Az ArmA 3 Steam exkluzív lesz

Fegyver 3

Lehet, hogy az ArmA 2 nem a világ legnépszerűbb játéka. Valójában népszerűsége sokkal inkább köze van a DayZ -hez, mindenki kedvenc zombi modjához. Ennek ellenére annyi példányt adtak el belőle, hogy indokolt legyen a folytatás.

Az ArmA 3 pedig kizárólag a Steam lesz.

Igen, az ArmA 3 megköveteli, hogy a Steam minden formában fusson. A játék dobozos példányai elérhetők lesznek a boltok polcain. Ezek a dobozok azonban csak Steam -kódokat vagy DVD -t tartalmaznak a telepítéshez. A telepítés után azonban a címhez továbbra is szükség van a Steam platformra.

A Bohemia Interactive szerint feltétlenül szükséges volt a játék Steam exkluzívvá tétele ahhoz, hogy megfeleljünk a tervezett 2013 -as megjelenési dátumnak. 'Független fejlesztőként folyamatosan értékeljük a játékok fejlesztésének, forgalmazásának és közzétételének módját' - magyarázta a Bohemia főnöke, Marek & Scaron; panel. „A Valve óriási fejlesztéseket hajtott végre a rendszerükön, ami sokkal felhasználóbarátabbá tette a telepítési/frissítési folyamatot - mind a fejlesztők, mind az ügyfelek számára.

Csehország elmagyarázta, hogy nehézségeik vannak a fejlődésben a közelmúltbeli görögországi incidens után. Ez arra utal, hogy a játék két elsődleges fejlesztőjét letartóztatták kémkedés vádjával, és négy hónapra börtönbe zárták. Az őrültség azonban az, hogy a Bohemia egyáltalán nem halogatja a játékot. Cégek milliói rendkívüli ostoba okok miatt késleltették a játékokat, és a Bohemia nem halasztja a játékukat még azután sem, hogy csapattagjaikat szó szerint bebörtönözték.

Ez kemény.

Forrás: Eurogamer

általAngelo D'Argenio