Legfontosabb Szerencsejáték Animal Crossing: New Horizons Guide – Hogyan szerezz 5 csillagos szigetértékelést

Animal Crossing: New Horizons Guide – Hogyan szerezz 5 csillagos szigetértékelést

A szigeted a kenyered az Animal Crossing: New Horizonsban. Íme egy nagyon egyszerű és egyszerű útmutató az 5 csillagos szigetértékelés megszerzéséhez.

ÁltalJustin Fernandez 2021. szeptember 4. 2020. október 9 Az Animal Crossing New Horizons útmutatója, hogyan szerezhet 5 csillagos szigetértékelést

Megszerzi az áhított 5 csillagos szigetértékelést Animal Crossing: New Horizons az egyik legjelentősebb mérföldkő, amelyet egy játékos valaha is remélhet elérni.

Ez azonban meglehetősen bonyolult lehet, és sok időt és erőforrást igényel a vonzás érdekében új falusiak és javítsa szigete hírnevét.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan szerezhet 5 csillagos értékelést, és hogyan kínálhat tippeket a szigetértékelések feloldásához, az értékelés növeléséhez és az 5 csillagos értékelési jutalmak megszerzéséhez .

Ha többet szeretne megtudni a szigeten élőkről, nézze meg honlapunkat ACNH tippek és trükkök útmutató hogy segítsen elindulni.

TartalomjegyzékElőadás

A szigetértékelések feloldása

Animal Crossing Hogyan lehet kinyitni a sziget értékeléseit

A többség New Horizons Az eszközök és funkciók a fejlődéshez vannak kötve, ami azt jelenti, hogy konkrét feladatokat kell végrehajtania, mielőtt még kérhetne egy szigetértékelést. A szigetértékelések feloldásához feltétlenül hajtsa végre a következőket:

  • Építsd meg a Nook's Cranny-t
  • Építsd meg az első hidat
  • Bútorozzon be három telket új falusiak számára
  • Építsd meg a kempinget
  • Hívd meg az idelátogató falusi lakost, hogy jöjjön élni a szigetén

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, Tom Nook felveszi Önnel a kapcsolatot, és tudatja veled, hogy tervének következő szakasza folyamatban van. Ettől a ponttól kezdve ellenőrizheti szigete jelenlegi besorolását, ha a Resident Services épületében beszél Isabelle-lel.

Mi számít a sziget értékelésénél

Animal Crossing, ami számít a sziget értékelésénél

Bár nehéz lehet felmérni, hogy pontosan mi akadályoz meg abban, hogy elérje az 5 csillagos értékelést, Isabelle-lel való beszélgetés a helyes irányba mutat. A szigeted jelenlegi megjelenésétől függően azt javasolja, hogy fejleszd a következő területek közül egyet vagy többet:

  • Külső bútorok és dekorációk
  • Virágokat és fákat ültetett
  • Gyom és szemét eltávolítása
  • Falusi lakosság nagysága

Ez nem azt jelenti, hogy megszállottan kell megszabadulnia minden egyes gyomtól, vagy óriási kertté kell alakítania a szigetet, de ne feledje, hogy játék közben tartsa szem előtt ezeket. Ha úgy érzi, hogy a szigetének van egy része, amelyet elhanyagolt, díszítse fel a területet néhány virággal, egy-két paddal és némi kerítéssel.

Hogyan szerezz 5 csillagos szigetértékelést

Animal Crossing Hogyan szerezz 5 csillagos szigetértékelést

Tekintettel arra, hogy minden sziget elrendezése más és más, és minden játékosnak egyedi elképzelése van arról, hogy hogyan nézzen ki a sajátja, nincs jó vagy rossz út az értékelés javítására.

Van azonban néhány általános tipp, amelyek nagyban megkönnyíthetik a dolgokat. Ha 0, 2 vagy akár 4 csillagosra szeretné emelni az értékelést, tartsa szem előtt a következőket:

Használja mértékkel a természetet

Animal Crossing Használja mértékkel a természetet

Bár a természeti tárgyak, például a növények és virágok számíthatnak az értékelésbe, könnyen elragadtatja magát. Ne feledje, hogy bármely ültetett fa vagy kert értékes ingatlant foglalhat el, amelyet bútorként és dekorációként használhat fel.

Ahelyett, hogy a nagy területek fákkal és virágokkal való megtöltésére összpontosítana, próbálja meg ezeket használni a sziget különböző szakaszainak kiemelésére.

Esetleg hozzon létre egy utat fákkal mindkét oldalon, amely üzletekhez vagy más kiemelni kívánt területekhez vezet. Ezenkívül fontolja meg hibrid virágok termesztése hogy változatosabb legyen a szigeted. Végül használjon kerítést a kertek méretének és elhelyezkedésének meghatározásához, ahelyett, hogy véletlenszerűen telepítené őket különböző helyekre.

