Best Days Gone Mods

Játssz a Days Gone játékkal? Ha így tesz, modok használatával sokkal jobbá teheti a játékmenetet. Íme a legjobb Days Gone modok végső listája.

ÁltalJustin Fernandez 2021. július 14 Best Days Gone Mods

Elmúlt napok a Sony PC-n elérhető, egyre bővülő PlayStation-exkluzív tárának legújabb kiegészítése, így természetesen a moddereknek joga volt kitalálni, hogyan módosítsák a Days Gone-t.

Míg a Days Gone mod szcénája még mindig növekszik, már számos módszer létezik a játékmenet javítására, a teljesítmény növelésére és új tartalom hozzáadására a Bend Studio-ban. zombi túlélő játék .

Ebben a listában kiemeljük a legjobb Days Gone modok PC-n , beleértve a legjobb Days Gone kerékpáros modokat, fegyvermodelleket, kozmetikai modokat stb.

A jövőben frissíteni fogjuk ezt a listát, mivel a játék modding közössége több modot ad ki, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik kedvencedről!

Összefüggő: A legjobb PS4-exkluzív játékok 2022-ben (és azon túl) A legjobb akciójátékok PC-n 2022 A legjobb közelgő zombijátékok 2022-ben (And Beyond)

Növelje a közelharci fegyverek tartósságát (X Durable közelharc)

Növelje a közelharci fegyverek tartósságát

Mod: X Durable Melee

Kategória: Fegyver mod

Az első telepítésre javasolt mod a TheNeru X Durable Melee mod , ami 10-szer tartósabbá teszi a közelharci fegyvereket.

A megnövekedett tartósság a legtöbb közelharci fegyvert érinti a játékban, bár van néhány kivétel, mint például a kis fejsze/csatabárd és a fűnyíró machete.

Ez egy jelentős módosítás a Days Gone nevetségesen irreális alapértelmezett tartósságához képest, ami miatt a legtöbb fegyver eltörik néhány ütés után.

Sörétes hatótávolság növelése (továbbfejlesztett sörétes lőtáv)

Növelje a Shotgun hatótávolságát

Mod: Továbbfejlesztett Shotgun Range

Kategória: Fegyver mod

Egy másik hasznos fegyvermód, amelyet érdemes megfontolni, a Spoder's Továbbfejlesztett Shotgun Range mod , amely az összes sörétes puska hatótávolságát az alapértelmezett érték 10-szeresére növeli.

Mielőtt azonban továbbmenne, ne feledje, hogy ez a mod nem kompatibilis egyetlen olyan moddal sem, amely megváltoztatja a sörétes lövedékeket.

Mostantól sokkal könnyebben lehet szembeszállni a Freakers hordáival a játék nyílt világában.

Tedd a Days Gone-t úgy, mint a Dawn of The Dead

Tedd a Days Gone-t úgy, mint a Dawn of The Dead

Mod: Dawn of the Dead – Reshade

Kategória: Vizuális mod

Ha rajongsz a zombifilmekért, különösen a Dawn of the Deadért, akkor kaphatsz egy kis lökést ebből a következő modból, amely úgy finomítja a Days Gone látványvilágát, hogy jobban hasonlítson a kultikus klasszikusra.

Dawn of the Dead – Reshade mod elsősorban a színek, a kontraszt növelésére és az érzékelés élesítésére összpontosít, így sokkal merészebb, filmes megjelenést kölcsönöz a játéknak.

A Modder kyOuZz_- három verziót tartalmazott: az alapértelmezett verziót, az egyiket, amely eltávolítja a mod elmosódási hatását, a másikat pedig az FPS-problémák megoldására.

Lassabb zombik

Lassabb zombik

Mod: Romero Swarmers

Kategória: Játékmód

Rosemary Swarmers egy másik zombifilmek ihlette mod, amely megpróbálja megismételni a tisztelt George A. Romero filmrendező kultikus klasszikusaiban fellelhető zombi viselkedést.

Alapvetően ez a mod lehetővé teszi, hogy a freakerek világszerte a szokásos járási sebességükön maradjanak, még akkor is, ha észrevesznek téged.

Az egyetlen hátránya, hogy csak az egyes Freakereken működik, és nem azon a hordán, amely rendszeresen üldöz téged a forgatókönyv-írás pillanataiban.

Access Cheat Menu

Access Cheat Menu

Mod: Debug Cheat Menu

Kategória: Cheat mod

Ha mindent látott, amit a Days Gone kínál, és most keresi a módját, hogy élvezze a játékot, a csalások bekapcsolása jót fog tenni.

Heilos modder készítette, a Debug Cheat Menu mod segítségével hozzáférhet a Days Gone hibakeresési lehetőségeihez, és módosíthatja azokat a beállításokat, amelyeket általában csak a játék fejlesztői látnak.

Itt szórakozhat a Days Gone időjárásával és napszakával, beszerezhet minden fegyvert és tárgyat, és még sok minden mást.

