A legjobb fegyver-testreszabási játékok 2023-ban

Ki ne élvezné a fegyverek testreszabását a játékokban? Íme a legjobb fegyver-testreszabási játékok a Steamen és más platformokon.

 A legjobb fegyver testreszabási játékok

Van egy bizonyos fajta öröm, ami abból fakad, ha felveszünk egy új játékot, és felfedezzük, hogy a fegyverek széles testreszabási lehetőségei vannak, amelyeket felfedezhet.

Bár ez a funkció a legelterjedtebb a FPS játékok és harmadik személyű lövöldözős játékok , rengeteget találsz RPG-k és túlélő játékok amelyek fegyverek testreszabását is kínálják.Ebben a listában bemutatjuk a legjobb fegyver testreszabási játékok Steamen, PlayStationen, Xboxon és Nintendo Switchen, amelyek lehetővé teszik különböző távcsövek, hordók, magazinok és egyebek felszerelését.

A végére rengeteg új játékkal kell rendelkezned, amelyek közül választhatsz minden videojáték fegyvermódosítási igényedhez!

Összefüggő: A legjobb arénás lövöldözős játékok 2022-ben A legjobb felülről lefelé tartó lövöldözős játékok A legerősebb videojáték-fegyverek rangsorolása

 Deadlink

Deadlink

Platform: Windows

Az első helyen áll a legjobb fegyver testreszabással rendelkező PC-játékaink listáján Deadlink , egy cyberpunk témájú aréna lövöldözős játék első személyű harccal és szélhámos játékkal.

Ebben a játékban a játékosok a kiválasztott osztályuk alapján vannak kijelölve, és az egyre nagyobb kihívást jelentő találkozásokat kell megoldaniuk az új fegyvermódosítások feloldásához.

Ezeket aztán különféle fegyverekkel lehet felszerelni, hogy a csatában perkeket aktiválhassanak, és lehetőség van arra, hogy több modot rakassunk ugyanarra a fegyverre, hogy láncreakciót váltsanak ki.

 csernobilit

csernobilit

Platformok: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One

Olyan játéksorozatokra emlékeztet, mint a STALKER és a Metro, csernobilit egy hiperrealisztikus túlélő horror RPG, amely a posztapokaliptikus pusztaság .

A játék nem lineáris történettel várja a játékosokat, hogy felfedezzék Csernobili világát, miközben ellenséges katonai erőkkel, más túlélőkkel és természetfeletti lényekkel versenyeznek.

Ehhez minden rendelkezésre álló erőforrást fel kell használnod fegyverek, kütyük és csapdák készítésére és módosítására egy részletes játékon belüli munkaállomás segítségével.

 Kész vagy sem

Kész vagy sem

Platform: Windows

Kész vagy sem egy másik hiperrealisztikus lövöldözős játék taktikailag precíz játékmenettel, amely valósághű harci forgatókönyveket szimulál.

Minden küldetés során rendkívül ingatag kihívásokkal kell megküzdenie, az aktív lövöldözéstől a bombafenyegetésig, a túsztárgyalásokig stb.

A játék realizmusra való figyelésének részeként rengeteg fegyvert és tartozékot tartalmaz, amelyek a SWAT Teams által a terepen használt, valós felszereléseken alapulnak.

 Földi ág

Földi ág

Platform: Windows

Tartva a taktikai lövöldözős témát, Földi ág egy valósághű katonai FPS, amelyet a Rainbow Six és a Ghost Recon sorozatok egyik eredeti alkotója fejlesztett ki.

A „gondolkodó ember első személyű lövöldözős játékaként” kigondolt játék nagy hangsúlyt fektet karakterének és fegyvereinek testreszabására.

Így a játékosok alapszinten testreszabhatják felszerelésüket, mielőtt belemerülnének a valósághűséget és funkcionalitást szem előtt tartó tartozékok és fegyvermódosítók hatalmas választékába.

 Sniper Ghost Warrior szerződések 2

Sniper Ghost Warrior szerződések 2

Platformok: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One

A mesterlövész játéknak határozottan megvannak a maga előnyei a fegyverek testreszabása és a célpontok gyors és hatékony eltávolításához szükséges tökéletes konstrukció megtervezése terén.

Sőt, egész sorozatok készültek a mesterlövész alapú harcnak Sniper Ghost Warrior szerződések 2 a legjobbak között lenni.

