AKG Lyra USB mikrofon áttekintés

Az AKG Lyra USB Microphone Review eloszlat minden kétséget, amelyek a mikrofon minőségével kapcsolatban merültek fel. További információért olvassa el az átfogó áttekintést.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 3 AKG Lyra USB mikrofon áttekintés

Bottom Line

Ha csúcsminőségű mikrofont keres a munkavégzéshez, és értékeli a torzításmentes hangzást, az AKG Lyra USB mikrofon kiváló választás az Ön számára.

Ellenkező esetben – amint látni fogja – a dolgok túl bonyolulttá válhatnak.

Tervezés: (4.4)Hangminőség: (4.6)A pénz értéke: (4.3) 4.4 Lásd Ár

Az előnyök:

  • Hűséges és tiszta hangzás
  • Ultra HD hangminőség
  • Minimális hangtömörítés
  • Lehetővé teszi a megfigyelést
  • Négy felszedő minta
  • Hihetetlen hangfrekvencia
  • Nagy sebességű USB csatlakozás

Hátrányok:

  • A hangerő beállításának tanulási görbéje magas, mivel ez annyira érzékeny
  • Néhány gomb szerencsétlen elhelyezése

Ha a zenészek és podcasterek birodalmába tartozol, akik soha nem elégedettek a mikrofonjaik hangminőségével, és ha eleged van a kábelszakadásból, akkor sokkal jobb mikrofonra (lehetőleg USB-re) van szükséged.

Ez AKG Lyra USB mikrofon Az áttekintés lehet a legjobb dolog, amivel ma találkozhat, mert sok említett problémát megoldhat.

Teszteink és kutatásaink kesztyűje alapján a következőket mondhatjuk el erről a mikrofonról.

TartalomjegyzékElőadás

Tervezés

AKG Lyra Side

Tény: az AKG Lyra USB mikrofon olyan jól megtervezett, hogy egyszerre emlékeztet a retro 60-as évekre és a modern időkre.

Valójában a gyártók maguk adták a leírást - modern design vintage vonzerővel – és ez a mikrofon pontosan így néz ki.

Pontosabban az előlapon található egy könnyen használható némító gomb, a működési módot jelző négy LED mellett a fejhallgató hangerejét szabályozó gomb ( ha úgy dönt, hogy csatlakoztatja a Lyrát a fejhallgatójához ).

Emellett van két tárcsa, amelyek segítségével beállíthatja a mikrofon felvételi mintáját, azaz a felvétel tulajdonságait.

Ennek a gombnak az elhelyezése kissé szerencsétlen: sokkal egyszerűbb lett volna, ha egyszerűen a mikrofon elülső részére rakják. Mintha nem elég, ha megpróbálod megtalálni a tökéletes hangot, amit el akarsz küldeni – hátulról kell megtenned.

Ettől eltekintve minden rendben van, és a Lyra beállítása meglehetősen egyszerű, miután kicsomagolta.

Használatra készen áll a vásárláskor kapott asztali állvánnyal, vagy felszerelheti egy mikrofonállványra is. Az állvány nem a legjobb, amivel találkoztunk, de nem is rossz.

A robusztus felépítés másik ódája a lengéscsillapító rögzítés, amely csökkenti az esetleges rezgéseket.

Ezek szemet gyönyörködtetőek voltak (és kevésbé szemet gyönyörködtető) ennek a mikrofonnak a jellemzői, de ami a legfontosabb, az a teljesítménye.

Hangminőség

AKG Lyra felső

Az AKG Lyra pontosan úgy rögzíti a hangot, ahogy van, ami a szabványos AKG aláírás. A 24-bit/192kH felbontásnak és a 20Hz-től 20kHz-ig terjedő frekvenciatartománynak köszönhetően hitelesen fogja fel és közvetíti a legtöbb hangot.

De komolyra fordítva a szót, a hangzás és annak tisztasága biztosan lenyűgözi a legtöbb felhasználót, és az is nagyon kiegyensúlyozott átfogó.

Ja, és a fejhallgatót is csatlakoztathatja a 3 mm-es jack szabványos kimenethez, hogy figyelje a rögzítést nulla késleltetéssel.

Az ilyen magas frekvenciatartomány miatt úgy kell játszani a beállításokkal, hogy ne vegye fel a nem kívánt hangokat. Tapasztalt kutatókként számtalanszor megtettük ezt, de még így is kicsit tovább tartott ezzel a mikrofonnal, hogy rendbe hozzuk.

A beállításokkal való játék magában foglalja a négy előre beállított mód egyikének kiválasztását a négy kapszulából álló AKG Adaptive Array számára, amely mind a négy oldalról egyaránt felveszi a hangokat. Minden minta egyedi beállítást és célt szolgál.

Létezik a Front mód (monológhoz, szólófelvételhez stb.), Front & Back (több mint egy hanghoz), Tight Stereo (hangszerhez) és Wide Stereo (egynél több hangszerhez).

A hangminőség további javítása érdekében az AKG ezt a mikrofont beépített hanggal látta el diffúzor amely automatikusan csökkenti a felesleges zajt.

A pénz értéke

AKG Lyra mikrofon

Mint mindig, minden azon múlik, hogy a termék minősége hogyan tükrözte az árat.

Ez a mikrofon lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindkét világ legjobbjait élvezzék anélkül, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük.

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ára teljes mértékben igazolja a teljesítményét, ha Ön YouTuber, podcaster, streamer vagy zenész.

Másrészt, ha nincs szüksége minden egyes hangot felvevő mikrofonra, van néhány olcsóbb választás a piacon.

Következtetés

AKG Lyra felső

Mint már említettük, a Lyra USB mikrofon rendelkezik a legtöbb olyan kényelemmel, amelyet egy félprofesszionális mikrofontól elvárhat.

Ön is úgy fogja élvezni a felvételi folyamatot ezzel a mikrofonnal, mint ahogy a hallgató élvezni fogja a hű és tiszta hangzást.

Ha olyanok az igényeid, hogy rendszeresen használsz mikrofont, mindenképpen fektess be ebbe.

Ha azonban nem használja gyakran, akkor az a tény, hogy olyan érzékeny, bosszanthat, mivel gyakori módosításra szorul, hogy ne vegyen fel minden hangot a hangja mellett.

Ezek is tetszhetnek neked