Accra Garrison (Helyszín)

Accra Garrison

Nagy erőd Alexandria központjában, két kapitánnyal, egy parancsnokkal és négy kincset találni. Ketten a kovácsműhely melletti keleti épületben vannak.

Ez kényelmes, mert az épület feletti területen az egyik kapitány szeret lógni, de először.

Érkezzen észak felől, használja a város épületeit fedőlapként, és vágja le a falvédőket (vagy gyilkolja meg őket, ha elkerülheti nézeteiket). Ügyeljen arra, hogy alaposan szkenneljen- mindig több védőburkolat van a falon, mint gondolná.

Gyilkolj yoru utat a számszeríj fészekhez, ahol általában az egyik kapitány áll, és vidd ki.

Dolgozzon kelet felé a fal mentén. Szüneteltessen legalább egyszer, hogy újra átnézze a területet a mozgásban lévő csapatok után, majd várjon a kovácsműhely tetején, hogy lesbe lássa a másik kapitányt.

mozogj egy kicsit távolabb a fal mentén, majd ereszkedj le és lépj be a kovácsműhelybe északnyugat felől. Itt újratöltheti nyilait, és láthatja az ablakot, amely belép az épületbe.

Használja a pajzsállványokat és a detritust itt vizuális fedőlapként, és készítse el az ablakot. Az első kincs a földszinten egy hátsó sarokban található, egy fehér dobozban.

Menj fel a lépcsőn a második kincsért- egy szabványos vörös ládában.

Az épület és a központi épület között tetőtéri kötél vezet. Keresztezze, hogy cseppet kapjon az őrre az edzőudvar mellett.

Húzza be a testét, és követelje a harmadik kincset, egy kis piros dobozban a túlsó falon.

Szerencsére az utolsó kincs a parancsnoki irodákban van, így utazási időt takaríthat meg. Ugorjon vissza a tetőre, és lépjen be a felső szintre, hogy meglepje a parancsnokot.

Szerezd meg a végső kincset az egyik munkaasztaláról a küldetés teljesítéséhez.

Ne feledje, hogy itt van egy opcionális cél is: a lázadók kiszabadítása ketrecükből.

Az állatokhoz hasonlóan nyíllal is kinyithatja a ketreceket. A felszabadult lázadók harcolni fognak az őrökkel, ha figyelemelterelésre vagy erősítésre van szüksége. Mindegyik kiszabadítása rendkívül szerény XP -díjat ad.