Legfontosabb Szerencsejáték Aloy építési útmutató a Genshin Impacthoz

Aloy építési útmutató a Genshin Impacthoz

Tanuld meg elsajátítani Aloyt a Genshin Impact játékban, és hozd ki belőle a legtöbbet. Íme a végső Aloy építési útmutató, amelynek gondos elkészítésével sok órát töltöttünk.

ÁltalSamuel Stewart 2021. szeptember 12. 2021. szeptember 6 Aloy építési útmutató a Genshin Impacthoz

Aloy-tól Horizon Zero Dawn egy 5* Cryo Bow felhasználó, és az első promóciós crossover karakter, aki a Genshin Impacthoz érkezik. Ő az első 5* karakter, akit a játékosok ingyen szerezhetnek meg.

Technikailag a főszereplő is egy ingyenes 5*-os karakter, de ha megnézzük a statisztikáikat, láthatjuk, hogy a fejlesztők nagyon nem akarták, hogy a Traveler túl jó legyen. Ezért a Traveler inkább 4,5* karakterként funkcionál.

Ennek az útmutatónak az a célja, hogy lássa, mennyire jó 5*-os karakter Aloy, és hogyan kell a játékosoknak felépítenie, hogy teljes potenciálját kibontakoztassa.

TartalomjegyzékElőadás

Tehetség prioritás

Genshin Impact Aloy tehetség prioritás
TehetségLeírásKiemelten fontos
Normál támadás
(Gyorstüzelő)
Normál támadás :
• Hajtson végre 4 egymás utáni lövést íjjal.
Charged Attack :
• Végezzen precízebb célzott lövést megnövelt DMG-vel.
Célzás közben csípős dér gyűlik fel a nyílhegyen. Egy teljesen feltöltött fagyos nyíl kezeli a Cryo DMG-t
Merülő támadás :
• Nyilak záporát lő ki a levegőben, mielőtt lezuhanna és földet érne, ütközéskor AoE DMG-t bocsát ki.
Aloy alap ATK-ja nagyon alacsony – nem olyan alacsony, mint a Traveleré, de még mindig alacsonyabb, mint néhány 4*-es karakteré.

Ráadásul a szorzói sem nagyok. Ami a normál támadásokat illeti, arra számíthat, hogy jobban teljesít, mint Fischl, mint az olyan 5*-os íjhasználóktól, mint Childe vagy Ganyu.

Önmagában ez a tehetség rosszul néz ki, de Aloy elemi készségei és passzívjai nagyon felpörgetik a normál támadásait, így ez a nő. kettőndkiemelt tehetség .
Elemental Skill
(Frozen Wilds)
Aloy egy fagyos bombát dob ​​a megcélzott irányba, és robbanást indít el, Cryo DMG-t osztva el. Miután felrobban, a Freeze Bomb sok Chillwater Bomblet-re oszlik fel, amelyek felrobbannak az ellenfelekkel való érintkezéskor, vagy rövid késleltetés után Cryo DMG-t osztanak szét.
Amikor egy Freeze Bomb vagy Chillwater Bomblet eltalálja az ellenfelet, az ellenfél ATK-ja csökken, és Aloy kap 1 tekercset.
Az Aloy 0,1 másodpercenként akár 1 tekercset is szerezhet.

Tekercs
• Minden verem növeli Aloy Normal Attack DMG-jét.
• Ha az Aloy-nak 4 tekercskötege van, a tekercs összes halma törlődik. Ezután rohanó jég állapotba lép, ami tovább növeli a normál támadásai által kezelt DMG-t, és a Normal Attack DMG-jét Cryo DMG-vé alakítja.
A Frozen Wilds hasonlít Klee Elemental Skill-jéhez. Bedobsz egy bombát, ami felrobban, és minibombákat hagy maga után.

Ez a készség kevés DMG-t csinál, de ez nem fontos. Az a tény, hogy képes átitatni a Normal Attack-okat Cryóval, és megduplázni a DMG-jüket, erről szól. A Normal Attack buff szintekkel skálázódik, de még mindig fontosabb a Normal Attack tehetségek szintre emelése.

Összességében ez Aloyé a legkevésbé fontos tehetség .
Elemental Burst
(Hajnali próféciák)
Aloy egy Cryo-val töltött Power Cell-et dob ​​a megcélzott irányba, majd egy nyíllal felrobbantja, ezzel AoE Cryo sebzést okozva.Aloy Elemental Burstje éppoly pusztító, mint egyszerű. Nagy DMG-szorzóval, alacsony hűtéssel és alacsony energiaköltséggel rendelkezik.

Ez könnyen Aloyé legfontosabb tehetség .

