Animal Crossing: New Horizons Guide – A Island Designer használata

Az Anima Crossing: New Horizons Island Designer egy nagyon hasznos eszköz a sziget megtervezéséhez. Így alakíthatod ki a szigetedet a kívánságod szerint!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 10. 2020. október 9 Az Animal Crossing New Horizons, hogyan kell használni a szigettervezőt

Az előzőben Állatok mehetnek át A bejegyzések után a játékosok alapvetően leragadtak a játék elején választott városi elrendezésnél.

ACNH nem csak ezt a koncepciót veti alá, hanem azt is lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a terraformálás segítségével a sziget szinte minden részét finoman hangolják.

Ez megnyitja az ajtót a rendkívül kifejező és egyedi szigetelrendezések előtt, egyedi folyókkal, ösvényekkel, vízesésekkel és sziklákkal, amelyeket mind kézzel helyeztek el.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan kell használni az Island Designer alkalmazást terraformáláshoz , részletezze számos funkcióját, és ossza meg bevált gyakorlatait ösvények, folyók, vízesések és sziklák módosításával/hozzáadásával kapcsolatban.

Ha többet szeretne megtudni a szigeten élőkről, nézze meg honlapunkat ACNH tippek és trükkök útmutató hogy segítsen elindulni.

TartalomjegyzékElőadás

Az Island Designer alkalmazás feloldása

Az Island Designer alkalmazás feloldása

A játék elején nem fogsz hozzáférni az Island Designer alkalmazáshoz, mivel a funkcióhoz körülbelül két hétnyi célt kell teljesítened, mielőtt Tom Nook felkér, hogy vállalj el egy különleges megbízást, a Project K-t azzal a reménységgel legendás zenész, KK Slider, hogy fellépjen a szigetén.

A K projekt több olyan feladatot tartalmaz, amelyeket több napon keresztül kell elvégezni. Ha azonban erőfeszítéseket tesz a szigete megjelenéséért, kevesebb mint egy hét alatt képes lesz arra, hogy befejezze. A következőket kell tennie:

 • Építsd meg a kempinget a szigeteden
 • Hívj meg legalább egy táborlakót, hogy jöjjön el a szigetedre
 • Három lakótelek építése és bútorozása
 • Győzz meg három falubelit, hogy költözzenek a szigetedre a Mystery Tours során
 • Érjen el háromcsillagos szigetértékelést

Miután befejezte az utolsó lépést, és három csillagos értékelést kapott, Tom Nook másnap felveszi Önnel a kapcsolatot, és felkéri, hogy látogassa meg. Amikor elmész hozzá beszélni, elismerni fogja kemény munkáját, és felajánlja, hogy telepíti az Island Designer alkalmazást a NookPhone-jára.

Hogyan lehet terraformálni a szigetet

Animal Crossing New Horizons Hogyan alakítsd ki a szigetedet

Amikor először nyitja meg az Island Designer alkalmazást, azt fogja látni, hogy csak az Útvonal eszközhöz és két útvonaltípushoz fér hozzá: a fűhöz és a piszokhoz. További útvonaltípusok, valamint a Waterscaping és a Cliff-Construction eszközök feloldásához külön-külön kell megvásárolnia azokat a Nook Miles segítségével a Resident Services kioszkjában.

Hogyan építsünk ösvényeket

Állatok keresztezik új horizontokat, hogyan építsünk ösvényeket

Az ösvények nagyszerű módja annak, hogy különbséget tegyen a sziget számos üzlete és háza között, valamint elkalauzolja a látogatókat. Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy feldobja szigete megjelenését, és egyéniséget adjon neki.

Vannak azonban bizonyos korlátozások az ösvények építésére vonatkozóan, mivel a partvonalat és a Resident Services teret is tiltja a játék.

Útvonalak építéséhez nyissa meg az Island Designer alkalmazást, és nyomja meg a (+) gombot az engedélyezési menü előhívásához. Válassza ki az Útvonal eszközt a kívánt útvonaltípussal együtt. Mostantól, amikor megnyomod az A-t, miközben egy fűfolttal nézel szembe, a karaktered egy ösvénylapkát tesz a földre, vagy eltávolít egy meglévő lapkát.

