Legfontosabb Szerencsejáték Az Atomic Heart megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Az Atomic Heart megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Az Atomic Heart egy hamarosan megjelenő első személyű lövöldözős játék, amelyet a Mundfish, egy kis orosz játékstúdió készít. A címlapokra került, és őrülten terjed az interneten. Nézd meg!

ÁltalJustin Fernandez 2020. október 16 Az Atomic Heart megjelenési dátuma, hírek, előzetes és pletykák

Nem mindennap látni, hogy egy ismeretlen orosz fejlesztő független játéka a címlapokra kerül, és őrült mennyiségű hírverést kelt az interneten. Eltekintve az alkalmitól No Man's Sky , a kisméretű projektek többsége általában a nagyobb marketingköltségvetésű AAA-címek javára repül a radar alatt. Ez azonban korántsem így van, ha arról van szó Atom szív , egy közelgő első személyű lövöldözős játék jelenleg a Mundfish, egy 20 fejlesztőből álló kis orosz játékstúdió gyártja.

A játék először 2018 júliusában kezdett körbejárni, miután a Mundfish kiadta a filmelőzetes ahol először megtekintettük Atomszív bizarr, sci-fi ihletésű környezet.

Míg a trailer hátborzongató robotok, csápszörnyek és egy alternatív, technológiai megszállott Szovjet-Oroszország ábrázolása bőven elég volt ahhoz, hogy felkeltse a potenciális játékosok érdeklődését, a játék fejlesztése körül számos furcsa vita ugyanolyan szórakoztatónak bizonyult.

Itt mindent lefedünk, amit tudnia kell Atom szív , beleértve a megjelenés dátumát és a történettel és a játékmenettel kapcsolatos legfrissebb híreket. Ezenkívül megvitatjuk a játék fejlesztése körüli pletykákat, és azt, hogy a Mundfish hogyan tervezi kezelni a játékosok aggályait. Ne felejtsen el visszanézni, mert minden új bejelentést követően frissíteni fogjuk ezt a történetet.

TartalomjegyzékElőadás

Mikor jelenik meg az Atomic Heart?

Atom szív eredetileg valamikor 2019-re tervezték a megjelenést. A pletykák azonban azt sugallják, hogy a játék legalább 2020 végéig el fog halni.

Az állítólagos késés oka azokból a hírekből ered, amelyek szerint az első személyű lövöldözős játék jelenleg a fejlesztési pokol csapdájában van, miközben Mundfish küzd, hogy összeállítsa a játék történetét és a játékmenet néhány fennmaradó aspektusát.

Az aggodalmak ellenére Atom szív jelenleg kedvezményes áron előrendelhető a Deluxe Founder vagy az Atomic Founder kiadások vásárlásakor.

Játékosok, akik megvásárolták a most eltávolított Steam VR játékot Szovjet Lunapark VR , amely elemeit tartalmazza Atom szív , megjelenéskor kap egy ingyenes példányt a játékból. A hivatalos Atom szív weboldalon megtalálható a játék PlayStation 4-re és PC-re is.

Miről szól a történet?

Atomic Heart megjelenési dátuma

Egy játékkal kapcsolatban, amely várhatóan az év végén fog megjelenni, még kevés részlettel rendelkezünk Atomszív történet túlmutat egy általános premisszán és részletek egy IGN interjú a Mundfish vezérigazgatójával, Robert Bagratunival.

Abból, amit összegyűjtöttünk, Atom szív egy akció-RPG, amely a valóság egy alternatív változatában játszódik, ahol a Szovjetunió még mindig létezik, és nagy hasznot húzott a technológiai forradalomból. Ennek eredményeként jöttek létre az 1930-as és 1960-as években robotok, az internet, a hologram technológia és számos furcsa tudományos kísérlet.

Ezek az újítások mind a kommunizmus jegyét és a nyugati imperializmus iránti ellenszenvet hordozzák magukon, valamint az akkori társadalmi/politikai jellemzőket.

Atom szív A történet egy súlyos mentális betegségben szenvedő szovjet KGB-tiszt szemszögéből meséli el, akinek a feladata egy rádiócsendbe esett erőmű felkutatása. Az üzem feladata a szántóföldi munkára, fagyűjtésre, terménybetakarításra és egyéb feladatok elvégzésére az ember kérésére beosztott robotok gyártása.

Atomic Heart News

Míg a Mundfish arra törekedett, hogy megőrizzen bizonyos fokú rejtélyt a játék története körül, minden, amit megosztottak, valamiféle mesterséges intelligencia által szervezett forradalomra utal, amelyben a gépek felemelkedtek, és Terminátor-stílusban elkezdték megölni alkotóikat.