Ebben a modern, a Közel-Keleten játszódó háborús lövöldözős játékban a játékosok egy szerződéses bérgyilkos szerepét töltik be, és hozzáférhetnek a valósághű fegyverek és felszerelések széles skálájához.

 MADNESS Project Nexus

ŐRÜLET: Project Nexus

Platformok: Windows, Linux, Mac

Sebességváltás, ŐRÜLET: Project Nexus egy harmadik személyű aréna lövöldözős játék, amelyben a halálos kis babemberek szétrobbantják egymást.

A játék harca a run n' gun és a beat 'em up műfajokból merít ihletet, hogy magas oktánszámú, arcade stílusú akciókat nyújtson túlzott erőszakkal.

Eddig a különböző pisztolyok, puskák, sörétes puskák, gépfegyverek és közelharci fegyverek széles választékát kínálja, amelyek mindenféle nevetségesen túlerős juttatással felszerelhetők.

 Boszorkány

Boszorkány

Platform: Windows

Mivel a pálcák technikailag varázslatos fegyverek, nem pedig golyók, a gonosz varázsló akcióját szélhámosnak érezzük. Boszorkány helyet érdemel ezen a listán.

A Nolla Games fejlesztette és adta ki, ez 2D pixel art cím egy boszorkány szerepét ölti magára, aki erőteljes varázslatos képességekkel rendelkezik.

A különböző elemi erők kombinálásával a játékosok mindenféle őrült építményt készíthetnek, amelyek képesek elégetni, megolvasztani és felrobbantani az ellenséget és a világ egész területét.

 Metro Exodus

Metro Exodus

Platformok: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Mac, Linux

Az egyiknek tekintik legjobb egyjátékos lövöldözős játékok a piacon, a Metro sorozat folyamatosan fejlesztette fegyvereinek testreszabását játékról játékra.

A franchise legutóbbi bejegyzése a Metro Exodus , amely egy hihetetlen fegyvertestreszabási rendszerrel büszkélkedhet, amely a sorozat posztapokaliptikus dögevő természetébe hajlik.

A világ minden tájáról összegyűjtött törmelékkel a játékosok hozzáférhetnek a munkapadokhoz, és saját, steampunk ihletésű fegyvereiket készíthetik el az összerakott alkatrészek segítségével.

 Menekülés Tarkovból

Menekülés Tarkovból

Platform: Windows

Menekülés Tarkovból egy másik taktikai lövöldözős játék, amely nem fél attól, hogy a fegyverek testreszabási lehetőségeivel durvább legyen.

Ez nagyszerű választássá teszi azoknak a játékosoknak, akik élvezik fegyverük minden aspektusának finomhangolását, amíg el nem érik a kívánt megjelenést és érzést.

Az Escape From Tarkov fegyverek testreszabásának összetettsége a készletektől és a céltávcsövektől a részletesebb alkatrészekig, például a porvédőkig és a markolatig, a maga kategóriájába tartozik.

 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Platformok: Windows, PS4, Xbox One

Bár a kritikusok nem fogadták olyan jól, mint elődje, Ghost Recon Breakpoint a Wildlands legyőzte a fegyverek testreszabását.

A játék egy távoli szigeten játszódik egy árnyékos katonai vállalkozó irányítása alatt, és az Egyesült Államok különleges hadműveleti szolgálatának tagjaként navigál a buja, nyitott világában.

Az ellenség csúcstechnológiás fegyverei elleni küzdelem érdekében a játékosokat arra ösztönzik, hogy frissítsék és módosítsák fegyvereiket a céltávcsövek, csőcsövek, csőtorkolatok és egyéb tartozékok széles választékával.

 A Z világháború utóhatásai

Z világháború: Utóhatások

Platformok: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One

nyomában játékok, mint a Left 4 Dead , Z világháború: Utóhatások egy együttműködő zombi lövöldözős játék mélyreható karakterosztályokkal és fegyverek testreszabásával.

Miután kiválasztanak egyet a 8 egyedi osztály közül, a játékosok pokoli forgatókönyvekbe kerülnek élőhalottak hordáival körülvéve.

Minden teljesített küldetésért a játék tapasztalati pontokat és készpénzt jutalmaz a fegyverek fejlesztéséért és új alkatrészekkel való felszereléséért.

 Fallout 4

Fallout 4

Platformok: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One

Fallout 4 nevezetes bejegyzése a régóta működő RPG franchise kiterjedt fegyver-testreszabásának köszönhetően, amely sok esetben minden logikát kidob az ablakon.

