Legfontosabb Csaláskódok Támadd meg az iskolát

Támadd meg az iskolát

Az udvarról lépjen be az iskolába. A gót gyerekek megtisztították az utat, ezért rabolják ki az ottani holttesteket, és utasítsák Jimmyt, hogy nyissa meg az alternatív utat a hendikepek számára. Amint belép a konyhába, kapcsolja be a tűzhelyet, menjen rövid távolságra, és a Cup-a-Spell segítségével robbantja fel a sütőt, és felszabadítja a benne lévő állcsontot. Gyűjtsd össze a tárgyakat, majd hagyd el a helyet.

Miután az ebédlőben van, menjen az ételpult mögé, és gyűjtse össze a tárgyakat, beleértve a séf régi postafiókjának kulcsát. Ezt a dobozt később a Postában kirabolhatja.

Lépjen ki délre, hogy elérje a harctéret. Az automatából vásárolhat helyreállítási cikkeket. Menjen jobbra, és lépjen be a bejárati ajtón, hogy hozzáférjen a Terrance és Philip táskához az előző szobában. Nem lesz könnyű túljutni a bal oldali barikádon, mert az ellenségek vízágyút használnak.

Először üsse ki a védőburkolatot a tűzcsap közelében úgy, hogy a lógó fluoreszkáló lámpát a feje fölé lő. Ezt követően lője ki a szivárgó csövet, hogy áramütést szenvedjen a másik gyereknek, aki a vízágyút tartja. Ezeket a közeli szellőzőnyílással is megfedheti.

Van még egy blokád, amin túl kell lépni. Lépjen be a szellőzőnyílásba, és az idegen szondával érje el a felső szellőzőnyílást a barikád mellett. Nyomja meg a szellőzőnyílás fedelét, hogy leüssön egy gyereket lent. Használja a Cup-a-Spell-t a fáklyákon, hogy kinyissa az utat. Ne felejtse el kifosztani a Necromancer kesztyűt a gyerektől, amelyet szellőzőnyílás ért. Lépjen ki az ajtón.

Egy másik barikád vár a folyosón, és nem használhatja a Cup-a-Spell-t, hogy felrobbantsa az ott elhelyezett elektromos ventilátor miatt. Lőheti a vízspriccet, hogy rövidre zárja a ventilátort, majd használja a Cup-a-Spell-t.

További zsákmányhoz lője a szellőzőnyílás fedelét a mennyezetre, majd használja az idegen szondát a szellőzőnyílás eléréséhez. Ha már ott van, csalogathatja a patkányt az egérfogóba, hogy elkerülje a harcot. Menjen délre, és keressen egy másik chinpokomont és táskát.

Lődd le a kábelt, hogy a szerelvény a gyanútlan gyerekre essen, majd a szondával teleportálj a csőhöz, és érintsd el az ott lévő kis zsákmánytáskát. Kábel segítségével pattanjon le a padlóra. Ezután menjen az alagsorba.

Itt találkozhat a folyosómonitorokkal, amelyek náci zombivá változtak. Győzd le őket a csatában, és rabold ki a tárgyakat. Lépjen ki a szobából, és menjen tovább jobbra. Törje össze a csövet, majd másszon fel a létrán. Lődd le a piros szelepet, hogy megállítsd a víz áramlását.

Lépjen be a szellőzőnyílásba, és nyomja meg a szellőzőnyílás fedelét, hogy kiüsse az alatta lévő náci monitort. Most lője az elektromos panelt a jobb alsó sarokba, hogy összekapcsolódjon, és használja a Cup-a-Spell-t a gyalogló náci monitor felrobbantásához, amikor közel van.

Másszon le a létrán, majd pusztítsa el a fa panel burkolatát a szellőztetés karbantartási kapuján. Nyissa ki a kaput, majd kapcsolja ki a generátort. Gyorsan menjen át a tócsán, mivel a generátor néhány másodperc múlva automatikusan elindul. Győzd le az utolsó ellenséget, majd húzd le a kart a generátor leállításához.

Az északi kazánházban Jimbo egyik játékcélja van. Menjen befelé, és tegye a dörzsölő alkoholt a zöld kultúrtányérra, hogy kiváltja a csatát. Ennek könnyű csatának kell lennie, még akkor is, ha az ellenségnek hatalmas ereje van. Használjon több állapothatást, lehetőleg fagyást, égést és vérzést.

Hagyja el a szobát, és menjen tovább jobbra. Fogd ki a tárgyakat, és menj fel az emeletre. Lépjen ki az ajtón. Fosztogassa itt a holttesteket, majd lépjen ki az ajtón is.

A következő területen ellenségeid tűzgolyókat zúdítanak rád. Először szét kell törni a táblát, hogy kiüssön egy ellenséget. Menjen északra, és az idegen szondával érje el a felső párkányt, hogy kifosztja az ott lévő tárgyat. Lecsúszhat és a barikád közelében állhat, hogy felgyújtsa. Fújja fel a Cup-a-Spell vagy a Dragonshout segítségével, de fel kell készülnie az érkező ellenségekre.

Miután legyőztük őket, a katapult segítségével gyújtsuk fel a tüzet a déli barikádokra. Most használd a Cup-a-Spell-t vagy a Dragonshout-ot, hogy lefújd az akadályokat és megtisztítsd az utat. Ezután nyissa ki a főajtót, és menjen tovább észak felé.

Ha a tündék mellé állsz, akkor a Paladin Butters ellen fogsz harcolni, amint kinyitod az ajtót. (Ha az emberi frakció mellé állsz, akkor Stan ellen fogsz állni.) Szakítsd meg a pajzsát, és blokkold erőteljes támadásait. Nem árthatsz vele sokat, ezért több státuszbetegségre kell hagyatkoznod, hogy legyőzd őt.

A csata után rabolja ki a holttesteket, és kövesse az ellenségeket az emeleten. Győzd le az összes ellenséget, akik szövetségeseden támadnak. Ezután menjen jobbra, és nyissa ki az egyetlen kinyitott szekrényt, hogy megtalálja a chinpokomont.

Irány balra, és győzz le több ellenséget. Ha kész, folytassa balra. Lépjen be az ötödik osztályos szobába, és keresse meg és barátkozzon meg odabent Lemmiwinksszel.

Ezt követően hagyja el a szobát, és lépjen be a negyedik osztályba. Itt választhat, hogy Cartmant vagy Kyle -t támadja. Mielőtt bármit tenne, kifosztja a szobát, beleértve a bal oldali ládát, amely lézerkardot és hűvös matricát tartalmaz. Üsd meg azt, akivel harcolni akarsz, és győzd le őt a csatában.

A csata után nézze meg a következő jeleneteket. A küldetés teljes lesz.