Legfontosabb Szerencsejáték Animal Crossing: New Horizons Guide – Hogyan keress gyorsan harangokat

Animal Crossing: New Horizons Guide – Hogyan keress gyorsan harangokat

Az Animal Crossing: New Horizonsban sok harangot keresni nem kell nehéznek. Itt található a végső útmutató arról, hogyan kereshet gyorsan harangokat az ACNH-ban.

ÁltalJustin Fernandez 2021. szeptember 4. 2020. október 9 új távlatokat átlépő állatok harangokat keresnek

Egy nagy része Animal Crossing: New Horizons pénzt keres és költ, vagy inkább Bells. A lakáshitel törlesztésétől kezdve annak a fényes, új tárgynak a megvásárlásáig, amelyre már figyelt, a Bells sok helyzetben kézbe jön.

És bár rengeteg módja van annak, hogy harangokat szerezzenek, a játék nem mindig tudja jól közölni ezeket a játékosokkal.

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk hogyan működik a Bell gazdaság, és megmutatja, hogyan szerezhet gyorsan Bell-t különböző feladatok elvégzésével .

Ha többet szeretne megtudni a szigeten élőkről, nézze meg honlapunkat ACNH tippek és trükkök útmutató hogy segítsen elindulni.

TartalomjegyzékElőadás

Mik azok a harangok az Animal Crossingben?

új távlatokat átlépő állat harangja

A harangok bekerültek Állatok mehetnek át a kezdetektől fogva, és továbbra is ezek jelentik a fejlődés fő módszerét. Hitelek törlesztésére, építési projektek finanszírozására a szigeten, új ruhák és bútorok vásárlására és még sok másra használják.

Aktuális Bell egyenlegét a Pockets menü bal sarkában találhatja meg. A Belleket letétbe helyezheti, és kamatokat halmozhat fel az ABD-n keresztül a Resident Servicesben.

Hogyan keress gyorsan harangokat

Az új távlatokat átlépő állatok gyorsan keresnek harangokat

Bár számos módja van a Bell-ek megszerzésének, egyesek eleve gyorsabbak. Itt megosztjuk a legjobb módszereket, amelyek segítségével gyorsan sok Bell-t szerezhet. Ezek bizonyos típusú árucikkek eladásától a sziget felfedezéséig, a Nook Miles-ben való beváltásig terjednek.

Shake Trees

új távlatokat átlépő állat megrázza a fák harangját

A Shaking Trees jó módja annak, hogy harangokat szerezzen mind közvetlenül, mind úgy, hogy olyan tárgyakat keres, amelyeket később el lehet adni. Legalább elsétálsz még pár faággal; időnként 100 Bells vagy egy véletlenszerű bútor is leesik.

Fontos, hogy ne felejtse el felszerelni a poloskahálót, mivel a remegő fák néha megzavarják a darázsfészket, és meg kell kapnia őket, vagy meg kell csípni.

Gyümölcsök, gyomok és kagylók értékesítése

új távlatokat átlépő állatok gyümölcsöt árulnak

Minden nap pénzt kereshet, ha olyan tárgyakat ad el, amelyek természetesen megjelennek a szigetén. A játék elején a gyomok jelentik a legjobb forrást a gyors készpénzszerzéshez. Azok a kagylók, amelyek a szigeted strandjain ívnak, szintén szép pennyt kaphatnak.

A gyümölcsök, különösen azok, amelyek nem honosak a szigeten, meglehetősen jövedelmezőek lehetnek; A Nook’s Cranny a kókuszdión kívül minden külföldi gyümölcsöt vásárol darabonként 500-ért. Tehát ha legközelebb új fajtát talál, mindenképpen vigyen vissza néhányat, hogy elültesse a szigetén.

Bogarakat, halakat és kövületeket árusítanak

új távlatokat átlépő állat tarantulát árul

A bogarak és halak elfogása és eladása kiváló módja lehet a harangok keresésének. Míg általában az a legjobb, ha megmentjük a ritka halakat vagy rovarokat, amíg C. J. vagy Flick úgy dönt, hogy felkeresi Önt, mert 1,5-szer többet fizetnek, a Nook's Cranny továbbra is szívesen elfogad minden eladásra kínált terméket.

Pénzt is kereshet, ha kövületeket ás ki a lapátjával a sziget megjelölt helyein. Naponta legfeljebb öten születnek, és vagy a múzeumnak adhatók, vagy eladhatók a Nook's Cranny-nek. Egy profi tipp, hogy Blathers felmérje a kövületeit, mielőtt eladja őket, ami nagymértékben növeli az értéküket.

Adja el a nap „forró termékeit”.

új távlatokat átlépő állat a nap forró tárgyai

Miután feloldottad a Nook's Cranny-t, mindenképpen kérdezz rá a nap „forró tárgyára”, amely mindig véletlenszerűen elkészíthető elem. Miután megtudta, mi az, készítsen egy csomót ömlesztve, és adja el őket a normál érték duplájáért.

