Legfontosabb Csaláskódok Bakugan: Battle Brawlers Review

Bakugan: Battle Brawlers Review

Bakugan: Battle Brawlers box art
Rendszer: X360, PS3, Wii, PS2, DS Review Rating Legend
Dev: Most Production 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Kocsma: Activision 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2009. október 20 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-4 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Mindenki 3,5 - 3,9 = Jó

Ha valakit vásárol, aki még soha nem hallott Bakugan -ról, vagy olyan személyt, aki elég idős ahhoz, hogy vezethessen (akár tanulói engedéllyel is), most abbahagyhatja az olvasást. A kártyagyűjtő és karikatúra-franchise-nak sok fiatal, kemény rajongója van, de a csoporton kívül bárki valószínűleg nem talál sok tetszeni valót a márka Wii-kirándulásán.

Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép

Ezek a rajongók azonban jól fogják érezni magukat. A Bakugan: Battle Brawlers lehetőséget kínál a Bakugan nerdsnek arra, hogy építsen és megszálljon a fedélzetükön, és feldobja a csatákat platformozás és mini-játék kihívásokkal. A Developer Now Production minden bizonnyal jobban kezelhetett volna néhány dolgot, de ez a játék sok elismerést érdemel lelkes rajongói szolgáltatásáért.

Először egy alapozó. A Bakugan apró lények, akik arénában harcolnak, és mindegyik rendelkezik a hat különböző „tulajdonság” egyikével (a kék Bakugan Aquos, a fekete Darkus stb.). A valós játékban a Bakugan-t golyók képviselik, amelyek mágnesesen kinyílnak, és lényeket képeznek; a videojátékban ezek olyan szférák, amelyek részletes szörnyekké alakulnak át.

A játék elején a játékosok leteszik a mágnesezett „kapukártyákat” az aréna közepére, és felváltva dobálják a Bakugan -jukat. Ha az egyik játékos két Bakugan -t nyit ki ugyanazon a kártyán, akkor az övé a kártya (vagy dönthet úgy, hogy egyet áthelyez egy másik kártyára). Ha az ellenfél játékosainak Bakuganja ugyanazon a kártyán landol, a Bakugan harcol érte.

A küzdelem győztesét több tényező határozza meg. Egy, minden Bakugan meghatározott számú ütési ponttal indul. Kettő, mindegyik kapukártya bónusz HP -t biztosít bizonyos tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkező lényeknek. Három, amikor a küzdelem elkezdődik, minden játékos képességkártyákkal erősítheti karakterét.

A HP néhány további forrása egyedülálló a videojátékban. Minden egyes arénában különböző power-upok vannak szétszórva, és minden csata tartalmaz egy HP-t javító mini-játékot. Ezenkívül a játékosok pénzt nyernek a mérkőzések megnyerésével, és bevételeiket felhasználhatják (többek között) a Bakugan fejlesztésére, hogy megerősítsék őket. A mérkőzés akkor ér véget, amikor egy játékos három kapukártyát nyer. A kártyajáték csak két játékos (a hivatalos szabályok szerint), de a videojáték egy az egyben, két kétfős csapatban vagy mindenki számára ingyenes.

Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép

Ezek az árnyalatok teszik a videojátékot többé, mint egyszerű kártyajáték és rajzfilm befizetése. Vegyük például a power-upokat. Hála nekik, a fejlesztőknek volt okuk arra, hogy az arénákat hatalmas és bonyolult 3D-s flippergéppé alakítsák, mindenféle furcsa eszközökkel, amelyek különböző irányokba terelik a Bakugan-t. Még azután is, hogy megcélozta a Bakuganját és eldobta, irányíthatja azt, és akár saját erejét is használva hajthatja előre, és más játékosok lőhetnek rá, hogy leütjék a pályáról. Ha túl sok energiát és lendületet fordít a power-up üldözésére, akkor nem fog tudni visszatérni a kapukártyához, vagyis elveszít mindent, amit talált, és a sorát. Ez platformozási elemet, valamint kockázat- és jutalomérzetet ad hozzá az egyébként unalmas golyójátékhoz.

Szerencsére a kezelőszervek jól működnek. A Bakugan-t úgy választhatja ki, hogy megragadja az A és B gombokkal, és dobja a dobást a Wii-mote segítségével. Választhat a normál és a kemény dobások között; ha keményen bedobod és beütöd a Bakuganodat az ellenfélébe, akkor gömb támadást hajtasz végre, leütve néhány HP -t, mielőtt a csata még elkezdődne. A Wii-mote kormányzásának és az A gombnak köszönhetően a Bakugan magától gurul, ha elfogy a lendülete.

Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép

Miután csatába száll, a három mini-játék egyikében versenyez, hogy növelje HP-jét. A rendelkezésre álló játékok közül kettő meglepően magával ragadó. Az egyikben a Bakugan attribútumok szimbólumai villognak a képernyőn, és le kell lőni azokat, amelyek a Bakugan -t képviselik. Gyorsan kell gondolkodni és pontosan célozni, különösen akkor, ha ellenfele több HP -val kezdett. A másik egy ritmusjáték, amelyet az A és B gomb megnyomásával és a Wii-mote rázásával kell játszani a megfelelő időben, ami a játék előrehaladtával bonyolulttá és igényessé válik. A harmadik csak azt kéri, hogy a lehető leggyorsabban rázza fel a Wii-mote-ot, ami béna.

Pillanatképek / Képek Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Bakugan: Battle Brawlers képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés