Legfontosabb Csaláskódok V. felvonás: A világ széle

V. felvonás: A világ széle

Gyűjtemények ezen a szinten: 12

Cél: Keresse meg a Wickermanhez vezető utat

Amint átveszi az irányítást Marius felett, lépjen előre annyira, hogy elindítsa embereit. Így visszautazhat oda, ahol elkezdték megragadni [19/42. Krónika]. Folytassa a főutat, amíg a szarvas el nem fogy az ecsetből. A jobb oldalon röviddel ezután egy [Krónika 20/42]. A hátborzongató légkör kezd eljutni a férfiakhoz, ahogy sétál a sötét ösvényeken. Folytassa az utat, amíg el nem éri a hidat.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Túlélni a csapdát

Itt több ellenség vesz körül, máshogy néznek ki, de képesnek kell lenned azonosítani a típusukat. A pajzsvivőket könnyű észrevenni, és minden pajzs nélküli ellenség most súlyos támadásokat hajt végre. Miután megölte a legtöbb ellenséget, egy vágott jelenet veszi át a hatalmat.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Keresse a csoportja jeleit

Botlad lefelé az utat, amíg el nem érsz egy [Vista 12/21] -et, majd dobd le. Figyelmeztetni kell arra, hogy ezen a területen csapdák vannak (összesen körülbelül hat), ezért készítse elő az A gombot. Kövesse a jelzőket, amíg el nem éri a tüzet egy barátságtalan helyi közelében. Ez az ellenség a sisakos barbárok továbbfejlesztett változata, és velük ellentétben nem lehet könnyen megszakítani nehéz támadásaikat. Légy kész kitérni, és továbbra is használd a pajzsodat a lengések között (X + X + Y + X + X), hogy gyorsan megsérülj. Válassza a [Chronicle 21/42] bal oldali utat (nincs tüz).

A másik úton egy újabb les van három rendszeres ellenséggel (ne feledje, hogy most súlyos támadásaik vannak) és egy árnyékolt barbárral. Szánjon itt egy kis időt, hogy megszokja, hogy a legtöbb ellenség súlyos támadásokat hajt végre, majd vigyázzon rájuk.

ELLENŐRZŐ PONT

A következő területen körözve a tűz körül egy [Scroll 12/27] és halom pila található. Ennek figyelmeztetnie kell (ha még nem lőttek), hogy íjászok vannak a környéken. Maradjon ezen a felső szinten, és dobja rájuk a pilait, amíg mind a négy már nincs. Menjen át a táboron, és menjen le a vízesés barlangjához.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Mentse meg katonatársait

Lent a tűz mellett egy nagy és egy rendes barbár. Ne feledje, hogy nem lehet megszakítani a nagyobbak súlyos csapásait, de a kisebbik tisztességes játék. Összesen körülbelül öt ellenség fog ívni ebben a csatában, két rendszeres ellenség és egy pajzshordozó, ezért hajtson végre egészséget, ha túl sok találatot kapnak. Van egy [Chronicle 22/42] is, amit megragadhat, ahol leesett, mielőtt kinyitotta a ketrecet. Nyisd ki az ajtót, hogy megmentsd embereidet. Ha átnéz a sziklán, láthatja az ellenség táborát lent.

Ha a bal oldali utat választja, mielőtt elérné a robbanóhordókat, megtalálhatja [Görgetés 13/27]. Lépjen le a vörös hordók mellett, hogy találkozzon néhány rendes barbárral és egy pajzsvivővel. Mielőtt kiadná a parancsot embereinek kiszabadítására, menjen lefelé a ködös szurdokon a skorpiótól balra a sziklán, és keresse meg a [Krónika 23/42] című részt. Hívja fel a parancsot az LB -vel, hogy kiszabadítsa az embereit.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Védekező pozíciók megszervezése

A szalaghirdetésnél ki kell választani, hogy az íjászok honnan lőnek. A gerinc lefedése megakadályozza a szegélyezést, és azt jelenti, hogy teljes mértékben a frontális támadásra koncentrálhat. Használja a Skorpió tornyot, hogy lőjön minden íjászt és gyalogost a földön. A töltés alig ronthat az erők egészségén. Mielőtt aktiválja a második szalaghirdetést, menjen végig a nagy kapun, és azonnal forduljon balra, hogy megtalálja a [Scroll 14/27] gombot. Szükség esetén tölts fel pilait.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Vezesd formációdat a szakadékba

