Legfontosabb Szerencsejáték Battlerite szintek listája

Battlerite szintek listája

Használd a Battlerite legjobb bajnokait, és urald az arénát. Itt található a legfrissebb Battlerite szintlista, amely áttekintést nyújt.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Battlerite szintek listája

Használd a Battlerite legjobb bajnokait, és urald az arénát. Itt található a legfrissebb Battlerite szintlista, amely áttekintést nyújt.

A Battlerite meccsei nagyon intenzívek és versengővé válhatnak. Ha minden fordulóban felül akarod ütni az ellenfeleidet, akkor többet kell megtudnod a játék mechanikájáról és a bajnokok nagy listájáról.

Ennek elősegítésére létrehoztunk egy szintlistát, amely a Battlerite összes bajnokát rangsorolja a legjobbtól a legrosszabbig. Használhatja ezt útmutatóként a használandó karakterek kiválasztásához, és időt fordíthat a masteringre.

Megjegyzés: A Battlerite kiegyensúlyozott bajnokokat tartalmaz a névsorában. Mint ilyen, csak egy kis rés van a szintek között. A versengő meta továbbra is a játékosok ügyességére és döntéshozatalára támaszkodik a játék megnyeréséhez s, ezért tartsa ezt szem előtt.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

S 1. szint

Jelenleg a játékban használható és elsajátított legjobb bajnokok. Minimális hibáik vannak, ami viszonylag biztonságossá teszi a játékot minden képzettségi szintű játékos számára.

BajnoktípusLeírás
CsomagtartóHatározottTaya használata szórakoztató, mert képes a térképen keresztül nyiladozni, pusztítást okozva bumerángjaival.

Az alsó szinten ragadt, mert rendkívül sápadt. Néhány ütésen belül le fog esni más bajnokoktól. Ha az ellenséges erők egyedül szedik le (ami több történik, mint gondolnád), azonnal egy egység leszel a csapatharcokban.
Shen RaoHatározottA Shen Rao egy szilárd DPS-egység, amely számos segédprogramot is kínál támogatási egységként. Felemelkedés és Uralom remekül javítja mozgékonyságát szűk helyzetekben.

Shen Rao számos képességgel rendelkezik, amelyek sebzést okoznak és megszakítják az ellenséges egységeket. Ez az arzenál az erő és a sokoldalúság jó keveréke, amelyet a DPS-egységében szeretne.
AlysiaHatározottHa Alysiának jobb sebzési teljesítménye lenne, előrébb lenne ezen a listán.

Ő egy egyenes bajnok, aki tisztességes távolságból tud csatlakozni a harcokhoz. Ellenségeket is le tud fagyasztani – egy kis taktikai hasznosságot adva a készletéhez.
KijáratHatározottJade egy bérgyilkos karakter, aki elsápad a kortársaihoz képest. Hasznos az egyéni védtelen bajnokok kivívásához.
PolomaTámogatásA Poloma egy tisztán támogató egység, amely megpróbálja egyensúlyba hozni a védekezést és a gyógyulást csapata számára.

Az egész játékstílusa az egységek összekapcsolása körül forog, hogy gyógyítsanak vagy sebezzenek. Ez már önmagában is nehéz feladat, nem szabad beletenni a helyzetbe és a lénykezelésbe a keveréket.

A-szint

A Tier 1

Kiváló bajnokok, akiknek van néhány olyan hibája, amelyek kizárják őket a felső szintről. De ne aggódj – egy A-Tier bajnok könnyen dominálhat úgy, mint egy S-Tier jobb kezek alatt.

BajnoktípusLeírás
AshkaHatározottAz Ashka a teljes csomag. Támadásaiban jó a hatótáv, hihetetlen mozgékonysággal párosul. Képességei sokrétűek és sokféle helyzetekben hasznosak.
Ashka idővel sebzést, AoE-sebzést okozhat, vagy egy területet tartalmazhat a falával. Átváltozhat tűzelementállá is, amely növeli a sebzést, miközben nem áldoz fel ebből a mobilitásból.
ShifuKözelharcShifu agressziója kétélű fegyver. Egy ügyes játékos alatt azonban ez szinte mindig Shifu javára fordul.

Mobilitása csúcskategóriás – lényegtelen formát és gyors ütéseket használ, hogy kedvezően helyezkedjen el az ellenfelekkel szemben. Ő egy egyenes közelharci bajnok, akit nem olyan bonyolult játszani az ismerős stílusa miatt.

Ennek ellenére a Shifu-játékosok örülni fognak, ha megtudják, hogy több védekező kontrája is van, amelyek megvédik őt, ha a helyzet nehéz lesz.
megbízhatóHatározottVaresh egy kártevő, ha nem tartja vissza a meccsek elején.

Egy egész arzenálja van a debuffoknak és megzavarásoknak, amelyek könnyen kidobhatnak téged vagy csapatodat. Gyenge sebzési eredménye, ami megakadályozza abban, hogy feljusson a listán szereplő magasabb szintekre.
RookKözelharcAmi a nyers sebzést illeti, Rook vitathatatlanul ott van a bajnokoknál, akik hatalmas mennyiséget tudnak okozni.