Nem kívánt bútorok eladása

új távlatokat átlépő állat, nem kívánt bútor

Minél tovább játszol, annál több tárgyat halmozhatsz fel. Legyen szó kézműves bútorról vagy valami Ön által vásárolt dologról, a Nook's Cranny leveszi a kezéről néhány Bellsért. Ha egy csomó anyag hever, üsse fel a munkapadot, és kezdje el a kézműveskedést.

Strike Money Rocks

új távlatokat átlépő állat pénzkőbe csap

A szigeten hat szikla található, amelyeket lapáttal vagy baltával megütve köveket, vasat, agyagot, aranyat és még harangokat is lehet szerezni. A „pénzkőnek” nevezett szikláid többszöri ütés esetén harangokat produkálnak. Ne feledje, hogy ezt naponta csak egyszer teheti meg, és a pénzkőnek kijelölt szikla változni fog.

Ültess pénzfákat

új távlatokat átlépő állat pénzfák

Napi sziget-ellenőrzése során ügyeljen a földön lévő izzó foltokra. Ahelyett, hogy azonnal kiásnád őket, először győződj meg arról, hogy legalább 10 000 csengő van a zsebedben, és alakítsd át tárgyakká az A gomb megnyomásával és a „Fogd meg 10 000 harangot” lehetőség kiválasztásával.

Amikor kiásod az izzó helyet, ahelyett, hogy elültetnéd a kapott 1000 harangot, temesse el a 10 000 harangot a lyukba. Most, amikor a fa teljesen kinő, 30 000 harangot fog kapni 3 000 harang helyett.

Pop úszó ajándékok

új távlatokat átlépő állat lebegő ajándékokat

A sziget felfedezése közben észrevehetsz, hogy ajándékok lebegnek az égen. Pattintsa fel őket egy csúzli segítségével, és nézze meg, mi van benne. Az ajándékok tartalmazhatnak bútorokat, recepteket, anyagokat és még harangokat is. Az ajándékok megtalálásának legjobb módja, ha a tengerparton lógunk, és megvárjuk, amíg megjelennek.

Vásároljon csengő utalványokat

új távlatokat átlépő állat csengő utalványok

Bells mellett New Horizons formájában bevezet egy második valutát Nook Miles , amely től kezdve egy sor tárgyra becserélhető DIY receptek díszítőelemekre, sőt harangokra is. Harangutalvány megvásárlásához legalább 500 Nook Mérföldre lesz szüksége.

Minden utalvány 3000 Bells értékű, és beváltható a Kuckós Crannyban. Ha sok mérfölddel rendelkezik, de nincs harangja, ez nagyszerű módja lehet a pénzkeresésnek. Bár a megvásárolható utalványok száma nincs korlátozva, egyszerre csak egyet lehet megvásárolni, ami fárasztóvá teszi a folyamatot.

Látogassa meg a Mystery Islands-t

új távlatokat átlépő állat rejtélyes szigeteken

A rejtélyes túrák mindaddig jövedelmezőek lehetnek, amíg nem zavarja, hogy bepiszkolja a kezét. Miután vásárolt egy Nook Miles jegyet a NookStop kioszkból 2000 mérföldre, vigye el a repülőtérre, és kérjen egy rejtélyes sziget meglátogatását.

Ha megérkezik, járja körbe a szigetet, és gyűjtse össze annyi gyümölcsöt, bogarat, halat, gazot stb., amennyit csak tud magával vinni.

Amikor visszatér, adja el áruit néhány Bellsért. Mivel a kapott sziget minden utazással változik, fennáll az esélye a Tarantula-sziget megszületésének, amely akár 250 000 harangot is eredményezhet.

Teljes szívesség a falusiak számára

új távlatokat átlépő állat a falusiak kegyeit

A te falusiak néha eljönnek Önhöz, és segítséget kérnek egy szívességgel, például levesznek egy tárgyat a kezükből vagy készítenek egy konkrét barkácsot. Ha teljesíted a feladatukat, adnak egy bútort, ruhát vagy harangot.

Játssz a The Stalk Market játékkal

új távlatokat átlépő állat szárpiac

A fehérrépa vásárlása és eladása magas kockázatú, nagy jutalommal járó megközelítés a Bells készítéséhez. Daisy Mae minden vasárnap ellátogat a szigetére, és fehérrépát árul. Vásároljon minél többet, és a hét folyamán látogasson el a Nook's Cranny-be, és érdeklődjön a fehérrépa árakról.

Mivel az árak napokonként változnak, fontos, hogy ne feledje, mennyiért vásárolta a karalábét annak érdekében nyereséget termelni . Ne ragaszkodjon azonban túl sokáig a fehérrépához, mert az eladatlan maradvány megrohad.

Ezek is tetszhetnek neked