Passzív tehetségek

Genshin Impact Aloy passzív tehetségek
Tehetség neveLeírásÉrtékelés
Easy Does ItAmikor Aloy a buliban van, a baromfit, nyers húst vagy hűtött húst termelő állatok nem fognak megriadni, amikor a párttagok közelednek hozzájuk.Ez a passzív nagyrészt jelentéktelen. A legjobb esetben is segíthet bizonyos főzési eredmények könnyebb megszerzésében.
Combat OverrideAmikor Aloy megkapja a Coil effektust a Frozen Wildstól, az ő ATK-ja 16%-kal, míg a közeli párttagok ATK-ja 8%-kal nő. Ez a hatás 10 másodpercig tart.A Combat Override segít pótolni Aloy alacsony alapstatisztikáit, miközben némi támogatási képességet is kölcsönöz neki.
Erős StrikeAmikor Aloy a Frozen Wilds által biztosított Rohanó jég állapotban van, a Cryo DMG bónusza 1 másodpercenként 3,5%-kal növekszik. Maximum 35%-os Cryo DMG bónusz növekedés érhető el így.Ez a felemelkedési tehetség segít Aloyt a tekintélyesen erős DPS karakterek birodalmába juttatni.

Aloy alap ATK-ja elég alacsony 5*-ért, de passzívjai elég ATK-t és Cryo DMG-bónuszt adnak neki ahhoz, hogy ijesztő DPS-vé váljon. A terv az, hogy a lehető leghamarabb beadják neki a Cryo infúziót, majd a városba mennek az ellenségek ellen. Mivel a Cryo DMG-je az infúzió beadása utáni első 10 másodpercben emelkedni fog, ideális lenne, ha ő lenne az utolsó láncszem a rotációban.

Támogatásként Aloy hozzájárulhat a csapathoz hatalmas Burst DMG-vel és az egész parti ATK% rajongóival.

Csillagképek

Genshin Impact Aloy csillagképek

Aloy az első és egyetlen karakter a játékban, aki még nem tartalmaz csillagképeket…

Úgy néz ki miHoYo nem akarja elkötelezni magát amellett, hogy a keresztezett karaktereknek nincs csillagképük. A jövőben változtathatnak ezen, de most, ha egyszer megszerzi az Aloyt, ennyi.

Legjobb Fegyver

Genshin ütőfegyver
FegyverritkaságMagyarázat
Mennydörgő pulzus
5*
Aloy DMG-jének egy hatalmas része a Normal Attacks-ból származik, és egyetlen íj sem bátorítja a Normal Attackokat, mint a Thundering Pulse. Az extra CRIT DMG is csodálatos, különösen egy Cryo karakter esetében, aki könnyedén növelheti CRIT Rate-jét meghatározott bónuszok és rezonanciák révén.
Skyward Harp
5*
A jelenleg játékban lévő összes íj közül a Skyward Harp rendelkezik a legmagasabb alap ATK-val. Ez jelentősen megnöveli az Aloy ATK skálázási és DPS képességeit. Az extra CRIT Rate és CRIT DMG sem árt.
Rozsda
4*
A Rust Aloy BiS 4* fegyvere. Az extra Normal Attack DMG mennyiségét, amelyet ez az íj biztosít, nem lehet alábecsülni, különösen magasabb finomításoknál.
Blackcliff Warbow
4*
A Blackcliff Warbow a legjobb F2P fegyver Aloy számára – feltűnően magas alap ATK-ja van, CRIT DMG a substatja, és a passzív még némi extra ATK-t is biztosít.
Predator Bow
4*
A Predator Bow egyértelműen a legmegfelelőbb íj legyen Aloy számára, de hacsak nem játszol Genshinnel kizárólag PlayStation-en, nem éri meg – ez szó szerint rosszabb, mint egy 3* mivel a passzív nem működik PC-n és mobilon.
A PlayStation-felhasználók számára a Predator Bow mindent kínál, amire az Aloynak szüksége van – alaposabb ATK-t és egy Normal Attack buffot. Még akkor sem fogja felülmúlni a Rustot.
Virdescent Hunt
4*
Ha problémái vannak a CRIT Rate felépítésével az Aloyon, a Viridescent Hunt egy megfelelő lehetőség. A passzív proci néha segíthet az Elemental Skill által hagyott minibombákban is.

Legjobb műtárgyak – 4-Blizzard Strayer

A legjobb műtermékek a Genshin Impact minden egyes karakteréhez

Ha fő DPS-ként fut, az Aloy a legtöbb fájdalmat okozza a 4 részes Blizzard Strayer bónusz beállítása . Ezzel CRIT DMG-t rakhatsz rá anélkül, hogy a CRIT Rate miatt kellene aggódnod.

Ami a statisztikákat illeti, Aloy akarja ATK% a Homok , Cryo DMG a Serleg , és CRIT DMG a Logók . Ha nincs rajta egy teljes 4 részes Blizzard Strayer készlet, akkor szüksége lehet rá CRIT Rate a Logos helyett.

Ami a részstatisztikát illeti, szeretné CRIT DMG , CRIT Rate , ATK%, és Elemi Mesterség .

Ha nincs egy teljes, 4 részes Blizzard Strayer készleted neki, futtathatod 2 részes Blizzard Strayer + 2 részes Shimenawa's Reminiscence/Gladiator's Finale . Alternatív megoldásként fel kell szerelnie a 2 részes Noblesse Oblige + 2 részes Blizzard Strayer ha Burst Supportként szeretnéd vezetni. Mindkét esetben szüksége lehet a CRIT Rate logók .