Ne feledkezzen meg a falusi otthonokról

Animal Crossing Don

Könnyen beleköthet egy díszes szabadtéri kávézók és nyugalmi kertek kialakításába, de ne felejtse el megmutatni a falusiak otthonait körülvevő területeket. Ennek legjobb módja, ha minden falubelinek saját udvart biztosítunk valamilyen kerítéssel.

Díszítse udvaraikat virágokkal, bútorokkal vagy olyan tárgyakkal, amelyekről úgy gondolja, hogy a legjobban tükrözik személyiségüket. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megszabaduljon az idők során felhalmozott véletlenszerűnek tűnő dolgoktól, és nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy szigete kitűnjön mások közül.

Váltsd be a Nook Miles-t tárgyakra

Az Animal Crossing beváltja a kuckómérföldeket tárgyakra

Miközben ösztönözni lehet arra, hogy költse el nehezen megszerzett mérföldek A Nook Miles Tickets és Bell Vouchers kuponok segítségével egy sor egyedi tárgyat is beszerezhetsz, amelyek kiemelik szigetedet. Sok ilyen elem meglehetősen nagy, és több lapkát foglal el, vagyis többet számítanak a sziget értékelésében.

A nagy jegyek, mint például a világítótorony vagy a Szörnyszobor, némi izgalmat vagy bájt varázsolhatnak a sziget különböző részein. Mivel amúgy is mindig Nook Miles-t keresel, miért ne használnád őket a szigeted megjelenésének javítására.

Látogassa meg a többi szigetet

Az Animal Crossing látogasson el más szigetekre

Ha úgy találja, hogy inspirációra van szüksége, látogasson el egy barát szigetére, vagy keressen új ötleteket a közösségi médiában. Nem másolnod kell, amit mások csináltak, hanem be kell építened a témáikat, és alkalmaznod kell őket a magad módján.

Amíg egy másik játékos szigetére látogatsz, használd fel arra, hogy barkács recepteket cserélj más helyekkel. Mindkettőtöknek biztosan lesznek nem kívánt másolatai, és segíthetnek egymásnak a katalógusok kitöltésében.

Végül, ha a barátja már megszerezte az 5 csillagos értékelést, kérdezze meg, hogy van-e olyan kiegészítő bútora, amelyre már nincs szüksége vagy nincs szüksége.

Ne hagyja figyelmen kívül a strandokat

Animal Crossing Don

Az a tény, hogy nem tudod módosítani a strandokat, vagy bármit megtenni terraformálás szuper kiábrándító. Azonban ne használja ezt ürügyként arra, hogy figyelmen kívül hagyja őket, vagy egyenesen figyelmen kívül hagyja őket.

A New Horizonsban megvásárolható vagy elkészíthető tengerparti témájú tárgyak széles választéka áll rendelkezésre, amelyekkel díszítheti szigete homokosabb részeit.

Még ha nincs is kedve hagyományos strandbeállításhoz, próbáljon ki valami szokatlant. Esetleg építsen egy szabadtéri edzőtermet különféle edzőeszközökkel vagy egy tengerparti éttermet, ahol a falusiak pihenhetnek a napozástól.

Végső soron rajtad múlik, hogy a szigeted mennyire normális vagy furcsán néz ki, ezért használd ki kreativitásodat.

Jutalmak az 5 csillagos minősítésért

Animal Crossing Rewards az 5 csillagos értékelésért

Miután számtalan órát fektetett a sziget díszítésére és módosítására, kemény munkája végül meghozza gyümölcsét, és Isabelle elmondja, hogy a sziget 5 csillagos minősítést kapott. Az elhivatottságod jutalmául ad neked egy barkács receptet az Arany Locsolókannához.

A többi aranyszerszámhoz hasonlóan ez az öntözőkanna is aranyrögöket igényel, és sokkal tovább tart, mielőtt eltörik.

Ezenkívül az Arany locsolókanna hasznos a lenyűgöző Arany Rózsa megszerzéséhez – ez egy rendkívül ritka virágtípus, amely ívásra képes, amikor a fekete rózsákat az arany locsolókannával öntözik.

Végül, a szigeted minden egyes napjára 5 csillagos minősítést kapsz, és fennáll annak az esélye, hogy gyöngyvirágot találsz a szigeted sziklái mentén. Ezek az egyedi virágok nem tenyészthetők, de különböző területekre újratelepíthetők. Nagyon szép rájuk nézni, és nagyszerű módja annak, hogy megmutassa, mennyire büszke vagy a szigetére.

Ezek is tetszhetnek neked