges stúdiómunkának. Az árát tekintve azonban ez várható is.

Hányszor fordult meg a székében, és tépte ki a fejhallgatót a készülékéből? A CB-1-eknek van egy vezetékzár-mechanizmusa közvetlenül a bal fülkagyló alatt, amely lehetővé teszi ennek megakadályozását - ez egy apró kiegészítés, de szeretnénk látni, hogy több közepes költségvetésű fejhallgató halad előre.

Mi is nagy rajongói vagyunk az összecsukható fejhallgatóknak, különösen akkor, ha túl van fülelve. Így nem kell speciális tokot hordani, és segít biztosítani, hogy ne hajlítsanak meg vagy más módon ne sérüljenek meg utazás közben. Ebben a megjegyzésben a mellékelt aux vezetékek egyenes csatlakozóval rendelkeznek, ami hajlamos a sérülésekre, ezért érdemes ezt lecserélni egy L alakúra.

Ár

állapot audio cb-1

Szóval szerinted mennyibe kerül ez a fejhallgató? Nos, lehet, hogy kevesebb, mint képzelte; a Studio Audio CB-1s fejhallgató ára jelenleg pontosan 69 dollár. Tekintettel arra, hogy a piacot elárasztják a névtelen, borzalmas, hasonló árú fejhallgatók, a CB-1-esek nem számítanak rá.

Szintén örömmel hallja, hogy ezekre a fejhallgatókra 30 napos garancia vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy közel egy hónapig tesztelheti őket. Ha bármilyen okból nem elégedett, a Studio Audio kifizeti a visszaküldés költségeit, és teljes összeget visszatérít.

Még egy év garancia is jár arra az esetre, ha úgy dönt, hogy megtartja őket. Vedd meg ezt: még akkor is, ha megsérül a termék, a Studio Audio továbbra is részben jóváírhatja a cserét. Természetesen egy év elteltével ennek az esélye csökken.

Ezek is tetszhetnek neked