Legfontosabb Csaláskódok Mindig néha a szörnyek „fordulatos” vége igazságtalan

Mindig néha a szörnyek „fordulatos” vége igazságtalan

Mindig Néha Szörnyek

Kész rá Mindig Néha Szörnyek spoilerek, emberek? Mert van valami, amit ki kell hagynom.

Mindig Néha Szörnyek irreális. Azt hiszem, a Vagabond Dog elment és elcseszett minket, csak mert pesszimista portrét akartak festeni egy olyan világról, ahol sziklák hullnak, mindenki meghal, és mindannyian szörnyek vagyunk (még véletlenül is). Most már tudom, hogy mindannyiótoknak nem ugyanaz lesz az élménye, mint nekem; Mindig Néha Szörnyek nagyon személyes játék. Azt hiszem azonban, nyugodtan mondhatjuk, hogy a játszó emberek legalább fele valószínűleg ugyanolyan becsapottnak fogja érezni magát, mint én, és azt hiszem, mindannyian elcseszünk, mert a narratíva nem egyezett.

Ez az utolsó esélye, hogy visszalépjen, ha nem szeretne spoilereket látni. Bár, hogy őszinte legyek, ez csak egy adott spoiler Mindig Néha Szörnyek mese. A tied lehet más. Lehet jobb vagy rosszabb. Csak azt tudom, hogy ezt le kell vennem a mellkasomról.

Amikor játszottam Mindig Néha Szörnyek , hősnőm, Marie mindent megpróbált helyesen csinálni. Legjobb barátnőjét, Darkeffet távol tartotta a drogtól, segített neki megzsarolni barátnője orvosát, hogy kapjanak egy második esélyt, és elmenjenek rehabilitációra. Visszaadott egy kutyát a gazdájának. Nem segített meggyőzni egy férfit az öngyilkosságról, nem ez volt a megoldás, és nem tudott megfelelően kivizsgálni egy hírt, de mindent megtett Dubstownban. Beatonba költözött, keményen dolgozott egy raktárban, segített a választásokon, és kiszállt. Nem mintha ez számított volna, mivel ugyanaz a korrupt vállalat bankolta mindkettőjüket, és a „jó” jelölt vesztesége után tovább dolgozott az említett cégnél. Marie valóban megpróbált jóvátenni Salt Cityben, elintézte az autó javítását, bevallotta bűneit, és segített finanszírozni egy programot gyerekeknek. Eljutott San Verdano -ba, hogy részt vegyen egykori szerelmének esküvőjén.

Ott ment minden lefelé. Amikor Marie megérkezett, rájött, hogy az a nő, akivel Crawford eljegyezte, volt legjobb barátja, Sam. Ugyanazt a legjobb barátot, akit Marie -nak el kellett hagynia, amikor a kiadó szerződését megkapta egy könyv megírására, amit Crawford ragaszkodására tett. Ugyanaz a barát, aki visszaemlékezésként úgy döntöttem, hogy megpróbálok visszalépni azzal, hogy Marie nem megy csillagozgatni kezdetben Crawforddal és Sammel, és hogy nem vagyok előre és megcsókolom. A második Marie és Crawford szakítottak, Sam beugrott és ellopta őt, és ahogy Alistair egyszer mondta: 'Swooping rossz.' Kevesebb mint egy év múlva összeházasodnak. Jaj.

Rosszabb lesz. Amikor döntéseket hoztam Mindig Néha Szörnyek , Próbáltam azt tenni, amit a való életben tennék. Sam meghívta Marie -t, hogy vegyen részt a lánybúcsúján. Megtagadtam, mert mi a fene, nő ?! Eljön az esküvő napja, Sam nem jelenik meg, Marie és Crawford pedig újra összejönnek. Kivéve, ha rossz befejezést kapok, mert nyilvánvalóan szar történt Vegasban, Samet a szerencsejáték -adósságok miatt ölték meg, Crawford túlságosan bánatban volt ahhoz, hogy továbblépjen, miután megtudta, és Marie úgy döntött, hogy céltalan csávó lesz.

A probléma az, hogy ennek nincs értelme narratív szempontból. Nézzük meg a Vagabond Dog interakcióit, amelyeket Crawford és Sam között mutatott be a játék során. Crawford soha nem mutatott érdeklődést Sam iránt, romantikusan, de flörtölt Marie -val. Még addig a csókig is, amikor megjelent, amikor az üstökösre várt. Ők ketten együtt éltek. Amikor Marie egy olyan üzletet kötött, amely kizárja Samet, Crawford arra biztatta, hogy fogadja el, oly módon, hogy látszott rajta, hogy Sam nem számít neki, és hogy nem érdekli a sikere vagy a kudarca.

Nem beszélve a Mindig Néha Szörnyek menetrend. A buli, ahol Marie megkapta a kiadó szerződését, egy évvel azelőtt történt, hogy meghívót kapott Crawford és Sam esküvőjére. Bárki, aki komoly kapcsolatban volt, tudja, hogy van egy gyászidő, és gyakran egy visszapattanás. Figyelembe véve Crawford korábbi hozzáállását Samhez, ez valószínűleg egy visszatérő kapcsolat. Azt hiszem, Crawford édesanyja még ezt is megerősíti, amikor azt mondta Marie -nak, hogy fia boldogabbnak tűnik a vele való kapcsolatában, mint ő Sammel. Az a tény, hogy Crawford nem akarta Marie -t az esküvőn, azt jelenti, hogy még mindig vannak érzések, és az, hogy Sam hajlandó volt meghívni Marie -t anélkül, hogy vőlegényével konzultált volna, megkérdőjelezi a motivációit.

Mindig Néha Szörnyek

Most nem kételkedem abban, hogy Crawford Sam iránt szeret. Valószínűleg törődött vele. Nem javasolta volna, ha nem teszi. Úgy gondolom azonban, hogy a rossz befejezés, amit a játékomban kaptam, túl drámai volt, és sokkoló értéket szem előtt tartva írtam, és nem reális eredmény. Marie felfedezte, hogy Sam és Crawford összeházasodnak. Sam megkérte Marie -t, hogy vegyen részt a lánybúcsúján, és én elutasítottam az avataromat. Ha én lennék ebben a helyzetben, egyszerűen nem tenném. Eljött az esküvő, és Sam soha nem mutatta meg. Crawfordnak fájt a szíve, én pedig Marie -t léptettem fel. Boldogan kellett volna, hogy vége legyen.

Kivéve, hogy nem volt. A játék elején egy sikátort és főnökét látja egy sikátorban, és egy bumm megállítja őket, hogy elmondja nekik a történetet Mindig Néha Szörnyek . Kiderült a csavargó kiléte, és ... Marie volt az! Sam bajba került, amikor szerencsejátékot játszott Los Vargasban, és ezért a bérgyilkos megölte. Crawford összetört, amikor végül megtudta, és hagyta, hogy Sam bánata tönkretegye az életét. Marie feladta, és hobbivá vált, mert nem tudott versenyezni egy kísértettel.

Egyszerűen irreálisnak tűnik, mint például a Vagabond Dog, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a jó befejezésnek tűnő dolgok rosszra forduljanak. Figyelembe véve, hogy Crawford miként lépett kapcsolatba Sammel a rövid udvarlásuk előtti években, irreális, ha annyira legyőzi őt a bánat, hogy nem ad esélyt első szerelmének. Crawford és Sam kevesebb mint egy évig voltak együtt. Marie és Crawford egyetem óta együtt voltak, és csak körülbelül egy éve szakítottak. Bár biztos vagyok benne, hogy lesz egy gyászidőszak, a Vagabond Dog végig ügyet vetett Mindig Néha Szörnyek ettől az avatar és szeretője lehetséges lélektársaknak tűntek. Az egyik vívmány még a 'Star-Crossed Lovers'.

Sőt, az avatar karakteres. Ha az emberek játszanak Mindig Néha Szörnyek azzal a céllal, hogy eljussanak San Verdano -ba, drasztikus dolgokat fognak tenni útközben. Lehet, hogy hazudnak, csalnak, lopnak, kábítószert forgalmaznak, kutyaharcba keverednek, tönkreteszik az emberek életét, a választási platformokat és más szörnyűségeket. Ha bármelyik főszereplő hajlandó mindezt megtenni, akkor nem fogja elhagyni a szeretőjét, amikor először nehéz lesz. Még akkor is, ha a szerető engedett a bánatnak, a legtöbbet nem látom Mindig Néha Szörnyek az avatárok olyan könnyen feladják.

Hülyeségnek nevezem a befejezést, amit kaptam Mindig Néha Szörnyek . Úgy érezte, hogy a Vagabond Dog ideges és sötét akar lenni, és ezzel olyan helyzetet teremtett, hogy valóban nem akarták, hogy a játékos nyerjen. A háttértörténetben minden olyan pont, amely azt sugallja, hogy az avatar és a korábbi szerető tökéletes pár lehet, akik kaphattak volna egy második esélyt, ki kell dobni annak érdekében, hogy hirtelen olyan karaktert alakítsanak ki, aki iránt a volt szerető nem mutat vonzódást, sőt arra ösztönzi az avatárt, hogy hagyja abba , a tökéletesség valamiféle csúcsa. A háttértörténet nem támogatja a „csavar” befejezést. A hanyag történetmesélés irreális játékot eredményezett.