07: Föderáció napja

A küldetést Caracas Szövetség Fővárosában kezdi, ahol ünnepség zajlik. Várja meg, amíg a vágócsoport leszáll, majd nyomja meg az UP Dpad gombot az optikai szkenner felszereléséhez. Nagyítson, és összpontosítson az öltönyös férfira. Az arcfelismerő csak akkor tudja beolvasni az arcát, amikor ő az Ön irányába néz, ezért tartsa zárva a szkennert, amíg meg nem kapja a teljes vizsgálatot.

Miután megkapta a jelzést a küldetés megkezdéséhez, kövesse csapattársait, amint leugranak a háztetőről, hogy elérjék az alábbi zipline indítót. Állítsa be, majd célozza meg a célépület háztetőjének falát, majd tüzelje el zipline -ját. Ha létrejött, csatlakoztassa a zipline -hoz, és a következő épülethez. A karaktered automatikusan leválik és lendül, így le tudod skálázni a falat.

Kicsit léptessen le a falon, és az első ismeretlen célpont az asztalon ül a konferenciateremben. Öld meg, majd tolj jobbra, hogy találj két további célpontot. Csak vedd ki őket, és a csapattársaid megszabadulnak a másiktól.

Lépjen a következő emeletre, és várja meg, amíg az irányítója azt mondja, hogy balra kell váltani. Várja meg, amíg a gyalogló ellenség eléri a konyhát, mielőtt kiveszi. Miután megszabadult a középen lévő célpontoktól, mozogjon egy kicsit jobbra, hogy a pókerasztal három srácára összpontosítson. Várja meg, amíg a csapattársa kiadja a parancsot a célok eltávolítására. Válassza ki a kívánt célpontokat, és gyorsan ölje meg őket.

Folytassa a lefelé haladást, amíg el nem éri azt a padlót, ahol a vezérlőközpont található. Nyomja meg és tartsa lenyomva a négyzet/ X gombot, hogy Logan lézervágóját használja a kemény épületüveg -ablakon. A betörés után még ne kövesse csapattársait. Itt van egy Rorke -fájl, amely gyűjtésre vár.

Gyűjtemény: Rorke File 7 Miután használta a lézervágót az ablakon, és miután betört, menjen a bal oldali sötét folyosóra, és talál egy szobát. Ellenőrizze a fülkét a szoba sarkában, az ablak közelében, hogy megtalálja a laptopot.

Csoportosuljon csapatával az energiaellátó rendszerhez, és működtesse a terminált Keegan -szerte, és kezdje el a vírus feltöltését. Őrök érkeznek, így folytatnia kell a feltöltést, és időben be kell fejeznie. Bújj el az alkóvban, és mozdulj el. Várja meg, amíg a csoport elhalad - csak addig, amíg Keegan el nem ragadja a balszerencsés tangót hátul, és meg nem öl az árnyékban. Hagyja, hogy a csoport elhaladjon, és kövesse Keegant, miközben visszamegy a kötelekhez.

Trófea/ Eredmény: Csipkerózsika Miután beültette a hibát a szerverekbe, arccal lefelé kell rappelnie, és meg kell ölnie két ellenséget az alábbi erkélyeken. Ezután folytassa a lassú leereszkedést, és készítse elő a fegyvert. Lépjen lassan, és nézze meg a jobb oldali ablakokat. Alvó katonát kell találnia két emelettel az erkély alatt korábban az ablak mellett. Lődd le, hogy megszerezd ezt a teljesítményt.

Miután visszatért a sorba, Keegan lekapcsolja az épület áramellátását. Miután elkészült, öld meg a két őrt a bal oldali erkélyen. Folytassa lefelé, és egy másik gyanútlan ellenség fog kinézni az alábbi erkélyen. Közeledj hozzá, és késsel ölje meg csendben.

Miután kitisztította az erkélyt, kövesse csapattársait az épületen belül, és menjen le. Két tangót talál a lift mellett. Öld meg mindkettőt, és kövesd a csapatodat a következő szobába. Öt tangó lesz, ezért válaszd ki a célpontjaidat és lődd le őket. Keegan segít elintézni a többit.

Folytassa a (z) Keegan követését a kávézóig. Fényképezze le a TV -t a bal oldalon, ahogy ő utasította, majd nyomja meg az UP Dpad gombot a villogó lámpák aktiválásához. Használja ezt a gyors, villogó (és talán szédítő) fényt, hogy lássa ellenségeit. Tisztítsa meg a szobát, és kövesse Keegan -t, amint eléri a kilátót.

Gyűljön össze Hesh -el a biztonsági szobában, majd kapcsolja le a lift áramellátását. Miután ezt megtette, menjen vissza Keeganhez, és keressen rá intenzív ellenséges tűz alatt. Takarodj, és foglalkozz az ellenségekkel. Miután kitisztította a szobát, menjen az erkélyre, és ragadja meg a vonalát, hogy lecsapjon. Miután a robbanás felrobbant, lődd le az ellenségeket, és kerüld el a testüket és törmelékeiket.

Trófea/ Eredmény: Carbon Faceprint Az utolsó rappel sorozat során az ellenségek felülről fénymásolót dobnak feléd. Csak hagyd, hogy eltalálja, hogy kinyerd az eredményt/trófeát.

Rappel le, hogy megölje a katonákat az alsó emeleten. Ismét rappeljen, hogy a lenti padlóhoz lendüljön és betörjön. Lődd le a célpontokat, és fedezd fel azonnal. Folytassa a nyomást, és szüntesse meg az összes ellenséget. Várja meg, amíg Keegan kinyitja az ajtót, Hesh pedig visszahozza a célpontot.

A rövid beszélgetés után el kell menekülnie az épületből, mielőtt lejön. Kövesse csapattársait, amíg el nem éri az ablakokat. Az épület felső emelete leesik, és Ön és a többi srác lecsúszik. Miután beesett az ablakon, indítsa el az ejtőernyőjét. Küldetés teljesítve.