Auto Chess Tier List

Nyerj több játékot az Auto Chessben a legjobb készségekkel és képességekkel rendelkező legjobb hősök felhasználásával. Íme a végső és legfrissebb Auto Chess szintlista.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Auto Chess Tier List

A Dota számára készült Auto Chess modot széles körben az auto-battler műfaj kiindulópontjaként tartják számon. Az egyik fő oka annak, hogy ilyen népszerűvé vált, a stratégia és a sakk elemek keveredése Dota történetével és karaktereivel.

A Dotában minden hős jól reprezentálva van az automatikus sakkmodelljében – hasonlóan az eredeti játékhoz. Ez azt jelenti, hogy minden hősnek megvan a maga készségkészlete, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különböző helyzetekben használják őket. Azonban nem mindegyik egyforma. Egyesek hasznosabbak, mint mások, és vannak, amelyek csak meghatározott körülmények között teljesítenek kiválóan.

Annak érdekében, hogy bepillantást nyújtsunk az egyes hősök helyzetébe a többi szereplőhöz képest, a legjobbtól a legrosszabbig rangsoroltuk őket ebben a listában. Ez segít eldönteni, hogy mely hősökre költse el aranyát a mérkőzés különböző szakaszaiban.

Ha mindez nincs az útból, ugorjunk bele a szintek listájába.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Auto Chess Tier List Tier S

A legjobb hősök, akiket kiválaszthatsz a körödben. A játék számos területén kiválóak, így könnyű megtalálni őket, még változó helyzetekben is.

HősKöltségFajOsztályLeírás
Ár vadász5NagaVadászTidehunter rendelkezik a legjobb AoE képességekkel a játékban. Ezzel hatékonyan tudja irányítani a csatateret – ami értékes, különösen a késői játék során.
Talány5BoszorkánymesterElemiAz Enigma a legkeményebb üvegágyú AoE képessége és a Warlockokkal való mindig hasznos szinergia miatt. Az Enigma trükkje az, hogy stratégiát készítsen, mikor és hol castingoljon. Ha ezt kitaláltad, egy halálgép lesz a kezedben.
Sven5HarcosDémonAz Enigmához hasonlóan Svennek is hatalmas sebzési potenciálja van. A fő különbségek a következők: Sven inkább következetesen csinálja, mint sorozatban, és sokkal tankosabb, mint Enigma.

Sven hasítási képessége tökéletes nagy tömegek irányításához, és természetes szinergiái támogatják felépítését, mint erős sebzésosztó.
Io5Manó Az Io helyettesítő karakternek számít az Autochess univerzumban. Nem medencéből származik, így több Ios-t is használhat, ha akarja. Az Io egyedisége az, hogy bármilyen egységpáron harmadik egységként használható. Ez a sokoldalúság teszi az Io-t felbecsülhetetlen értékűvé a játékon belüli számos helyzetben.
Medúza4NagaVadászA legtöbb játékos vágyik arra, hogy Medusa sebzéserősítésével tömegeket irányítson. Naga szinergiája az egész játék során hatékony, és könnyen felépül még később a meccs során.
Magányos druida4VadállatdruidaLone Druid névjegykártyája a medveidézés. Ez a medve erősebb, mint a legtöbb egység, amelyet valaha is kaphat a játékban, és van benne Entangle. A medve egy csodálatos harckocsi a frontvonalra.

A Lone Druid egy olcsó és egyszerű frissítés is a Druid szinergiájának köszönhetően. Ez a hős nagy rugalmassággal egyensúlyozza ki a nyers erőt, ezért értékes minden meccsen.
Borotva3ElemmágusA Razor AoE sebzési potenciálja különösen akkor ragyog, ha két másik mágus egységgel párosítják. A legnehezebb ebben az, hogy egy határozott Mage osztályú csapat köré kell építeni, hogy teljes mértékben kihasználhassuk ezt a lehetőséget.
FafűrészkettőKoboldMechA Timbersaw a teljes csomag. Ő egy csodálatos tank, tisztességes sebzést tud okozni, és alacsony hűtési képességgel rendelkezik. 2 aranyért a Timbersaw rendkívül olcsó ahhoz az értékhez képest, amelyet csapatának biztosít.
ApróegyElemHarcosA 3. szintű Tiny teljes mértékben kiegészíti a csapat által okozott sebzést. Képességei lehetővé teszik az AoE-t és a robbanásszerű sebzést az ellenségeidnek. A szinergiái nem fognak tönkretenni, de a csomag többi része kiváló.

A-szint

Az automatikus sakk lista A szintje

Erőteljes hősök, akik a megfelelő beállítással könnyedén megfelelhetnek az S-szintű hősöknek.

