Legfontosabb Szerencsejáték Animal Crossing: New Horizons Guide – Hogyan készítsünk barkács recepteket

Animal Crossing: New Horizons Guide – Hogyan készítsünk barkács recepteket

Rengeteg barkács recept található az Animal Crossing: New Horizonsban. Ebből az útmutatóból megtudhatja, hogyan szerezheti be az összes barkács receptet az ACNH-ban.

ÁltalSamuel Stewart 2021. szeptember 4. 2020. október 9 új távlatokat átlépő állatok, hogyan lehet barkács recepteket szerezni

Animal Crossing: New Horizons vadonatúj barkácskészítő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy különféle eszközöket és dekorációs tárgyakat készítsen szigete természeti erőforrásainak felhasználásával.

Noha ezek közül a tárgyak közül rengeteget még mindig meg lehet vásárolni, általában költséghatékonyabb, ha a semmiből készíti el őket, és ezeket a harangokat hidak és emelkedők építésére, valamint házak és üzletek áthelyezésére fordítja.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk hogyan lehet barkács recepteket szerezni, és javaslatokat adni ahhoz, hogy rövid időn belül sokat szerezzen .

Egy kis szerencsével és némi türelemmel a receptkatalógusa pillanatok alatt kitöltődik.

Ha többet szeretne megtudni a szigeten élőkről, nézze meg honlapunkat ACNH tippek és trükkök útmutató hogy segítsen elindulni.

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan készítsünk tárgyakat

Animal Crossing New Horizons kézműves tárgyak

A játék elején Tom Nook műhelyének köszönhetően egy részletet kapsz a kézműveskedés működéséről. Egy cikk elkészítéséhez először meg kell tanulnia a receptjét, amely makkal ellátott kártyaként jelenik meg a készletben.

Miután megtanulta a barkács receptet, közelítsen bármelyik munkaasztalhoz, és válassza a „Kézműveskedjünk!” lehetőséget, hogy megtudja, hogyan fog kinézni az elem, valamint a készítéshez szükséges anyagokra vonatkozó követelmények.

Eleinte a Resident Servicesben található munkaasztal használatára korlátozódik. Később különféle munkapadokat készíthet, és bárhová elhelyezheti őket.

Az elemek testreszabása

Az Animal Crossing New Horizons testreszabhatja az elemeket

Miután a Resident Services szolgáltatást sátorból épületté frissítette, Tom Nook felajánlja, hogy testreszabási workshopot tart. Beszéljen vele, és ő ad 50 testreszabási készletet, amelyek lehetővé teszik a már elkészített tárgyak megjelenésének módosítását.

Egy elem testreszabásához lépjen egy munkaasztalhoz, és válassza a „Valami testreszabása” lehetőséget egy alternatív menü megjelenítéséhez. További testreszabási készletek vásárolhatók a Nook's Cranny-ban egyenként 600 csengőért.

Jegyzet: A nem barkácsolt receptek nem szabhatók testre. Ha látni szeretné, hogy egy elem testreszabható-e, keressen egy ecset ikont.

Hogyan készítsünk barkács recepteket

Animal Crossing New Horizons barkács receptek

Minden barkács recept beszerzése nem könnyű feladat, és sok időt kell szánnia arra, hogy megtalálja mindegyiket. Szerencsére nem sok módja van új receptek beszerzésének. A teljes listáért minden barkács recept ban ben New Horizons , utal Állatok mehetnek át Wiki .

Vásároljon receptkönyveket

Animal Crossing New Horizons receptkönyvek

Kiváló módja annak, hogy elkezdje a barkács receptek keresését, ha megvásárolja a következő három receptkönyvet Timmytől (és később a Nook's Crannytől):

  • Barkácsolás kezdőknek (480 Bells)
  • Tesztelje barkácskészségeit (2680 csengő)
  • A legvadabb álmok barkácsolás (6980 Bells)

Beszéljen Tom Nookkal, falubeliekkel és különleges látogatókkal

Egy másik módja annak, hogy több barkács receptet szerezzen be, ha beszél Tom Nookkal, és teljesíti minden kérését. Valamikor meg fogja kérni, hogy segítsen berendezni három telket új falusiak - lehetővé teszi, hogy egy csomó új receptet tanuljon meg a folyamat során.

A falusiak új recepteket is adhatnak, csak a velük való beszélgetéshez. Például, amikor először beszél egy falubelivel, miután darazsak csípték meg, megtanítják Önnek, hogyan kell gyógyszert készíteni. Ha meglátogatja a falu lakóit, miközben ők otthon vannak, jó esély van rá, hogy egy tárgy elkészítésének közepén lesznek, és megosztják veled a receptet.

A különleges látogatók ritka barkács recepteket adhatnak, amelyek különböző szezonális eseményekhez kapcsolódnak, például a Zipper tojásos témájú receptjeit a nyuszi napra. Asztrológiai témájú recepteket is kaphat Blathers nővérétől, Celeste-től, aki derült éjszakákon vagy meteorzápor idején jelenik meg.

Gyűjtse össze az elemeket

Animal Crossing New Horizons Gyűjtse tárgyakat

Egyes barkács receptek zárolását csak akkor lehet feloldani, ha begyűjt egy bizonyos számú terméket ugyanabból a tárgyból. Például áss ki elég Manila kagylót, és végül megtanulod, hogyan készíts Fish Bait-et. Dobj be elegendő szemetet horgászbotoddal, és recepteket tárhatsz fel különféle szemetes témájú tárgyakhoz.

Keresse meg az Üzenetpalackokat

Animal Crossing New Horizons Üzenőpalackok

Az Üzenetpalackok egy másik nagyszerű módja a barkács receptek beszerzésének, mivel többféleképpen jelenhetnek meg, többek között:

  • Belül ajándék léggömbök
  • A strandokon
  • Szuvenír kérések a látogatóktól

Kereskedj más játékosokkal

Az Animal Crossing New Horizons kereskedjen más játékosokkal

Nagy eséllyel találkozhatsz egy már ismert barkács recepttel. Bár a recepteket el lehet adni a Nook's Cranny-ben, miért ne használnád őket lehetőségként a többi játékossal való együttműködésre. Próbálja meg felvenni a kapcsolatot néhány barátjával, hogy megtudja, van-e olyan receptje, amelyet szívesen elcserélne.

Ezek is tetszhetnek neked