Növelje a teljesítményt

Növelje a teljesítményt

Mod: Not a Reshade (NAR)

Kategória: Performance mod

Ha nagy teljesítményű gépe van, de még mindig nem elégedett a Days Gone teljesítményével PC-n, akkor fontolja meg az Alan Poster's telepítését. Nem Reshade mod .

Ahogy a pimasz címe is sugallja, nem a játék vizuális művészeti stílusán változtatsz, hanem az Unreal Engine 4 teljesítményén, ami a Days Gone-hoz kapcsolódik.

Ez számos effektus átdolgozásával történik, amelyek jobb visszaverődést, istensugarak, élesebb árnyékok, jobb környezeti elzáródás és csökkent dadogás eredményeznek.

Növelje az üzemanyagtartály kapacitását

Növelje az üzemanyagtartály kapacitását

Mod: Több üzemanyagtartály kapacitás

Kategória: Játékmód

Az állandó üzemanyag-ellátás fenntartása a Days Gone alatt időigényesnek bizonyulhat, ezért nagyra értékeljük, hogy a Navsigda modder olyan módszert dolgozott ki, amellyel csökkenthető a kerékpár tankolásának gyakorisága.

A telepítés után a Multiple Fuel Tank Capacities mod lehetővé teszi, hogy egyéni üzemanyagtartály-kapacitást állítson be Deacon motorkerékpárjához az előre beállított változatok közül.

Az opciók 50%-os felárral kezdődnek, és 50%-kal nőnek a 250%-os feltöltésig.

Túlerős fegyverek

Túlerős fegyverek

Mod: Spoods Overpowered Series AK-47, Boot Knife, Crossbow

Kategória: Fegyver mod

Ezen a listán már kiemeltünk néhány figyelemre méltó alkotást Spooder moddertől, de az Overpowered sorozata a Days Gone modding jelenet legjobbjai közé tartozik jelenleg.

Mindegyik növeli egy adott fegyver sebzésének értékét a játékban, beleértve egy AK-47 mod amely 3x, 5x vagy 10x erősebb az alapértelmezett verziónál.

Deacon készítésére is van egy Csizmatartó kés őrülten túlterhelt és egy másik, ami drasztikusan felpörgeti a Nyílpuska .

Játssz Hunk-ként a Resident Evil 2-ből

Játssz Hunk-ként a Resident Evil 2-ből

Mod: Hunk

Kategória: Kozmetikai mod

Ha inkább a crossover a stílusod, akkor miért ne adnád a Crazy Potato's moddert Hunk mod a Resident Evil és a Days Gone akció.

Lényegében lecseréli Deacon St. John modelljét, és lecseréli a könyörtelen Umbrella kezelőre, ahogy megjelenik a Resident Evil 2 Remake-ben.

Nem ad hozzá semmilyen extra nyalánkságot vagy fegyvert, amiről beszélni lehet, így ez inkább újdonság a Resident Evil rajongói számára.

Cserélje ki a diakónus öltözékét

Cserélje ki a diakónus öltözékét

Mod: Outfit Options for Deacon

Kategória: Kozmetikai mod

Egy másik kozmetikai mod, amely nem kötődik semmilyen más játék franchise-hoz, a Outfit Options for Deacon mod készítette a Luxos.

Lehetővé teszi, hogy Deacon alapértelmezett öltözékét bármelyik másikra cserélje, amelyet a történet során viselt.

Ne feledje, hogy a kiválasztott ruhák az esetek 100%-ában megjelennek a játék során, de csak a játék jeleneteinek körülbelül a felében.

Növelje a Swarmer Horda méretét és nehézségi fokát

Növelje a Swarmer Horda méretét és nehézségi fokát

Mod: Massive (kihívó) hordák

Kategória: Játékmód

Ha nem nyűgöz le a Days Gone félelmetesen nagy hordája, akkor ezzel mindig megbirkózik a kihívással Massive Hordes mod Aigmir készítette.

Ez a mod növeli a hordák nehézségét és méretét, amelyekkel a játék során találkozhatsz, attól függően, hogy hol tartózkodsz a nyílt világban.

200 ellenséggel kezdődik a 0-s szintnél (Kis Medve-tó horda), és 600 ellenséggel végződik az 5-ös szintnél (Crater Lake Region), bár még magasabbra jutsz (akár 999 Freakert), feltételezve, hogy nem a számítógéped gyullad ki először.

Minden ölésből véres káosz legyen

Minden ölésből véres káosz legyen

Mod: Explosive Gore

Kategória: Játékmód

Bármennyire is kielégítő a Freakers széttépése különféle denevérek, pengék és lövedékek segítségével, minden bizonnyal még több indokolatlan erőszaknak és véresnek van helye.

Heilosékkal Robbanásveszélyes Gore mod segítségével pirosra festheted a várost, ha növeled a vér és a belek mennyiségét, amelyek bármikor kilőnek, amikor egy ellenség sebzést szenved el tőled.

A legtöbb ellenségtípussal kompatibilis a játékban, beleértve a Breakers, Newts, Humans, Reachers, Screamers és Swarmers típusokat.

Ezek is tetszhetnek neked