Legfontosabb Szerencsejáték A Hitman 3 megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

A Hitman 3 megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Itt van minden, amit eddig tudtunk a Hitman 3-ról, beleértve a megjelenési dátumot, a játékmenet előzeteseit, a híreket és a legújabb pletykákat!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 20 A Hitman 3 megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Úgy tűnik, hogy az IO Interactive rajongói Bérgyilkos A pletykák szerint harmadszor is mindenki kedvenc kopasz bérgyilkosaként játszhat Hitman 3 kezdenek felszínre kerülni. És bár a játék közössége már megragadta a bátorságot, hogy megálmodjon néhány lehetséges irányt a 47-es ügynök következő, világot megjárt gyilkosságához, az IO interaktív minden, de megerősített jelenleg egy harmadik (és egyben utolsó) bejegyzésen dolgoznak.

Itt mindent lefedünk, amit tudnia kell Hitman 3 , beleértve a megjelenés dátumát, valamint a történettel és a játékmenettel kapcsolatos legfrissebb híreket. Ne felejtsen el visszanézni, mert az IO Interactive új bejelentéseit követően frissíteni fogjuk ezt a történetet.

TartalomjegyzékElőadás

Mikor jelenik meg a Hitman 3?

A hét elején az IO Interactive megosztotta Novemberi tartalmi ütemterv számára Hitman 2 annak mellékes megemlítésével együtt Hitman 3 jelenleg fejlesztés alatt áll. A blogbejegyzésben a következő olvasható: 13 hónapos teljes munkaidős támogatás és tartalom után Hitman 2 , most ott tartunk, ahol egyre inkább a jövőbe tekintünk – tette közzé a stúdió. Valójában egyre többet mozgatunk a Hitman 2 csapat, hogy csatlakozzon a következőhöz Bérgyilkos játék, amely már javában zajlik.

Ezt követte egy új Noclip dokumentumfilm felemelkedése és bukása Bérgyilkos , ahol az IO Interactive vezérigazgatója és társalapítója, Hakan Abrak megosztott néhány információt a stúdió terveivel kapcsolatban a sorozatra vonatkozóan. A merényletek világa , ha ez kész, akkor ez egy meccs lesz az összes helyszínnel, Párizstól kezdve Hitman 1 az utolsó helyre Hitman 3 , ahol több mint 20 helyen van – mondta Abrak.

Ami azt illeti, hogy a játékosok mikorra számíthatnak rájuk Hitman 3 , egyszerűen türelmesnek kell lennünk az IO interactive jövőbeli frissítéséhez. Ha az első két játék megjelenési dátuma, 2016 márciusa és 2018 novembere alapján kellene találgatnunk, láthatnánk Hitman 3 A közelgő PlayStation 5 és Xbox Scarlett konzolok azonban a Holiday 2020-ban megjelennek, a stúdió úgy dönthet, hogy felgyorsítja a fejlesztést, és az új konzolok mellett kiad.

Miről szól a történet?

Hitman 3

2016-os Bérgyilkos A reboot nagyrészt sikeres volt, és szórakoztató és érdekes képet mutatott be a sorozat formátumáról. Val vel Hitman 2 Az IO interactive tovább fejlődött nagyobb, magával ragadó térképek létrehozásával, valamint rugalmas küldetési struktúrával, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy számtalan különböző módon teljesítsék szerződéseiket. A folytatás játékmenete és sztoriszerkezete azonban nagyjából ugyanaz maradt, ami sok rajongót arra késztetett, hogy megkérdőjelezze, vajon itt az ideje, hogy az IO megpróbáljon új ötleteket beépíteni.

A változás legkönnyebb és legkézenfekvőbb lehetősége Hitman 3 története és bemutatása. A 47-es ügynök élethosszig tartó bérgyilkos karrierje oda vezetett, hogy megszerezte a saját részét az ellenségekből, köztük 47 kedvenc riválisáról/szövetségeséről, Dianáról. Ők ketten évek óta fej-fej mellett haladnak, egészen visszamenőleg Hitman: Vérpénz , és bár még soha nem volt teljes összecsapásuk, az IO ezt végre valóra válthatja a következő játékban.

Hitman 3 történet

Egy másik módja annak, hogy felrázzuk a sorozatot egy nagy fináléhoz, az az, hogy veszünk Hitman 3 ’s téma egészen új, sötétebb irányba. Bár a múltban voltak olyan szerződések, amelyektől a játékosok megrémültek, érdekes lenne látni, hogy az IO tovább fedezné a horror műfajt azáltal, hogy a 47-es ügynököt még hátborzongatóbb környezetbe dobja; talán egy kísértetjárta temető vagy egy elszigetelt faház az erdőben?