Tovább bonyolítja a dolgokat a biológiai kísérletek létezése, amelyek úgy tűnik, osztják a robotok gyilkos érzelmeit. Hogy a játék egy teljesen összekapcsolt nyitott világot vagy egy sor különálló területet tartalmaz-e, még nem látható.

Egyelőre tudjuk Atom szív A térkép több, valós helyszíneken alapuló régiót fog tartalmazni, köztük az Északi-sarkkört, az orosz síkságokat, erdőket és hegyi hágókat, amelyek mindegyike egy teljesen működőképes vasúti rendszeren keresztül kapcsolódik majd össze.

Ezenkívül a térkép felszíni környezeteket, például házakat és épületeket, valamint földalatti bunkereket és kutatólétesítményeket tartalmaz majd.

Milyen a játékmenet?

A Mundfish még titokzatosabb volt, amikor a játékmenet részleteiről van szó, gyakran összehasonlítva Atom szív olyan játékokhoz, mint BioShock, Fallout, Prey, sőt még Sötét lelkek sok példa nélkül.

Noha általában úgy írják le, hogy első személyű lövöldözős játék RPG elemekkel, valamint részben lövöldözős, részben kemény közelharc, még mindig nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy a Mundfish hogyan tervezi ezeket a koncepciókat használni.

A dolgok még zavarosabbá válnak, ha belegondolsz pletykák amelyek arra utalnak Atom szív teljesen más játék lehet, mint amit először 2018-ban láttunk.

Az egyik pletyka azt sugallja, hogy a játék rendkívül lineáris, és a létező nyitott világra utaló minden utalás pusztán kitalált. Egy másik azt sugallja, hogy a Mundfish azóta más játékok mechanikáját is bevezette, például a mutatós befejezőket Végzet és a kihívásokkal teli közelharc alapú harcra emlékeztet Sötét lelkek. Egy harmadik pletyka azt állítja Atom szív Lehet, hogy nem is önálló cím, hanem különálló, 5 órás epizódokban jelenik meg.

Atomszív pletykák

Érdemes kiemelni, hogy a Mundfish számos állítást vitat, és további kontextust biztosít a játék vitatott fejlesztésével kapcsolatban.

Az utóbbi időben a stúdió kísérletet tett arra, hogy előzékenyebb legyen a részletekkel, frissítéseket tesz közzé a Atom szív Facebook oldal ahol új információkat osztanak meg a játék közösségével.

Itt tanultuk meg először Atom szív olyan ravaszkodó rendszert tartalmazna, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy módosítsák, sőt új fegyvereket hozzanak létre a játékban megtalálható különböző anyagok felhasználásával.

A példák kiemelik, hogy a fejsze nyelét elektromos szalaggal be lehet tekerni, hogy növelje annak szilárdságát, míg szögek rögzítése a felületére a sérülések növekedését eredményezné. Ezenkívül a játékosok külön-külön módosíthatják a fegyver különböző részeit, megváltoztatva a hatótávolságát, a klip méretét, a csövet, a készletet és egyebeket.

Az utolsó szó az atomszívről

Atomszív előzetes

A játékfejlesztés zavaros és bizonytalan üzlet, nemcsak a fejlesztők és a kiadók, hanem a fogyasztók számára is. Jóllehet nyilvánvaló, hogy Mundfish nem volt teljesen felkészülve a hype-vonat erre Atom szív ’s szemet gyönyörködtető látványvilága és csábítónak tűnő játékmenete megszerzett, úgy tűnik, hogy egy lépést hátráltak, hogy rájöjjenek a dolgokra.

Remélhetőleg új megközelítésük elegendő információval látja majd el az érdeklődő játékosokat, hogy eldöntsék, vajon Atom szív ez a fajta játékuk. Jelenleg nehéz megítélni, hogy a játék teljes siker, teljes kudarc lesz-e, vagy valahol a kettő között esik.

Várjuk a további frissítéseket a Mundfish-től, különösen a játékmenettel és a világtervezéssel kapcsolatos további részleteket. Javasoljuk, hogy nézzen vissza a fejlesztőtől érkező bejelentésekre, mert izgatottan várjuk Atom szív ’s kiadása.

Addig is javasoljuk, hogy tekintse meg listánkat, ahol kiemeljük a A legjobb közelgő nyílt világú játékok .

Ezek is tetszhetnek neked