Legfontosabb Szerencsejáték Animal Crossing: New Horizons Guide – Fehérrépa vásárlása és eladása

Animal Crossing: New Horizons Guide – Fehérrépa vásárlása és eladása

Legyen harangmilliomos az Animal Crossing: New Horizons játékban, ha egyszerűbb módon ad el fehérrépát. Íme a végső útmutató a fehérrépa vásárlásához és eladásához.

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 10. 2020. október 8 új távlatokat átlépő állat vásárol elad fehérrépát

A fehérrépa mindegyikben megjelent Állatok mehetnek át játék a mai napig, és továbbra is magas kockázatú és magas hozamú módszert kínál, amellyel sok pénzt kereshet rövid időn belül.

Az ismeretlenek számára a fehérrépa lényegében ÉS s felveszik a tőzsdére, ahol a játékosok idő előtt megvásárolhatják őket Daisy Mae-től, abban a reményben, hogy később szép haszonért eladják őket.

Ha azonban nem vigyázol, előfordulhat, hogy veszteségesen kell eladnia a zöldséget, vagy ami a legrosszabb, rohadt, eladhatatlan karalábét kaphat.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan lehet fehérrépát vásárolni és eladni, valamint tippeket adni a Stalk Market játékhoz New Horizons . A végére jobban megérti a fehérrépa árának alakulását és a cserék szervezését más játékosokkal.

Ha többet szeretne megtudni a szigeten élőkről, nézze meg honlapunkat ACNH tippek és trükkök útmutató hogy segítsen elindulni.

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan vásároljunk fehérrépát

Az Animal Crossing New Horizons fehérrépát vásárol

A fehérrépa 10 db-os kötegben érkezik, és minden vasárnap reggel 5 és 12 óra között megvásárolható a Daisy Mae-től. Ahhoz, hogy vásároljon, először fel kell kutatnia Daisy Mae-t, egy aranyos malacot, aki a családi fehérrépa-üzletet örökölte nagyanyjától, Joantól, így ő lesz a Sow Joan's Stalk Market új vezetője.

Mivel Daisy a szigeted véletlenszerű részein jelenik meg, elengedhetetlen, hogy minden zeg-zugát átkutass, amíg meg nem találod.

Miután megtalálta Daisy Mae-t, forduljon hozzá, hogy megtudja, mennyibe került a fehérrépa azon a héten, és döntse el, hogy megéri-e megvenni. Az árak átlagosan 90 csengőtől 110 csengőig terjedhetnek fehérrépánként, és általában csak akkor ajánlott vásárolni, ha az ár 100 harang alatt van.

Annyiszor vásárolhatsz fehérrépát Daisytől, ahányszor csak akarsz, amíg el nem hagyja a szigetedet délben.

Hogyan adjunk el fehérrépát

Az Animal Crossing New Horizons fehérrépát árul

A fehérrépát hétfőtől szombatig 8-22 óráig adhatja el. a Nook's Cranny-ban a „Répa árai?” párbeszédpanel kiválasztásával. Mivel az üzlet minden nap más áron kínálja a fehérrépát, érdemes lehet kitartani addig, amíg legalább 50 Bell-el magasabb árat nem kap, mint amennyit fehérrépánként fizetett.

Ha azonban túl sokáig vár, vagy utazzon az időutazáson, akkor azt kockáztatja, hogy elveszíti a fehérrépáját, mivel a birtokában maradt eladatlan fehérrépa a következő vasárnapon elrohad, amikor Daisy Mae meglátogatja.

Amellett, hogy ellenőrizze boltja napi fehérrépa árát, érdemes a barátaival is meglátogatnia, hogy mennyi a fehérrépa ára minden nap. Mivel minden üzletnek saját ármintája lesz, lehetséges, hogy a teljes fehérrépa készletét magas értéken értékesítheti egy másik játékos szigetén.

Van még egy csomó közösség által vezérelt oldal és Discord szerverek fehérrépa értékesítésének szentelték.

Bár ez nem követelmény, javasoljuk, hogy a lehető leggyorsabban frissítse a készletét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elegendő helye van az összes fehérrépának, különösen azért, mert a fehérrépát nem lehet elhelyezni a ház tárolójában.

A másik lehetőség az, hogy egyszerűen ledobja őket a földre akár a házában, akár a sziget többi részén.

Fehérrépa árminták

Animal Crossing New Horizons fehérrépa ármintái

Négy különböző fehérrépa árminta létezik New Horizons, és amelyikre a hét elején kerülsz, az többnyire véletlenszerűen van kiválasztva. Az aktuális heti trend alapján azonban továbbra is megjósolható, hogy melyiket kapja meg a következő héten.

Az egyes különbségek ismerete rendkívül hasznos, ha bármilyen reménye van a fehérrépát forgatni hatalmas haszon érdekében.

Amint láthatja, a legjobb minták a Sudden Spike és a Slow Spike, amelyek egyaránt lehetőséget adnak arra, hogy eladja a fehérrépát túlzott áron, és a legtöbb pénzt keresse.

A Standard minta továbbra is használható kis nyereség elérésére. Végül a Downward a legrosszabb minta, bár ennek a megjelenési esélye is a legalacsonyabb.

Itt van egy diagram, amely lebontja az egyes minták megszerzésének valószínűségét a jelenlegi alapján:

Az aktuális hét mintájaJövő heti minta esélye
egykettő34
1. SzabványAlacsonyKözépsőAlacsonyMagas
2. Hirtelen tüskeMagasAlacsonyAlacsonyKözépső
3. LefeléKözépsőMagasAlacsonyKözépső
4. Lassú tüskeMagasKözépsőAlacsonyAlacsony

A répabörze

Animal Crossing New Horizons fehérrépa csere

Ha arra törekszik, hogy minél több pénzt keressen, és nem bánja, hogy sorban áll, a Warp World's Fehérrépa csere egy hasznos eszköz, amely a fehérrépa eladóinak és bolti árainak összegyűjtését biztosítja a játékosoktól a világ minden tájáról.

Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb napi fehérrépa árakat kínáló szigeteken élesedjen, miközben az egész folyamat leegyszerűsödik.

Az oldal betöltésekor megjelennek a házigazdává válás, a fehérrépa-sorokhoz való csatlakozás és a legutóbbi szigetek közötti keresés szakaszai. Azok a játékosok, akik gazdának jelentkeznek, egyedi fehérrépa kódot kapnak, amely úgy működik, mint a játékon belüli Dodo kódok. A vendégjátékosoknak virtuális sorban kell állniuk, amíg rájuk kerül a sor.

Amellett, hogy a legjobb fehérrépa árat kapja, a fehérrépabörze a katalógusozási célból más játékosokkal való árucseréhez is hasznos.

Ezek is tetszhetnek neked