Az Anno 2205 szezonbérlete határokat növel

2205. év

A Ubisoft az utóbbi időben rossz reklámokkal foglalkozott. Ennek van egy stratégiai szimulációja, az ún 2205. év . Azok, akik a szezonbérletet vásárolták erre Civilizáció VI -stílusú játék azt hitte, hogy megkapják az összes DLC -t, mert ezért veszel szezonbérletet. Kivéve, a Ubisoft elment, és kiadott egy Frontiers nevű kiegészítőt, amely nem volt benne. Az emberek idegesek voltak, és most megváltozott a szezonbérlet.

Mivel az emberek annyira hangosak voltak aggodalmaikkal kapcsolatban, a Ubisoft megváltoztatta 2205. év szezonbérlet tartalma. Most mindenki megkapja a Frontier, Orbit és Tundra DLC -t a 19,99 dolláros bérlettel. Mindhárom külön is kapható, ára egyenként 11,99 USD. Azok az emberek, akik szezonbérlettel rendelkeztek, és külön vásárolták meg a Frontier -t a döntés előtt, e -mailt kapnak a Ubisoft -tól, amelyben megvitatják, hogy mit fognak tenni annak érdekében.

Nagyszerű látni, hogy a Ubisoft hallgatja rajongóit. Az 2205. év a szezonbérlet nem volt olyan nagy dolog, amikor 19,99 dollár volt két olyan kiegészítőért, amelyek külön-külön megvásárolva 23,98 dollárba kerültek. És amikor szezonbérletet kap, akkor elvárja, hogy mindent megkapjon. A Ubisoft helyesen cselekedett, bár kár, hogy egy hétbe telt, amíg helyre hozták a dolgokat.

Forrás: Gőz