HősKöltségFajOsztályLeírás
technikusok5KoboldMechA Goblin és a Mech stratégiák könnyen megtalálhatók az Autochessben. A Techies az építmény középpontjában áll.

Győződjön meg róla, hogy korán használja, hogy azonnal elkezdhesse az aknák telepítését. Ahogy a csata megy, egy ellenőrizetlen technikus mindig katasztrófát okoz az ellenfél játékosának.
A fény őrzője4EmberimágusEzalor egy újabb üvegágyús mágus, aki súlyos sebzést tud okozni a mágus stratégiában. Ügyeljen arra, hogy helyezze a sarokba, és tegyen több egységet, hogy megvédje, mert könnyen meghal a közvetlen sérüléstől.
Zavaró4OrcSámánA Disruptor's Orc szinergiája rendkívül erős a késői játékban. Képessége az egyik legjobb fogyatékosság a játékban, lehetővé téve az ellenfél képességeinek elhallgattatását, ha elég jól időzíti.
Végzet4DémonHarcosA Doom szilárd statisztikáival rendelkezik, amelyek minden helyzethez illeszkednek. Képessége hatékonyan törli az ellenséges egység harcban való használatát. Valószínű, hogy a képességét az ellenfeled egyik fontos egységén használja. Ez azonnali előny a kanyar során.
Necrophos4ÉlőhalottBoszorkánymesterNecrophos erős szinergiákkal rendelkezik, és a végső képessége biztosítja számára azt a nagyon szükséges kitörést és tartós sebzést, amely hasznos a harcokban. Warlockhoz képest is elég tankos, így nem kell sokat aggódnod a védekezésben való elhelyezkedése miatt.
sárkány lovag4Ember, SárkányLovagA Dragon Knight egy szilárd tank, amely nagyszerű sebzési potenciállal rendelkezik, ha szintet lép. Átalakító képessége sokat ad az eszköztárához.

Többféle szinergiája növeli sokoldalúságát, és minden ilyen stratégiát alkalmazó csapat központi tagja.
Kunkka4EmberiHarcosKunkka egy hős, aki szinergiák nélkül is megállja a helyét a késői játékban. Ő egy tisztességes tank, és képes biztosítani a tömeg irányítását, így az eszköztárára minden harcban nagy szükség van.
Templomos bérgyilkos4ManóOrgyilkosHasonlóan Kunkkához, a Templar Assassin is használható önmagában. Jó a sebzése, és a fénytörési képessége pótolja a tömeg hiányát.

Tedd a frontvonalra, hogy az erősebb ellenfelek támadásaikat elpazarolják, és megpróbálják eltalálni.
Árnyékördög3DémonBoszorkánymesterShadow Fiend névjegykártyája a nagy robbanásos AoE sebzése, amely egyszerre több ellenséget is eltalál. Ezen kívül kiváló szinergiákat is élvez a Demon és Warlock típusokkal.
Treant Protector3druidaManóVitathatatlanul a játék legjobb tankja, a Treant még a játék elején is hozzájárul a csapathoz.

Mindazonáltal, hogy maximalizálja potenciálját a késői játékban, mind a Druid, mind az Elf szinergiákat fel kell készítened az ellenfél nagy sebzése ellen.
BeastmasterkettőOrcVadászEgy olcsó egységnél a Beastmaster még a játék közepén is nagyon hatékony. AoE képessége lehetővé teszi számára, hogy akkor is releváns maradjon, ha más költséges egységek túllépték a fogadtatást.

A legjobb haszna az ork szinergia maximalizálásából származik, mivel ez egy tankos frontvonalat jelent, tisztességes sebzésekkel.
Drow RangeregyÉlőhalottVadászDrow-nak megfelelő sebzési teljesítménye van, de könnyű megölni gyenge egészségi állapota és védekezése miatt.

Ezeket kiegyensúlyozhatod, ha Hunter vagy Undead szinergiákat építesz köré.
FejvadászegyOrgyilkosKoboldA Bounty Hunter jó burst sebzést okoz, mindössze 1 aranyért. Legjobb olcsó bérgyilkosnak használni ellenfeled üvegágyújához, ha van ilyen a terepen.

B-szint

Auto Chess Tier List Tier B

Erős hősök, amelyek kielégítik a szűk körű felhasználási eseteket. Más szempontból nem ragyognak, de jól tudják végezni azt a munkát, amelyre hivatottak.

HősKöltségFajOsztályLeírás
Zeusz5IstenmágusZeusz jó hős nagy sebzési teljesítménye és hasznossága miatt. A hátránya az, hogy nagyon könnyű megölni, és nem gyakoriak a szinergiái, különösen a játék végén.
Troll Hadúr4ManóHarcosA játékosok szeretik a Troll Warlordot, mert vitathatatlanul ő a legkönnyebben beállítható hős a játékban.