Magától értetődik, hogy az IO már sok időt töltött azzal, hogy különféle ötleteket keressen Hitman 3 , beleértve a kiadási szerkezetét is. Ugyanebben a Noclip dokumentumfilmben az IO Interactive vezérigazgatója, Hakan Abrak azt javasolja, hogy a stúdió újra meglátogassa. Bérgyilkos 2016-os epizódos kiadás a harmadik játékhoz. Míg a folytatás teljesen elvetette ezt a formátumot, megjelent Hitman 3 külön részekben adna játszani a rajongóknak addig is.

Milyen a játékmenet?

Hitman 3 játékmenet

Beállítás Hitman 3 játékmenete sokkal kockázatosabb, mivel minden nagyobb változtatás könnyen tönkreteheti a jelen élvezetét és újrajátszhatóságát az első két játékban. Annak érdekében, hogy a rajongók elégedettek maradjanak a készítés közben Hitman 3 frissnek és izgalmasnak érzi magát, láthattuk, hogy IO egyszerűen felveszi, hol Hitman 2 abbamaradt azzal, hogy még több QoL-javítást vezettek be, és új gyilkossági módszereket fedeztek fel.

Nagyszerű javaslat a járműalapú küldetések megvalósítása; számtalanszor láttuk már a 47-es ügynököt helikopterrel megszökni, de mi van, ha egy szerződés részeként ő maga repülhet vele? Ezt még tovább lehetne bővíteni csónakokkal, autókkal, esetleg motorkerékpárokkal. 47-et láttunk mozgó jármű felrobbantását; most lássuk, hogyan kezeli a dolgokat, amikor a volán mögött ül.

Hitman 3 játék

Egy másik kreatív módszer a harmadik bejegyzés kiemelésére az, hogy az IO interaktív nemcsak több helyszínt foglal magában, mint a korábbi játékok, hanem a környezet sokszínűségét is. A pazar penthouse-ok, a titkos társaságok kastélyai és a divatos bulik mind nagyszerű homokozóként szolgálnak a káoszhoz. Ennek ellenére biztosan vannak olyan helyek, ahol érdemes megölni egy korrupt politikust vagy árnyas üzletembert.

Ezenkívül, ha Hitman 3 valójában arra tervezték PlayStation 5 / Xbox Scarlett, a játékosok sokkal nagyobb térképekre számíthatnak, amelyek kihasználják az új hardvert, és több lehetőséget kínálnak az álruhák ellopására, a testek elrejtésére és természetesen az emberek megölésére. A sorozat megőrizte a komolyságot, amellyel a rajongók továbbra is játszanak. Jó lenne azonban látni, hogy az IO Interactive egy kicsit furcsállva ünnepelné a trilógia végét, és néhány nevetséges fegyverrel a 47-es ügynököt a vadonba állítja;

Előfordulhat, hogy a lángszóró vagy a rakétavető nem illeszkedik azonnal a Hitman-hangulathoz; azonban egy kis finomítás, például egy bizonyos szintre való korlátozás vagy a játékosnak több lépés elvégzése a fegyver feloldása előtt, valóban felrázhatja a dolgokat. A játék legjobb pillanatai közül néhány az elmerülés érzésének teljes megszakításából fakad.

Az utolsó szó a Hitman 3-ról

A Hitman 3 megjelenési dátuma

Bár szórakoztató lehet találgatni számos olyan részletet a játékokról, amelyeket hivatalosan még be sem jelentettek, biztosak vagyunk benne, hogy az IO Interactive határozottan tudja, hogyan tervezik elérni a sorozat crescendo-ját. Mindegy, hogy ez egy csomó esélyt ad a játékra, vagy csak egyszerűen több Bérgyilkos , mindaddig, amíg folyamatosan hallgatják a rajongókat és több tartalmat adnak ki, a játékosok még évekig ráhangolódnak.

Szóval mikor kezdheti el a fegyveres őrök kiütését egy óriási hallal? Várnunk kell és meglátjuk; ezért arra biztatjuk, hogy nézzen vissza minden olyan bejelentést illetően, amelyről Hitman 3 a jövőben.

Addig is javasoljuk, hogy tekintse meg listánkat, ahol kiemeljük a Legjobb közelgő játékok 2019-ben és azután .

Ezek is tetszhetnek neked