Legfontosabb Szerencsejáték Midnight Ghost Hunt Megjelenési dátum, hírek, előzetes és pletykák

Midnight Ghost Hunt Megjelenési dátum, hírek, előzetes és pletykák

Íme az összes információ, ami a Midnight Ghost Hunt-tal kapcsolatos, beleértve a megjelenési dátumot, a játék előzeteseit, a híreket és a pletykákat!

ÁltalJustin Fernandez 2021. szeptember 17. 2020. október 20 Midnight Ghost Hunt Megjelenési dátum, hírek, előzetes és pletykák

Manapság, ha bármilyen forrásmotoros játékra ugrálna, mint pl Team Fortress 2 , Ellencsapás , vagy Garry Mod , találsz legalább egy szervert, amely kizárólag a kellékvadászat lejátszására szolgál.

Ebben többjátékos játék , egy vagy több játékos élettelen tárgynak álcázza magát, míg mások megpróbálják megtalálni őket. Ez egy rendkívül szűk körű játék, de kiszámíthatatlan természete miatt nagyon szórakoztató nézni.

Midnight Ghost Hunt A Vaulted Sky Games új indie játékstúdió első címe, tiszteleg a korábban megjelent kellékvadász játékok előtt, miközben csavarja a formulát.

Alább egy előzetest és néhány képet találsz róla Midnight Ghost Hunt akcióban, valamint a játék működésének lebontását. A jövőben frissíteni fogjuk ezt a történetet, ezért feltétlenül nézzen vissza.

TartalomjegyzékElőadás

Midnight Ghost Hunt Megjelenési dátum

A 2019-es E3-on, a PC Gaming Show alatt jelentették be, Midnight Ghost Hunt egy 4v4-es kellékvadászat, amelyet a tervek szerint PC-re fognak kiadni. Ez lesz a fejlesztő Vaulted Sky Games első nagy projektje, és kiadja Kávéfolt Kiadó .

Kiemeléseik közé tartozik Történet a nagybátyámról , Kecske szimulátor , és Deep Rock Galactic . Bár jelenleg nincs információ a megjelenési dátumról, még ezen a nyáron regisztrálhat, hogy részt vegyen egy korai alfa programban.

Midnight Ghost Hunt Story

Midnight Ghost Hunt

Midnight Ghost Hunt egy játékmenetre összpontosító cím, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem számíthatsz arra, hogy rengeteg tanulságot vagy háttértörténetet találsz a játékban. A Vaulted Sky Games azonban igyekezett némi kísérteties ízt adni itt-ott.

Az első dolog, amit észrevesz, az, hogy mennyire emlékeztet a játékra Szellemirtók , mivel egy vadászcsapat egész testet fedő öltönyöket és Proton Pack projektorokra emlékeztető felszereléseket visel. Ez csak egy a sok kütyü közül a vadászok arzenáljában a szellemek megörökítésére.

Egy rövid utazás után a vadászok egy hátborzongató kastélyba kerülnek, ahol azt gyanítják, paranormális tevékenység zajlik. Itt elkezdik átkutatni a területet, felszerelésükkel figyelni a gyanús viselkedést, és remélhetőleg elfogják a poltergeistákat, a szellemeket, akik mindennapi tárgyakat birtokolhatnak.

Ha nem tudják megtalálni és elfogni mind a négy szellemet az ellenfél csapatában, mielőtt az óra elüti az éjfélt, az elfogott szellemek kiszabadulnak, és sokkal erősebbé teszik őket, így a vadászok vadászottakká változnak.

Midnight Ghost Hunt játékmenet

Midnight Ghost

A Vaulted Sky Games kibővítette a kellékvadászat formuláját azáltal, hogy olyan új játékmechanizmusokat épített be, mint például a szellemek mozgásának nyomon követése a Hunters rendelkezésére álló különféle eszközök segítségével. Ezek közé tartozik a lábnyomkövető, a radar és az ágyú, amely a vadászok elsődleges fegyvereként szolgál, lehetővé téve számukra, hogy felszívják a szellemeket.

A szellemeknek azonban van néhány trükkje is. Poltergeistákként olyan tárgyakat birtokolhatnak, amelyek főleg a kastélyon ​​belül helyezkednek el. Mivel ez egy többjátékos alapú játék, a csapattal folytatott kommunikáció és stratégiaalkotás jobb eredményekhez vezet.

Míg a szellemeknek lehetőségük van rá, hogy megtámadják a vadászokat, a fő cél az, hogy éjfélig láthatóan rejtve maradjanak, amikor is az összes szellem bosszúálló szellemként tér vissza.

Ezen a ponton az asztalok megfordulnak, és a vadászoknak meg kell próbálniuk túlélni, amíg megérkezik evakuálásuk, miközben a szellemek teljes ellenőrzés alatt tartják a kastélyt. Úgy tűnik, ez a meccs legdöntőbb része, mivel ha egyetlen szellemet is életben hagyunk éjfélig, a másik három kiszabadul, és bosszút áll a vadászokon.

Az utolsó szó

Midnight Ghost Hunt játék

Míg a kellékvadász játékok már évek óta léteznek, egyik sem próbált a képletre építeni és annyi egyedi elemet beépíteni, mint a Vaulted Sky Games közelgő projektje.

Lehetőséget biztosítunk mind a vadászoknak, mind a szellemeknek az ellenfél csapatának előnyére, egyfajta kötélhúzást eredményez, amely tökéletesen illeszkedik a frenetikus, többjátékos alapú játékmenethez.

Kíváncsian várjuk Midnight Ghost Hunt akcióban a közelgő alfa során, és várom, hogy itt megosszuk veled a további részleteket.

Ha izgatott a Midnight Ghost Hunt, és olyan játékra van szüksége, amely a megjelenésig eltarthat, nézze meg a listánkat a Legjobb közelgő indie és 2022-es PC-játékok .

Ezek is tetszhetnek neked