Játékstílusa olyan nehéz kombókon alapul, amelyek megfelelően végrehajtva hatékonyan tudják irányítani a tömeget. Nagyobb elfoglaltságok esetén tovább tudja csiszolni a támadásait. Olyan képességei is vannak, amelyek megzavarhatják/debuffolhatják az ellenfél csapatát.

Amivel a Rook felhasználóinak meg kell küzdeniük, az a rendkívül lassú mozgási sebessége és valószínűleg a legrosszabb mobilitása a játék bajnokai közül. Az sem segít, hogy csak akkor tudja hozzájárulni szabadalmaztatott sebzéseihez, ha nagyon közel van az ellenséghez.
TüskeKözelharcThornt a legjobban a fronton lehet hasznosítani magas túlélőképessége miatt. Ezenkívül mindig azt akarja majd, hogy harcokat kezdeményezzen, mert képes irányítani a tömegeket és megbénítani az ellenséges bajnokokat.

Az ellenséges egységeket húzó képessége felhasználható a szövetségesek nyomásának enyhítésére vagy az ellenségek koncentrált támadásokra való felállítására.

B-szint

B 1. szint

Ezek jó bajnokok, akiknek minden szükséges eszközük megvan ahhoz, hogy bármely csapathoz nagyban hozzájáruljanak.

BajnoktípusLeírás
KivirulTámogatásA Blossom a támogató és a vezérlő szerepkör keresztezése. Gyógyulása és tartása nem olyan lenyűgöző, mint a többi bajnok, de ezt kiváló területirányítással, jó sebzéssel és az ellenség állandó megzavarásával pótolja.

Ha Blossomot bevonod a harcba, ne feledd, hogy mindig megvéded őt, mert nagyon könnyű letenni. Ő inkább egy menekülőművész a kábításaival védekező bástya helyett.
KuruttyolKözelharcÚgy gondoljuk, hogy az egész közösség egyetért abban, hogy Croak az egyik legkiválóbb bérgyilkos egység a játékban.

Képességei középpontjában az osonás és az ellenség mérgezése áll, hogy idővel hatalmas sebzést okozzon. Messze van attól, amit tankkarakternek neveznénk, de nem is kell az. Olyan jó a mobilitása a térképen, hogy amúgy is nehéz meglepni.

Croak a legjobban használható ütős-futtatható karakterként, amely megbénítja az ellenséget, kiszáll, majd ismét beugrik. Ez egy hatékony stratégia, amely szinte mindig összezavarja az ellenséges csapatokat.
FreyaKözelharcFreya a hógolyó karakter – vagyis a mérkőzés előrehaladtával erősebbé válik. Különösen megállíthatatlanná válik, ha remekül kezd.

Freya egy közelharcos, aki hosszú és összetett kombóinak végrehajtásával uralja a csatateret. Bár nem kezdőbarátok, ezek a kombók nagy hátrányba hozhatják az ellenséges csapatot, amikor leszállnak.

Freya pajzsértékekkel segít abban, hogy közel kerüljön (és maradjon) ellenségeihez, amelyek az idő előrehaladtával fokozatosan erősödnek.
RaigonKözelharcRaigon egy másik bajnok, aki szeret közelről megismerkedni a célpontjaival. Ezt megúszhatja, mert óriási túlélőképességgel rendelkezik.

Míg Raigon remekül bírja magát a csatatéren, a B-osztályba került, mert képességei csak egy kis részét egészítik ki a névsornak. A folyamatos sebzésen kívül nem segít annyit a csapatharcok során.
PestilusTámogatásA Pestilus jó választás, ha valakit keres, aki képes gyógyítani, miközben sebzést okoz. Támadó képességeinek többsége elpusztítja a HP-t az ellenfelektől és meggyógyítja a szövetségeseket.

A Pestilus problémája az, hogy nem összpontosít az eszköztárára. Egyszerre tud gyógyítani és támadni, de mindkettőben lenyűgöz, akkor minek foglalkozni vele?

Ha ez a bajnok szilárd gyógyulást vagy sebzést kap, akkor úgy gondoljuk, elég, ha katapultáljuk B-be, akár A-szintbe is. A jelenlegi állapotával azonban a falka közepén marad.
GyöngyszemTámogatásPearl támogató bajnok, aki képes helytállni a harcban. Legjobban gyógyítására és védelmére használható, de a vízbázisú varázslatai és debuffjai is hasznosak.

Mindig boldog leszel, ha egy Pearl van a csapatodban a teljes csapat küzdelmében. Fenntarthatja az osztag egészségét, miközben segít a károsztályon.

C-Tier

C 1. szint

Ezek átlagos bajnokok, amelyek bizonyos forgatókönyvekben nagyon hasznosak lehetnek. A kiváló tulajdonságok hiánya azonban akadályozza életképességüket a versenyszakaszban.

BajnoktípusLeírás
Soul KaanKözelharcRuh Kaan egyedülálló abban, hogy nagyobb hatótávolsága van, mint az átlagos közelharci bajnok. Ez lehetővé teszi számára, hogy középtávról lövéseket készítsen az ellenségről, majd közel csapjon be, amikor valakivel végezni kell.

Ruh Kaan képességei jól kiegészítik stílusát. Átkozhatja ellenségeit, és karmával közelebb húzhatja őket. Vannak támadásai is, amelyek növelik a mobilitást.
áfaHatározottIva egy másik bajnok, aki a kombókra támaszkodik, különösen ő olaj + