Idegen elrablás

Ez a küldetés közvetlenül a jelenet után kezdődik. A Q gombbal lépkedhet az opciókkal, amíg ki nem választja az Idegen szondát. Most nyomja meg az F gombot, és egy szemmel irányítsa az idegen eszközt, és kattintson rá, hogy rávigye magát. Most kiválaszthatja azt a helyet, ahonnan sugároz. Használja ezt, hogy elkerülje a körülötte lévő akadályt.

Működtesse a panelt jobbra, hogy felfedje az üvegablakot. Fényezze be magát a szekrény belsejébe a ládával, hogy kifoszthassa annak tartalmát. Fényezze ki magát a házból, majd menjen balra, ahol talál egy másik ládát. Fogd fel, majd hagyd el a szobát. Mielőtt néhány idegen ellen harcolna, felszerelnie kell néhány sokkfoltot a fegyveréhez (fegyvereihez), mivel azok gyengék ellene. Az úszó szondákat és a narancssárga nyolcszögöket a falakra is lőheti, hogy további szemetet kapjon, amelyet eladhat.

Az idegenek mindkét oldalon akadályokat emelnek. Ha akarja, beléphet a következő szobába, hogy néhány tárgyat elvigyen a ládából. Lődd le a nagy lógó kábelt, és robbants le néhány idegenet. Ha kész, használja a szondát, hogy átsugározza magát az akadályon. Használja újra a szondát az ajtó kék paneljén a kikapcsolásához. Menjen lifttel a vezérlőterembe.

Fosztogasd a mellkasodat a bal balodra, majd nyújtsd magad jobbra a peronra. Itt két panel található. A bal oldali panel vezérli a fenti úszó platformot, míg a jobb oldali az alatta lévő platformot. Fényezzen le az alsó platformra, és használja az idegen szondát a kék gomb működtetéséhez, amely kinyitja a csapóajtót a padlón, és megöl egy idegent.

Térjen vissza a középső platformhoz, és mozgassa jobbra a panelt, hogy balra mozgassa a platformot. Fényezzen erre a platformra, és sugárzhat a cső alatti alsó platformra. Működtesse a panelt, hogy aktiválja a szellőző ventilátort balra, hogy szeletelje és kockázza a gyanútlan idegent.

Ezúttal sugározza magát a csőhöz, és menjen egészen jobbra. Használd a szondáddal a kék panelt a gáton túl, hogy eltávolítsd, és kifosztd a mellkast. Van egy párkány feletti, amely hangnaplót és néhány elemet tartalmaz. Miután beszerezte őket, működtesse a panelt. Kétszer kell megnyomnia ugyanazokat a gombkombinációkat, és egy másik útvonal nyílik meg a szoba bal oldalán.

Ismét lépjen hátra, és nyúljon fel a középső emelvényre, majd működtesse a panelt az úszó platform jobbra mozgatásához. Fényezze magát oda, és rabolja ki a ládát.

Térjen vissza a főállványra, és mozgassa a bal oldali panelt az úszó platform mozgatásához. Fénysugár, használja a bal oldali kék panelen található szondát, hogy feltárja a ládát. Menjen jobbra, használja a Cup-a-Spell-t a lángoló gömbön, hogy felrobbantsa a közeli idegent.

Vegye ki a másik idegent, majd menjen el a gömb mellett. Menjen jobbra, és nyomja meg a villogó gombot. Most sugárzhat az alatta lévő zárt helyiségbe, amelynek láda van. Fosztogasd vissza őket a panelhez, ahol korábban felrobbantottad az idegent. Működtesse, hogy eltávolítsa a bal szélső akadályt.

Menjen be, és működtesse a panelt. Ugyanazokat a színkódos gombnyomásokat kell követnie. Azonban nagyon bonyolult kódokkal találkozhat kétszer. Ne aggódjon, mert végre egy nagyon egyszerű kódot kap. Ezzel távolítsa el a sorompót a fő helyiségben, a lift mellett.

Van egy törött képernyő, amelyet lelőhet a távolsági fegyverével. Ezzel vegye ki az alatta lévő idegent. Ha kész, vegye fel az ellenséget. Az idegen őr kemény gazember, és vérzést okozhat. Ne próbálja meg eltávolítani ezt a debuffot, és inkább az öngyógyításra összpontosítson. Miután kivette őket, működtesse a panelt, és térjen vissza a tartási területre.

Mielőtt újra összeállna Randy -vel, menjen balra, és rabolja ki a mellkasát. A bal szélső szobában is van egy fehér erőkristály. Van egy létra is, amely egy zárt helyiséghez vezet a tartási terület alatt. Sztrájk az ottani szeméthalomra, hogy harcolhasson egy csavargóval. Ez a csavargó kemény dió, így bíznia kell a Burning Damage -ben és a tökéletes blokkokban, hogy kivegye. A Tinfoil sapka, amit tőle kaphat, nagyon hasznos lesz a következő csatában.

Térjen vissza Randyhez, és működtesse a panelt, hogy kiszabadítsa. Ha kész, hozzáadja a barátjához. Vegye elő a fehér kristályt, majd hagyja el a szobát. Ezúttal balra fordulva helyezze el a kristályt. Használja a fenekében lévő szondát a kék panel aktiválásához és a lift hívásához.

Menjen a lifttel, és üsse le az állcsontot a monitor egyik képernyőjén jobbra. Van egy láda is, amelyet kifoszthat. Készítse elő a legjobb felszereléseket és fegyvereket ezen a ponton, majd mentse el a játékot. Lépjen be a pilótafülkébe, hogy harcoljon az idegen pilótákkal.

A mögöttük álló védelmi mátrix folyamatosan ellátja őket különféle buffokkal, ezért feltétlenül el kell pusztítani. Miután a mátrix leállt, könnyedén dörömbölhet a pilótákkal. Gyógyítsa meg magát szükség szerint.

A jelenetek után felébred a szobájában, és a küldetés befejeződik. Menj le, és nézd meg a tévét, ha akarod. Kísérlet elhagyni a házat, és Cartman belép, és újabb küldetést küld Önnek.