Gyakorlatilag minden talált lőfegyver vagy közelharci fegyver módosítható, hogy nagyobb sebzést okozzon, javítsa a stabilitást, és egyenesen a sci-fi-ből származó egyedi előnyöket váltson ki.

Ezt még tovább lehet vinni a legjobb Fallout 4 fegyver modok amelyek új fegyvereket adnak hozzá mind a valósághű, mind a nagy képzelőerővel rendelkező lőfegyvereken.

 Sors 2

Sors 2

Platformok: Windows, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One

Kitartani, Sors 2 egy másik lövöldözős játék, amely hatalmas adag sci-fit és fantáziát is beilleszt a fegyverek testreszabási rendszerébe.

Szinte minden fegyver a játékban többféle konfigurációval rendelkezik, amelyek hatással vannak a tűz sebességére, a hatótávolságra, a sebzési teljesítményre és az újratöltési sebességre.

Sőt, ezek az összetevők tovább fejleszthetők fegyvermodellekkel, amelyek további előnyöket biztosítanak a ritka játékon belüli anyagok árán.

 Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Platformok: Windows, PS4, Xbox One

A Fox Engine csúcstechnológiáját kihasználva, MGSV: A fantomfájdalom biztosítja a játékosoknak az egyiket legjobb lopakodó homokozó élmények randizni.

Ennek egy része a játék rugalmas fegyver-testreszabásának tudható be, amely jelentősen megnyitja az életképes taktikai megközelítések számát.

Az alapfegyvertől kezdve a játékosok átmenhetnek és beállíthatnak több komponenst, és különféle tartozékokat szerelhetnek fel, amíg teljesen elégedettek nem lesznek a teljesítményével.

 Fizetésnap 2

Fizetésnap 2

Platformok: Windows, PS4, Xbox One, Switch, Linux

Bevallom, a mai mércével mérve hosszú a foga, Fizetésnap 2 még mindig szilárd első személyű lövöldözős játék, amely keveredik rablás játékmenet kooperatív többjátékossal.

Ha ehhez hozzáadjuk az általunk valaha látott egyik legrészletesebb fegyver-testreszabási rendszert, akkor a tökéletes címet kapjuk a tökéletes lőfegyver elkészítéséhez.

A lehetőségek az egyedi burkolatok felvitelétől a hordók, fogantyúk és magazinok cseréjéig, a praktikus kütyük felszereléséig az összes bankrablási igényhez.

 Anyaság

Anyaság

Platformok: Windows, PS4, Xbox One

Ez a lista nem lenne teljes, ha nem tartalmazza azt a játékot, amely vitathatatlanul a játéktörténelem legnagyobb fegyvertestreszabási lehetőségeivel rendelkezik.

Természetesen nem másról beszélünk, mint Anyaság , egy golyó-pokol FPS akcióvezérelt harccal és szélhámos progresszió .

A játék lényege, hogy személyre szabott lőfegyvereket készítsen egy moduláris fegyverkészítő rendszer segítségével, amely életre kelti legvadabb fegyverfantáziáit.

 A Radius VR-be

A Radius VR-be

Platform: Windows (VR)

Kizárólag VR, A sugárba egy egyjátékos túlélési lövöldözős játék, amely arra bíztat, hogy eligazodj egy brutális és könyörtelen disztópikus tájon.

Útja során veszélyes anomáliákkal és túlvilági lényekkel találkozhat, akik az ipari létesítmények omladozó maradványai között keresik a következő étkezésüket.

Hogy megvédje magát, a játék klasszikus és modern lőfegyverek széles választékát kínálja, amelyek robusztus testreszabhatóságot kínálnak a realizmusra helyezve a hangsúlyt.

 Hot-Dogok, patkók és kézigránátok

Hot-Dogok, patkók és kézigránátok

Platform: Windows (VR)

A legjobb fegyver-testreszabással rendelkező játékok listájának lezárásaként egy másikat emelünk ki VR-exkluzív cím, amely a kritikusok által elismert.

A Rust Ltd. fejlesztette és kiadta, Hot-Dogok, patkók és kézigránátok egy merész arcade shooter valósághű fizikával és lőfegyverkezeléssel.

Ez a nagy odafigyelés a részletekre kiterjed a játék fegyverek testreszabására is, közel 500 fegyverrel és 250 tartozékkal lehet keverni, amíg meg nem találja a tökéletes töltetet.

Ezeket is szeretni fogod