Troll szinergiája miatt a legjobb egycélpontos sebzési potenciállal rendelkezik. Erőssége ellenére egydimenziós hős, így a tapasztalt játékosok könnyen szembeszállhatnak vele.
Alkimista4KoboldBoszorkánymesterAlkimistának a Warlock vagy a Goblin szinergiák középpontjában kell lennie ahhoz, hogy életképes legyen. Ezen kívül a végső növeli a tankolási és sebzési képességeit, ezért érdemes kapaszkodni érte.
Windranger3ManóVadászAnnak ellenére, hogy kezdetben úgy nézett ki, mint egy üvegágyú, a Windranger tisztességes statisztikáival rendelkezik. Emiatt az egyik legjobb vadász a játékban, ezért használja ki őt a stratégia futtatásakor.

A Windranger Powershot képessége – bár erős, de a gyenge AoE lefedettség miatt – elképesztő.
Terrorblade3DémonDémonvadászTerrorblade erős, de csak akkor, ha sikerül átalakítani. Ez azt jelenti, hogy biztosítani kell, hogy elég sokáig túlélje a kört ahhoz, hogy használni tudja a képességét.
Lycan3Ember, SzörnyetegHarcosLycan farkasidézése az átalakulásával együtt potenciálisan halálos kombinációt eredményez. Mind a három szinergiában remek helye van.
Káprázat3ManóPapJó szinergiákkal és hasznos képességekkel a Dazzle a csapat alapelemévé válhat, különösen, ha üvegágyú- vagy tankegységei vannak, amelyeket minden körben védeni kell.
SlardarkettőNagaHarcosA Slardar egy sokoldalú egység tisztességes statisztikákkal és gyors lehűtéssel. Jó a szinergiája Nagával és Warriorral, így jól passzol a késői játékhoz.
Káosz lovagkettőDémonLovagA Chaos Knight egyszerre képes teljesíteni a sebzési és tankolási igényeidet. Jelenleg a B szintben ragadt, mert van Doomunk, aki lényegében az ő erősebb változata.
a fájdalom királynőjekettőDémonOrgyilkosA Queen of Pain hasonlóságot mutat Bounty Hunterrel, mert az olcsó aranyért cserébe sebződik. A különbség köztük az, hogy a Queen of Pain inkább az AoE sebzésére és a tömeg irányítására összpontosít.

A legjobban az élvonalban hasznosítható, így képes arra, hogy megtisztítsa az ellenfél élcsapatát.
ClockwerkegyKoboldMechA Clockwerk előnyére válik, ha olcsó hős, akit megidézhet. Korán jó harcos, de meg kell próbálnod eladni a játék közepén.

C-Tier

Auto Chess Tier List Tier C

Átlagos hősök, akik állandó életképességet biztosítanak, de nem keresettek a magas szintű stratégiákhoz.

HősKöltségFajOsztályLeírás
Halál Prófétája5ÉlőhalottBoszorkánymesterA Dead Prophet sebzési és tankolási képességekkel rendelkezik, de ezek nem eléggé specializálódtak ahhoz, hogy nélkülözhetetlen legyen a játék végén.
fantom bérgyilkos3ManóOrgyilkosA Phantom Assassin gyengébb egycélpontos sebzés kimenettel rendelkezik, mint a Bounty Hunter. Gyorsabban meghal, még a szinergiák mellett is.
Orvlövész3TörpeVadászA Snipernek rendben vannak a statisztikái, de képessége minden körben véletlenszerű célpontot választ, amely megbízhatatlanná válik. Mindkét szinergiája nem lenyűgöző.
Lina3EmberimágusHa mágus stratégiát építesz, akkor Lina egy jó alapdarab. Ezen kívül azonban kevés értéke van. A Laguna Blade erős, de szenved attól, hogy mindig van egy véletlenszerű célpontja.
Crystal MaidenkettőEmberimágusÁtdolgozása óta a Crystal Maiden nem volt ugyanaz. Ő egy üvegágyú, amitől sebzést kapott, ami azt jelenti, hogy most még kevésbé értékes a támadócsapatokban.
JuggernautkettőOrcHarcosA Juggernaut csak akkor hasznos, ha ork stratégiát futtatsz, mivel ő lesz az AoE sebzés fő forrása. A késői játékban nehéz fenntartani, ezért a legjobb, ha tartalék stratégiák állnak rendelkezésre.
FejszeegyOrcHarcosAz Axe kiválóan alkalmas tankolásra, különösen a játék elején. Hátránya, hogy nagyon kevés sebzést okoz. Mivel a jelenlegi meta a DPS-re és a tömegvezérlésre összpontosít, az Axe nem talál megfelelő helyet ezen a listán.
BádogosegyKoboldMechTinker egy hátsó vonal sebzésének osztója, de a valóságban jobb, ha az élvonalba kerül, hogy kihasználja a sebzését. Ezzel az a probléma, hogy gyorsan meghal, mindenféle védelem nélkül a fronton.
VarázslóellenesegyManóDémonvadászAnti-Mage legjobb tulajdonsága a mana égése. Sajnos ez csak egy célpont, így a játék közepére nem sok változást jelent. Anti-Mage emellett gyenge egészségi és védekezési statisztikái is vannak, így nem tudod behelyezni, és nem várhatod el, hogy túlélje a kört.

