04: Lecsapott

Trophy/ Achievement: Waste Not E küldetés során lehetősége lesz egy távoli mesterlövész irányítására. Ahhoz, hogy ezt az eredményt elérje, ÖSSZES célpontot kell eltalálnia, anélkül, hogy kihagyna egy lövést. Szánjon időt a célzásra, és csak akkor lőjön, ha a cél stabil. Ezt a teljesítményt/trófeát a küldetés végén kinyitod.

A távoli mesterlövész tornyot használva keresse meg Ajaxot, aki 12 órakor megtalálható az Ön pozíciójából, fent a VIP terem felett, a stadion magasabb emeletein. Miután az ellenséges katonák legyőzték és elkezdték áthelyezni egy másik helyre, megragadhatja a közelben található MK32 Holografikus gránátvetőt, és ezzel megjelölheti az alatta haladó ellenséges járműveket.


A járművek címkézése után lépjen tovább, és menjen a következő épülethez. Lépjen be a teherautóba, és várja meg, amíg Keegan az ellenség irányítása alatt álló mezőre hajt. Robbantsa fel a megjelölt töltéseket korábban, majd menjen fegyvermentesen, és lőjön le minden látható ellenséget. Keegan közvetlenül a stadion egy részére hajtja a teherautót, Riley pedig kiugrik a teherautóból, hogy kivegye a legközelebbi ellenséget. Szálljon le a járműről, és vegyen részt több ellenség előtt.

Küzdj tovább a nehéz ellenséges ellenálláson, amíg a terület tiszta lesz. Kövesse Merricket az emeleten, és halmozzon az ajtó mellett, ahol az Ajaxot tartják. Nyomja meg a FEL iránygombot, hogy átvegye az irányítást a korábban beállított távoli mesterlövész felett. Csapata megsérti a lövését, ezért válasszon egy célt és vegye le. Folytassa a célok megölését, hogy segítsen csapattársainak.

Miután kitisztította a szobát, és nem kapott információt a rövid kihallgatásról, menjen le a rámpán, és az ellenséges RPG -katonák lesbe fognak kerülni. Használja a távoli mesterlövészet. Kettőnek kell lennie a felső emeleteken és egy alatt. Miután kivette a három RPG -katonát, kövesse Rileyt, amint az alagsorba vezet. Több ellenséget fog észlelni a falak másik oldalán, így felszerelheti gázálarcát, és gázgránátot dob ​​az ajtó alá. Két ellenség kinyitja az ajtót, ezért vegye ki őket, majd menjen kifelé, és öld meg a maradék célpontokat.

Folytassa a küzdelmet a stadion folyosóján, amíg el nem ér egy konferenciatermet, ahol Riley felveszi Ajax illatát. Riley egy ajtóhoz vezet. Kövesse Keegant, miközben a romok alatt mozog. Kiveszi az őrt a szomszédban. Kövesse őt, amíg el nem éri egy másik ajtót, ahol felhalmozódik és feltör.

Gyűjtemény: Rorke File 4 Miután megsértette és megölte az ellenséget, forduljon balra, és keresse meg a laptopot az egyik nyitott szekrényben.

Riley Ajaxot találja a szomszéd szobában, így menjen oda, hogy megtalálja a halál határán. Rövid szünet után Keegan viseli Ajax testét, és ki kell vernie magát a stadionból. Az egyetlen kijáratot az ellenségek blokkolják, ezért a távoli mesterlövész segítségével tisztítsa meg Merrick és Keegan kijáratát.

Miután sikeresen felszálltak a helikopterre, most rajtad a sor, hogy a másik helikoptert vezényelje. Miután Riley kiveszi a pilótát, lőjön tovább az ellenségekre, és szálljon a helikopterbe. A mezőny továbbra is ellenségekkel fog mászni, és ami még rosszabb, MG -k vannak felszerelve a járműveikre. A távoli mesterlövész segítségével vegye ki a lövészeket és más megmaradt ellenségeket, hogy a csapat sikeresen felszállhasson a biztonságra.

Referenciaként nézze meg az alábbi videót.