Páncél útmutató

Páncél

A furcsa dolog a páncélban Androméda ez-e nincs benne rejlő védelmi stat. Egy golyó ugyanannyit sebez benned, akár 1-es szintű páncélt viselsz, amit egy halott Kett-ről lehámoztál, vagy 10-es szintű páncélt az N7 programból. A páncél bónuszokat ad. Vannak, akik igaz, hogy sebzésállósági bónuszt adnak, de ugyanolyan valószínű, hogy fegyverpontosságot, vagy biotikus sebzés bónuszt, vagy extra lőszert és pajzsokat adnak.

Egy dologra számíthatsz, hogy minden páncéltípus mindig ugyanazt a bónuszt adja. Például a Kett páncél mindig ad harci erők sebzési bónuszát és fegyversebzés bónuszt. Minél magasabb a páncél szintje, annál nagyobb lesz a bónusz.

Egy adott készlet a mellrésze gyakran olyan különleges bónuszt tartalmaz, amivel a többi darab egyike sem rendelkezik, és módosítható, így némileg testreszabható.

Válaszd ki a játékstílusodnak megfelelő páncélbónuszokat, de nehéz hibázni az Initiative által biztosított XP bónusz és a bónusz előrendelési Deep Explorer páncél segítségével. Kevés bónusz olyan hasznos, mint egy plusz néhány szint az öv alatt.

Páncél bónusz típusok:

Angaran Armor: Tech Power Damage, Tech Duration & Max Shields. A Chestpieces Tech Construct sérülést okoz.

Deep Explorer Armor: készletként szerelhető fel, nem lehet szintezni, módosítani vagy javítani. Találkozás XP és fegyversebzés bónusz.

Heleus Armor: Power Damage & Weapon Damage bónusz. Sérülésállóság.

Hyperguardian Armor: Health & Shields bónusz. Chestpiee Melee Damage bónuszt ad hozzá.

Kezdeményezési páncél: Shield Bonus. A Chestpiece hozzáadja az Encounter XP bónuszt.

Kett Armor: Harci erők sérülése, fegyversebzés. A mellrész növeli a Power Cell kapacitását.

Maverick Armor: Headhsot/Weakspot Damage, tartalék lőszer. A melldarab fegyversebzést ad.

N7: Biotikus erők károsodása és pajzsok. A mellkas kiegészíti a Biotic Recharge funkciót.

Pathfinder: Sebzésállóság és Fegyverpontosság. A mellrész erőt ad a helyreállításhoz és a védelemhez.

Maradék: sérülésekkel szembeni ellenállás, egészségregenerálás és pajzs regeneráció. A mellrész csökkenti a Health & Shield Regen késleltetést.