D-Tier

Auto Chess Tier List Tier D

Hősök, akik majdnem leestek a metáról. Használja őket, ha van egy nagyon konkrét stratégiája, amelyet tesztelni szeretne, ellenkező esetben hagyja békén őket.

HősKöltségFajOsztályLeírás
Gyrocopter5TörpeMechNagy AoE sebzései vannak alacsony cooldownokkal, de a Gyrocopter szinergiái rosszak más legendás hősökhöz képest.
Vipera3SárkányOrgyilkosA Viper bizonyos esetekben a Dragon szinergiák és az Assassin szinergiák középpontjában áll. Képessége jó a tömeg irányítására, de van egy kis véletlenszerűség a célpontok kiválasztásában.
Omniknight3EmberiLovagAz Omniknight egy tisztességes tank, jó sebzésekkel a játék elején. A mérkőzés későbbi szakaszában messze felülmúlja a többi hősét, akik ugyanazokkal a szinergiákkal rendelkeznek.
Abaddon3ÉlőhalottLovagAbaddon egy nagyszerű tank, aki kevés kárt okoz. Használd őt figyelemelterelőként az Undead + Knight szinergia közepén, és értékes lesz a harcokban.
Boszorkány doktorkettőManóBoszorkánymesterA Boszorkánydoktornak jó a tömegkontroll képessége, de nagyon rossz statisztikái vannak. Ezt orvosolhatod, ha bekapcsolod őt a Troll és a Warlock szinergiába, de ez egyszerűen túl költséges egy hős számára.
HoldkettőManóLovagA Luna egy egydimenziós sebzőgép, amelynek nem sok haszna van, ha nem csiszolod fel tárgyakkal vagy szinergiákkal.
AgyaregyVadállatHarcosA tusk egy olcsó lehetőség a jó korai károk és szinergiák érdekében. Késéssel kezdi a játék közepét, így a legjobb, ha lecseréljük, ha már elérhető.

F-Tier

Auto Chess Tier List Tier F

A játék legkevésbé életképes hősei a magas szintű játékhoz.

HősKöltségFajOsztályLeírás
KorongkettőElf, SárkányDémonvadászPuck megmentője az AoE vezérlés, de még ez sem elég ahhoz, hogy életképes legyen az egész meccsen.
MiranakettőManóVadászMiranának jó a szinergiája, de gyenge statisztikái és egy trükkös képessége nem olyan hasznosak a meccs során
FurionkettőManódruidaFurion jó a játék elején, de nehezen esik le, ha az ellenfél több egységet tesz a táblára. Fontolja meg, hogy korán igénybe veszi, majd eladja, miután felhasználta az idézését.
MorphlingkettőElemiOrgyilkosMorphlingnak a legrosszabb statisztikái vannak az Assassin osztályban, és a képességei megbízhatatlanok a kör során.
BűbájosnőegyVadállatdruidaAz Enchantress csak akkor hasznos, ha kijavítja ezeket a szinergiákat. Ezt leszámítva kevés értéke van a játék minden fázisában.
ÁrnyéksámánegyManóSámánÁrnyéksámán egy furcsa. Rossz statisztikái vannak, így nem lehet a játék elején elhelyezni, mert az ellenséges egységek rá fognak összpontosítani. Jobbá válik a szinergiákkal, de ezen a ponton sokkal jobb lehetőségek vannak.
Ogre MagiegyEmberevő óriásmágusA hasznossága a többi egység polírozásából származik. Ellenkező esetben az Ogre Magi egyszerűen nem éri meg arra költeni az aranyat.
BatrideregyManóLovagBatrider legjobb tulajdonsága a troll és a lovag szinergiája. Még akkor sem ő a fő része ezeknek. Rossz statisztikái és lehengerlő képességei vannak.

Ezek is tetszhetnek neked