Astro A50 áttekintése

Az Astro A50-et fontolgatja következő fejhallgatójának? Tegyen magának egy szívességet, és először olvassa el erről a játékhoz készült headsetről szóló ismertetőnket. Meg fogsz lepődni!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 3 Astro A50 áttekintése

Bottom Line

Az Astro A50 nem olcsó, de az árért egy olyan dizájnt kap, amely nem öregszik meg, kiváló hangminőséggel és néhány kiváló tulajdonsággal.

A dokkolóállomáshoz való csatlakozás megbízhatóbb lehetne, és a headset kissé szorosan ül a fejen.

Összességében azonban az A50 stílusosan megbízható – de drága – társ lenne a játékélmény fokozására.

4 Lásd Ár

Az előnyök:

  • Jól néz ki
  • Jó, kiegyensúlyozott hangminőség
  • Magával ragadó térhatású hangzás
  • Kényelmes

Hátrányok:

  • A szoros illeszkedés hosszan tartó használat során összenyomhatja a fejet
  • Csatlakozási problémák a bázisállomáson
  • Drága

Azóta, hogy az Astro Studios 2006-ban elhozta nekünk az Astro Gaming-et, a játékhoz készült headsetek végigsöpörtek a versenytársak tömegén, hogy kitűnjenek az egyik legjobb játékra szánt fejhallgatóként. Itt részletesen megvizsgáljuk az Astro A50-et.

Első pillantásra az A50 minden bizonnyal sok mindent tartalmaz. Jól néz ki, büszkélkedhet 7.1 Dolby térhatású hang , több mint 15 órás akkumulátor-élettartam és ingyenes szoftver, amely testreszabható előre beállított beállításokat és még sok mást kínál.

De ahogy el tudja képzelni, ezeknek a lédús tulajdonságoknak ára van – egészen pontosan 300 dollár. Tehát nézzük meg közelebbről ezt a vezeték nélküli szépséget, és nézzük meg, hogy eléri-e a borsos árcédulát.

TartalomjegyzékElőadás

Műszaki adatok

Fejhallgató típusa Fülfül, vezeték nélküli
Színbeállítások Kék és fekete / zöld és szürke
Drivers 40 mm-es neodímium mágnes
USB kimenet 5.0V – 200mA
Vezeték nélküli tartomány AKÁR 30 ft
Súly 0,8 LBS (380 G)
A jelátalakító elve Kültéri
Frekvenciaválasz 10 Hz - 20 000 Hz
Karakter SPL 118dB @ 1kHz
Mikrofon 6,0 mm-es egyirányú zajszűrés
Névleges impedancia 48 ohm
Tápegység USB Micro-B (USB 2.0 kompatibilis)
Elem élettartam 15+ óra
A bázisállomás be- és kimenetei Optikai áteresztő, USB táp és hangkártya, USB töltőport, AUX bemenet / mikrofon kimenet (TRRS 3,5 mm)

Megjelenés és kialakítás

Astro A50 Ps4 felülvizsgálata

Először is: az A50-nek két változata van. Xbox játékos? Szüksége lesz egy zöldre és egy szürkere. Jobban szeret Play Station ? Válaszd a kék és fekete színvilágot. Mindkét verzió PC kompatibilis.

A fejhallgató színei csodálatosak: a PlayStation verzió kék árnyalatai feltűnőek. Az elektromos kék, amely kellemes kontrasztot alkot a matt fekete fülhallgatóval.

Az Xbox-verzió ugyanolyan vonzó, fényes, fényes zölddel a matt gunmetal szürkével szemben. A színek okosan tükrözik az adott konzolok színsémáit, miközben elkerülik a nyíltan „márkás” vagy trükkös dizájnt.

Astro A50 Gen 3

Ha mindkét konzolod van, akkor nem kell mindkét headsetet megvásárolnod, de be kell fektetned egy további bázisállomás ami neked és plusz 100 dollárba fog kerülni.

A mikrofon is szép kialakítású. Hajlékony és tartós, és függőleges helyzetbe forgatva szépen kattan a helyére. Sőt, ahogy a mikrofont függőleges helyzetbe állítja, az automatikusan elnémul. Szép.

Természetesen az A50 semmi bázisállomás nélkül. A bázisállomás vékony, karcsú, és igazán letisztult megjelenésű. A burkolat matt fekete és fényes fekete műanyag kombinációja, amely a headset kettős textúráját tükrözi.

Jellemzők és teljesítmény

Astro A50 vezeték nélküli áttekintés

Az Astro A50 remek tulajdonsága a gyorsulásmérő. Érzékeli, ha a headset függőleges helyzetben van a fején, és használatban van. Ha az oldalára helyezi, a headset magától kikapcsol, és újra bekapcsol, amikor újra felveszi.

Ez természetesen nagyszerű funkció, de nem tökéletes. Amíg vízszintes helyzetben van, az akkumulátor továbbra is lemerül, és ez frusztráló lehet.

Ennek elkerülése érdekében talán jobb, ha használaton kívül hagyja a headsetet a bázisállomásán, hogy az akkumulátor feltöltve maradjon.

Az A50 dokkolt állapotban mágnesesen illeszkedik, így a headsetet egyszerűen függőlegesen helyezheti a bázisállomására töltés céljából.

A50 Vélemények

A bázisállomás azonban nem tökéletes. Köztudott, hogy az A50 elveszíti a kapcsolatot a bázisállomással, ezért egy kis mozgást igényel, hogy újra csatlakozzon.

Szerencsére van egy tartalék USB töltőkábel, ami ezt megkerüli, de még jobb lenne, ha rábíznánk az alapegységet, hogy felügyelet nélkül csatlakozzon a headsethez.

