Legfontosabb Csaláskódok Adelaide Drubman (Barátságos égbolt)

Adelaide Drubman (Barátságos égbolt)

Adelaide Drubman / Friendly Skies

Kezdje Drubman Marina meghódításával, amely kultikus előőrs Faith területének északi részén, és az első lépés az Adelaide toborzásában.

Ez az előőrs kissé hibás. Annak elkerülése érdekében, hogy elakadjunk a nyerés nélküli államban, prioritásként kezeljük a két zsákmány megölését a hajójárőrben, a kikötőtől nyugatra. Kezdje a pilótával

Ez kulcsfontosságú, mert az őrök a kikötőhöz kapcsolódnak, és ez a kapcsolat nem halványul el, ha a hatótávolságon kívülre menekülnek, ellentétben a legtöbb szárazföldi csapattal. Ha saját maga nehezen vágja le őket, a Grace ideális megoldás a fájdalom enyhítésére. Csak győződjön meg róla, hogy először fedezékben van, mert feldúlja a többi ellenséges partvidéket, köztük legalább egy nehéz.

Ezt követően a sztenderd taktika érvényesül- szalonka az erdős dombról, gyakran mozogjon, és társaival távolítsa el a hozzáférhetetlen helyeken a földre került ellenségeket.

Öld meg mindegyiket a helymeghatározáshoz.

Látni fogja, hogy Adelaide évelő boglárka felszabadult a felszabadítási jelenet során. Beszéljen vele, hogy elindítsa a Friendly Skies toborzási missziót.

Ez három helyet kínál, ahol Adelaide helikopterét keresheti.

Szerencsére nem kell minden gyanúsítottal harcolni. Mindegyik helyszín egy helikopter leszállóhelye (vagy a helikopter leszállási helyének figyelmen kívül hagyása). Egyszerűen lopakodhat, és csapdába ejtheti a pilótát a földön.

A pilóta VIP, és általában legalább egy nehéz a földön, ezért ne csak rohanjon be. Az első két helyszín (női pilótákkal) egyszerű kivonásának módja a helikopter felrobbantása. földeket.

Próbálja meg a kilátóhelyet (a legdélibb cél) az utolsónak menteni. Ez elegendő időt ad a pilótának a leszállásra, így megölheti a helikopter kockáztatása nélkül.

Amikor a talaj ellenállása elhalt, másszon be a helikopterbe, és menjen vissza a kikötőbe.

Útközben célba veheti a lehetőségeket, de kihagyhatja, kivéve, ha rendelkezik az önjavító járműjuttatással.

Amikor visszatér a kikötőbe, megtámadják. Sokkal könnyebb leszállni és megölni a betolakodókat gyalog, majd megpróbálni elvenni őket az égből.

Csak fél tucat ellenséges van (bár a helyszínen működő NPC-k önmagukban legalább párat jelentenek). Főleg a teherautók csoportosítják őket- öld meg a többieket, majd beszélj Adelaide-szal, hogy kinyissa társként.