Különböző ösvénytípusokat helyezhet egymás mellé egy kis füves szegéllyel, és egyszerűen eltávolíthatja a nem kívánt útvonalakat a Fű úttípus használatával.

Ha megnyomja az A-t a szomszédos lapkákon, azok sarkai lekerekednek, így érdekes íveket és formákat hozhat létre. További nyolc útvonaltípus vásárolható meg a NookStop kioszkban:

 • Tégla
 • Sötét szennyeződés
 • Íves csempe
 • Homok
 • Terrakotta
 • Faipari
 • Egyedi tervezés

Mindegyik útvonaltípus 2000 mérföldbe kerül, kivéve az egyedi tervezésű útvonaltípust, amely 2300 mérföldbe kerül. Ez a típus lehetővé teszi, hogy elérési utat építsen a NookPhone-ba mentett egyéni tervek bármelyikével.

Az egyedi tervezési útvonalak bármikor eltávolíthatók az Y megnyomásával, és lehetővé teszik bonyolultabb útvonalak létrehozását több darab használatával.

Ezen túlmenően, ha az egyedi tervezésnek van átlátszósága, elhelyezheti a meglévő utakon vagy fűben, hogy érdekes megjelenést kapjon. Ha véletlenül módosít egy egyéni kialakítást a NookPhone-ban, akkor az ezt a kialakítást használó útvonalak is módosulnak.

Hogyan építsünk folyókat

Animal Crossing New Horizons Hogyan építsünk folyókat

Meglévő folyó építéséhez vagy módosításához nyissa meg az Island Designer alkalmazást, nyomja meg a (+) gombot az engedélyezési menü előhívásához, és válassza ki a Waterscaping eszközt.

Mostantól, amikor megnyomod az A gombot, miközben egy fűfolttal nézel szembe, karaktered egy üres árkot hoz létre a földben. Nyomja meg ismét az A gombot az árok vízzel való feltöltéséhez, és folytassa az árkok elhelyezését és összekapcsolását, hogy folyókat és más víztesteket hozzon létre.

Az Útvonal eszközhöz hasonlóan az összekapcsolt árkok sarkai lekerekednek, amikor megnyomja az A-t a szélük mentén. Ha a kemény szöget részesíti előnyben, egyszerűen nyomja meg ismét az A gombot a kerekítési hatás eltávolításához. Mivel a Waterscaping eszköz használata sokkal nagyobb kihívást jelent, adtunk néhány további tippet, hogy megkíméljen néhány problémától:

 • A karakterek átugorhatnak az 1-2 lapka széles árkokon a boltíves rúd nélkül
 • A hidakhoz négy vízlapra van szükség keresztben és három lefelé mindkét oldalon
 • A halak csak akkor ívnak, ha a víztömegében legalább három lapka van

Hogyan építsünk sziklákat és vízeséseket

Animal Crossing New Horizons Hogyan építsünk sziklákat és vízeséseket

Meglévő szikla építéséhez vagy módosításához nyissa meg az Island Designer alkalmazást, nyomja meg a (+) gombot az engedélyezési menü előhívásához, és válassza ki a Cliff-Construction eszközt.

Mostantól, amikor megnyomod az A gombot, miközben egy fűfolttal nézel szembe, karaktered egy szirtet hoz létre a tetején. Ezenkívül az A megnyomása egy meglévő szikla tövében elpusztítja azt.

A sziklák három szintig egymásra rakhatók; azonban nem fog tudni hozzáférni a harmadik szinthez. Csakúgy, mint az ösvényeknél és a folyóknál, az A gomb megnyomásával megkerülheti az összefüggő sziklák széleit. Végül, mivel falusiak nem tudnak áthaladni a sziklákon, ne felejtsen el lejtőket, például rámpákat és lépcsőket építeni.

Vízesés létrehozásához váltson vissza a Waterscaping eszközre, és álljon a szikla szélére, amelyről le szeretné ejteni a vízesést. Nyomja meg az A-t egy vízesés létrehozásához, és az A-t, hogy elpusztítsa azt.

Ezek is tetszhetnek neked