A50 áttekintés

Oké, beszéljünk a szoftverről. Az A50 jár hozzá Astro Command Center , egy letölthető szoftver, amely lehetővé teszi a hangszintek és az equalizer teljes irányítását. Saját előbeállításokat is létrehozhat és menthet.

Ennek a headsetnek az egyik legfontosabb értékesítési pontja a vezeték nélküli képessége. Az A50 5 GHz-es vezeték nélküli technológiát használ, amely állítása szerint akár 30 láb hatótávolságú. Az „akár” itt az operatív szó.

Az A50 közelről működik a legjobban, és a kapcsolat megszakadhat, ha túl messzire téved a számítógéptől vagy a konzoltól.

Ez a vezeték nélküli eléréssel kapcsolatos probléma nem a legnagyobb probléma – elvégre ez egy játékra szánt fejhallgató, amelyet arra terveztek, hogy közelről használja a gépet.

Ne várja el, hogy a kapcsolat elvesztése nélkül tudjon zenét lejátszani a számítógépéről és barangolni otthonában (az otthoni mérettől függően!).

Hang és mikrofon minőség

Astro A50 Vélemények

Az ár tekintetében nagy dolgokat várunk az A50 hangminőségétől. És összességében nem okoz csalódást. A basszus mély és gazdag, a magasok pedig élesek és tiszták.

Ez a hangtisztaság nem csak a headset minőségi kialakításának köszönhető, hanem az állítható hangbeállításoknak is. Az Astro mód pontos alapot ad, miközben minden mást kiegyensúlyoz. A Stúdió mód lapos EQ-t biztosít, amely kiválóan alkalmas zenehallgatásra és filmnézésre.

A komoly játékosok számára a Pro mód a helyén van. A Pro mód csökkenti a basszusszintet, lehetővé téve a lövések és az ellenséges támadás lépéseinek észlelését, amint azok hátulról közelednek. Ügyes.

Astro A50 Review Ps4

Az A50-hez alapfelszereltségként kapott puha habszivacs fülpárnák állíthatóak és bőr változatokra cserélhetők. A bőr fülpárnák nagyobb zajszűrést kínálnak, ha szuper magával ragadó játékélményre vágysz.

Az árért vitathatatlanul vannak jobb fejhallgatók, ami a hangminőséget illeti. Ha azonban az A50 mellett dönt, nem fog csalódni.

A hangszín lehetne szélesebb, de összességében a hangzás kiváló minőségű, és a testreszabhatósága igazi pluszpont.

A mikrofon kissé leengedi az oldalát. Rendben van, de nem a legjobb. Hangja lágyan és a háttérzajtól eltérően szólal meg, de az A50 mikrofonjából hiányzik az ebbe az árkategóriába tartozó más fejhallgatók tisztasága és képessége.

Kényelem

Astros A50 áttekintése

Az A50 viszonylag könnyű vezeték nélküli fejhallgatóhoz képest, de kétségtelenül nehezebb, mint vezetékes rokona, az Astro A40.

Bár valóban találhat nehezebb egységeket, mint az A50, akkor is érezni fogja ennek a headsetnek a súlyát játék közben. Szerencsére az A50 kényelmes, és intelligens kialakítása minimálisra csökkenti a fej terhelését.

A szabás szoros, de jól párnázott a fejfedőt fedő vastag habrétegnek köszönhetően. Bár jól párnázott, néhány óra játék után érezheti a fülhallgató szorítását.

Természetesen a szoros illeszkedés enyhíthető a headset meglazításával, de ez ahhoz vezethet, hogy az egység erősebben ül a feje tetején.

Astro A50 Gen 3 Xbox One áttekintés

A fülkagylók 90 fokban elforgathatók, és puha habszivacs borítású, amely kényelmes és hűvös a fülhöz, és bőr változatra cserélhető.

A párnázott fejrész is testre szabható, de – kitaláltad – mindezen opciók extra árat jelentenek. Szerezd meg ezt a modkészletet körülbelül 40 dollárért.

Ha a kényelmes viseletet részesíti előnyben, ez egy nagyon kényelmes fülhallgató – ami ezen az áron elvárható.

Beállíthatja úgy, hogy a fejének megfelelő legyen, de itt van a csapás: ahhoz, hogy az A50 megfelelően üljön a bázisállomáson, vissza kell állítania a minimális kiterjesztésekre.

Tehát minden használatkor a fejbeállításokhoz kell igazítania, hacsak nem USB-kábellel tölti.

Végső gondolatok

. Az A50 erős versenyző a vezeték nélküli fejhallgatók közösségében. A specifikáció magas, és stílusos töltési lehetőséggel rendelkezik a bázisállomással.

A legfontosabb dolog, amihez az A50-el kapcsolatban folyamatosan visszatérünk, az az ár. Egyértelműen nagyszerű headset: kényelmes – ha egy kicsit szűk is – és jól megtervezett, kiváló hangminőséggel, amely egyaránt alkalmazkodik a játékhoz és a médiahasználathoz. De vajon ár-érték arány?

Az A50 stílusos, de finom kialakítása azt jelenti, hogy kiállja az idő próbáját. Nem látható az arcodba illeszthető márkajelzés, így biztos lehetsz benne, hogy ez a headset hosszú élettartamú lesz, és a tervezés szempontjából is jó befektetés. De a néhány apró hibával együtt, amit találtunk, a tetemes 300 dolláros ár talán egy kicsit magas.

Az A50 előnyei azonban jócskán felülmúlják a hátrányait, és van benne annyi, hogy szerintünk nem fogja sajnálni kiadni a pénzt. Büszke tulajdonosa lesz egy olyan headsetnek, amely ugrásszerűen megelőzi sok más hasonló típust. De lehet, hogy marad a gyötrő kérdés: kaphatnám jobban?

Ezek is tetszhetnek neked