Helyezze magát a formáció elejére, és gyorsan vonuljon le a szakadékon. A felső párkány végén íjászok sora lesz. Menjen a lehető legközelebb, mielőtt elengedné a pila -t, és mindegyiknek a harmadik röplabda előtt kell esnie. A következő íjászok egy kicsit okosabbak, egyetlen sortüzet lőnek, és elmenekülnek, így ne aggódjon, és töltse fel rájuk a pilait. Egy másik vonal jelenik meg a bal oldalon, és amikor leesnek, egy másodperc azonnal megerősíti őket elölről. Forduljon jobbra, hogy visszanyerje a normális irányítást.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Vizsgálja meg a környéket, hogy nincs -e ellenség

Közvetlenül előtted legyen a [Vista 13/21]. Menjen fel az emelkedésre, hogy lássa az embereit bajban.

Cél: Mentse meg a rómaiakat, hogy élve ne égessék el

Ez egy kicsit trükk lehet, mivel itt több dologra kell összpontosítani. Tűzmárkával hadonászó barbárok a ketrecek felé fognak futni, római társait fogva. Ezeknek elsőbbséget kell élvezniük. Ha gyors dobással célozhat egyet, akkor tegye meg. Eközben a rendszeres ellenségek megpróbálják megállítani, így amikor csak teheti, harcoljon ellenük. A csata során megjelenik a ketrecek kinyitására vonatkozó parancs. Tegye meg ezt a lehető leghamarabb. Az első új dupla pengéje is megérkezik ide, de ugyanazokkal a támadási mintákkal rendelkezik, mint az előzőek, így nem kell nagy veszélyt jelentenie. Folytassa az előrehaladást, mivel több ketrec van, mint gondolná. Az ellenségek második nagy csoportja ugyanezt fogja tenni egy másik, rómaiakkal teli ketreccel. Két nagy barbár, két pajzshordozó és két rendszeres ellenség vár. Gyors dobásával próbálja tartani a tűzmárka ellenségeit, de különben csak próbáljon életben maradni. Nagyon nehéz lehet, és akár a földön lévő láthatatlan tárgyakon is elkaphat. A ketrecek második csoportjában, amikor elhagyja a két nagy kerítésszerű kapu közötti területet, forduljon balra, és keresse meg a [Krónika 24/42] -t (ez még a folyó átlépése előtt van). Előfordulhat az a hiba, hogy embereit soha nem engedik szabadon, és a fáklyahordozók csak végtelenül jönnek - a ketrecek kinyitásának parancsa soha nem jelenik meg. Újra betöltheti az ellenőrzőpontot, vagy hagyhatja égni az embereit. A harmadik területen vadászat van a máglya mellett, ezen kívül van egy [Scroll 15/27], amit fel kell venni.

ELLENŐRZŐ PONT

Szerencsére a Roman egészségügyi bár eltűnik, és folytathatja a szokásos módon. Mozogjon a szörnyű ösvényen, amíg el nem éri a Wickerman -t.

ELLENŐRZŐ PONT

Cél: Öld meg a minotaurusz főnökét, Glottot

Ennek a harcnak két fázisa van, amelyeket egy ellenőrzőpont és az egészség helyreállítása választ el egymástól. A súlyos helyzet ellenére nem kell siettetni ezt a küzdelmet. A főnök hasonlóan mozog és támad, mint a nagy barbárok, így az első fázisban könnyedén kezelheti őt. Az első fázis végén hátraveti a fejét, és sikoltozik, mielőtt rövid ideig sárgán villog, és nagy ütés miatt üt. Amikor sárgán villog, meg kell nyomnia az Y gombot, és csúnya találatot kap. Kövesse a többi színes utasítást a küzdelem második szakaszához.

ELLENŐRZŐ PONT

Az egészsége helyreáll, de sajnos néhány főnöké is. Folytassa a kitérést két ütéssel, kétszer ütje meg a rutint, amíg végül elesik.