Teljesítmény útmutató

A fáraók eredményeinek átka

Piromániás - Égess halálra egy múmiát. Vagy a halál. A múmiákat katonaként lehet megtalálni az Utóéletben, néha őrként, de általában tisztként. A múmiák is megtalálhatók Karnak templomának őrzésében a fáraók átka utolsó küldetése során. Szerezd meg ezt a vívmányt úgy, hogy megölsz egyet tűzzel. Ne feledje, hogy a tűz-nyíl ölés nem elegendő- maga az égési sérülés kell, hogy leütje 0 LE-re.

Sötét ló - Miután meglátogatta a túlvilágot és megidézett egy hegyet, menjen a Set Maat istállóba a való világban, és vásárolja meg ugyanazt a lovat- Örök Maw. Ami Bayek számára értelmes, gondolja az ember, de mit csinált a lóeladó, amikor a Maw csak egy reggel jelent meg az istállójában? Így öltözött?

Csípés a farokban - Töltse ki az öt Serquet helyszínt: Serquets oltárát Aaruban, Serquet kertjét Atenben. Serquet kamrája Heb Sedben, Serquet csarnoka a Duatban és Serquet tavasza a való világban. Ezzel kinyitják a Serquet Carapace páncélját is.

Üstökös projekt - Készítsen frissítést a Shards of a Star segítségével. Eleget talál az első frissítéshez a fehér ládában, a Nut's Gift helyszínen, amikor először éri el az Aaru -t.

Magasabb Erő - Érje el az 55. szintet. A DLC összes céljának teljesítésével könnyedén eljuthat ide, további csiszolás nélkül.

Emeld fel az átkot - Győzd le Tutanhamonot a Fáraók átka fő küldetés végén (ehhez nem kell befejezned a Királyok királya fő küldetést).