Elemi szinergiák

Genshin Impact Aloy Elemental Synergies

Cryo karakterként Aloy nagyszerű szinergiát mutat a következő elemekkel:

  Pyro: A Melt valószínűleg a legjobb elemi reakció az egész játékban. A Vaporize mellett minden bizonnyal ez a leghatékonyabb a DMG szorzás szempontjából.Hydro: A Freeze nem kínálja fel a Melt vagy Vaporize nyers DMG-potenciálját, de az ellenség tehetetlen, mozdíthatatlan célpontokká alakításának megvan a maga varázsa. Ráadásul nevetséges mennyiségű CRIT Rate-t kapsz a Frozen ellenségek ellen, ha a Blizzard Strayer készletet használod.Anemo: Bár közel sem olyan törött, mint a Freeze vagy Melt, a Swirl megtévesztően nagy mértékben növelheti csapata általános DPS-ét.

Azok az elemek, amelyek nem zselésítenek jól Aloy-val, a következők:

  Elektro: Az Overloaded elképesztő reakció, ha fizikai DPS karaktereket állítanak fel a siker érdekében, de mivel Aloy csak a Cryo-val átitatott Normal Attack-eket akarja kilőni, ez nem tesz semmit.Geo: A távolsági karaktereket legjobb távol tartani az ellenségtől. Következésképpen ez azt jelenti, hogy nem fogják tudni felvenni a Crystallize által létrehozott pajzsokat. Egy Freeze comp-ban a Geo még rosszabb, mivel megakadályozhatja, hogy az ellenfeleket Frozen maradjon.

A legjobb csapatösszetétel

Genshin Impact Aloy legjobb csapatösszetétel

Mivel Aloy egyedül akar maradni a pályán, hogy maximalizálja Normal Attacks DMG-jét, mint fő DPS-t, olyan karakterekkel dolgozik a legjobban, akik sok pályán kívüli támogatást kínálnak.

Ingyenesen játszható

 • Aloy
 • Xiangling
 • Diona
 • Anemo Traveler

Xiangling rengeteg pályán kívüli DMG-t biztosít, és segít beállítani a pusztító olvadékreakciókat.

Diona csinál egy kicsit mindenből – árnyékolást, gyógyítást, kriorészecske-generálást, nevezzük ezt. A csapat második Cryo karaktereként a Cryo Resonance-t is feloldja, és még magasabbra emeli Aloy CRIT Rate-jét. Azok, akiknek nincs Diona, használhatják helyette Xinyan . A pajzsa gyengébb, de második Pyro karakterként feloldja a Pyro Resonance-t, így Aloynak rengeteg további DMG-t ad.

Az Anemo Traveler Lehetővé teszi Aloy-nak, hogy folyamatosan produkálja Cryo infúzióját az elemi készségének köszönhetően. Ha úgy találja, hogy nem okoz problémát az Aloy's Cryo infúzió aktiválása még Anemo támogatás nélkül is, kicserélheti a Travelert Xingqiu néhány Freeze-szenniért.

Bálnáknak

 • Aloy
 • Xiangling
 • Mona
 • Kazuha

Xiangling olyan erős Off-field DPS, hogy még 5* karakter sem tudja helyettesíteni.

Mona segít távol tartani az ellenségeket Aloytól, és megfagyva tartani őket. Az általa nyújtott DMG-buff még csak a hab a tortán.

Kazuha Szintén itt van, hogy segítsen aktiválni Aloy infúzióját, de a DMG-t is jelentősen felerősítheti.

Megéri Aloy?

Más Genshin Impact összeállítási útmutatónkban ez a kérdés arra vonatkozik, hogy megéri-e erőforrásokat költeni egy bizonyos karakter megszerzésére.

De Aloy szabad.

Minden játékos, aki legalább AR 20, megkapja a 2.1-es vagy a 2.2-es patch-ben. Ha nem biztos abban, hogy mi az az AR, és hogyan lehet magasabb szintre emelni, nézze meg a mi oldalunkat Útmutató kezdőknek a Genshin Impact számára. Felmerül tehát a kérdés, hogy megéri-e Aloy-ba erőforrásokat fektetni vagy sem.

És a válasz erre a kérdésre a fiók állapotától függ.

Ha kezdő vagy, akkor igen, Aloy nagyon megéri. Köszönhetően annak, hogy Cryo karakter Elemental Infúzióval, még néhány más 5* karaktert is felülmúlhat a DPS tekintetében. Ami a Standard Bannert illeti, csak Diluc tudott több DMG-t csinálni a végjátékban. És még akkor is használhatod sorozattámogatásként, ha le tudod cserélni egy erősebb DPS-re.

Ez azt jelenti, hogy egyszer csak pillantsunk ránk Karakterszintek listája bemutatja a Genshin Impact olyan S-Tier vagy A-Tier Cryo DPS karaktereit, mint Ganyu, Ayaka és Eula. Tehát ha már van néhány szintje, Aloy már nem néz ki olyan csodálatosan. Még mindig tud szórakoztató tempót váltani, de semmiképpen sem fogja felülmúlni a fent felsorolt ​​három 5*-os Cryo karaktert.

Ezek is tetszhetnek neked