13: A sor vége

Trófea / Eredmény: Fogaskerék a gépben Amint belép a létesítménybe, lépjen kapcsolatba a csapatával, és öld meg az őröket, akikkel találkozol, anélkül, hogy észrevennéd őket. Ezek az őrök rögzített helyeken lesznek, ahogy haladsz. Az ötödik ölésed legyen az alvó őr egy vezérlőteremben, közvetlenül a Fekete Zóna előtt.

Kövesse Merricket a párkány széléig, és ejtse le az alábbi két célpont egyikét. Kövesse Merricket, amíg meg nem látja a gyárat. Csúszik le, és maradjon a közelében. Egy magányos őrt fogsz látni a közelben, így közeledj hozzá, és némán vidd ki. Kövesse a csapat többi tagját a rakodási területen. Miután észrevett egy őrcsoportot, válasszon egy célpontot, és lője le őt; a többiek hatékonyan veszik ki a többit.

Várjon, amíg az ajtó kinyílik, majd vegye ki a két közvetlen védőt. Menj be az épületbe, és maradj közel a csapattársaidhoz. Folytassa az emeletet, és hagyja, hogy csapattársai átvegyék a vezetést. Folytassa a beszivárgást, és vegye ki az őröket csendben. Miután elérte a vezérlőtermet, lopakodjon az őr mögé, és vigye ki a késével. Ez legyen az ötödik lopakodó ölésed, mielőtt elérnéd a Fekete Zónát, ami kinyitja a 'Cog in the Machine' trófeát/eredményt.

Gyűljön össze a következő ajtó mellett, és várja meg, amíg kinyílik. Vihar a következő területen, és forró, mert lesz több tangó. Miután megtisztította a területet, csoportosuljon össze csapattársaival, és kövesse őket a rövid alagúton keresztül a Fekete Zónáig. Menjen be, amint kinyílnak a nyomás alatt lévő ajtók, és talál egy nehéz fegyverzetű műholdat. A közelben egy másik Rorke -fájlt is össze kell gyűjteni.

Gyűjtemény: Rorke File 13 Miután megtalálta a fegyveres műholdat a Fekete Zónában, menjen le és forduljon balra, hogy megtalálja a laptopot néhány gépen. Ez a sorozat során történik, amikor fel kell szerelni a kamerát a műhold vizuális felvételeinek feltöltésére.

Nyomja meg az UP Dpad gombot a kamera aktiválásához. Továbbra is nézze a kamerát, és csak a kiemelt részekre összpontosítson, és töltse fel a szükséges intel parancsot. Ha kész, folytassa a csapat követését, hogy elérje a számítógéptermet. Az adatok másolásának megkezdéséhez működtesse az üres állomást. Nem tart sokáig, amíg egy erősen felfegyverzett ellenséges egység behatol a számítógépterembe, és a padlóra repül. Vedd ki az ellenséget, és maradj fedezékben, miközben kitisztítod a közvetlen környéket. Ezután nyújtson néhány füstgránátot, majd nyomja meg a jobb oldali DPAD gombot a termálok aktiválásához. Ez lehetővé teszi, hogy lássa ellenségei testhőjét. A füst elfedi a mozdulatait, ezért használja ezt az előnyt az ellenségek legyőzésére. A füstvédő nem tart olyan sokáig, ezért ne felejtse el felszerelni a termosztátot, ha az ellenség már rád lő. Ügyeljen arra, hogy ne tévedjen túl messzire, mert lesznek erősítők, amelyek lázadási pajzsokat hordoznak.

Nyomja előre a felső szoba felé. Előnyben részesítse a párkányon lévő ellenségek kihozatalát, mivel ők rendelkeznek a magassági előnnyel. Törölje az összes ellenséget a közelben, majd lépjen fel az emeletre. Az erősítések közvetlenül a következő helyiségbe való belépés előtt érkeznek. Vonja be őket látásba, és tisztítsa meg a szobát. Kövesse csapattársait, amíg el nem éri az ajtót a tetőn. Tartsa készen a fegyvert, és lőjön, amint kinyílik az ajtó. Sok ellenség vár az ajtó másik oldalán. Az ellenség oldalát úgy lépheti túl, hogy belép az ajtón balra, és felmegy az emeletre. Ez a párkány jó előnyt biztosít az alsó emeleti célokkal szemben is. A környéken sok a füst, ezért ne habozzon, használja termálját, hogy távolról könnyen észlelje az ellenségeket. Használja a füstgránát készletét, hogy további fedezetet biztosítson, amint előrenyomul.

Jó távolság megtétele után a szövetséges bombázás indul, és az idő múlásával menekülnie kell. Maradjon társai közelében, amíg el nem éri az exfil kamiont. Az ellenségek üldözni fognak, ezért lőj rájuk, hogy megállítsd őket a nyomukban, amíg sikeresen nem menekülsz biztonságba.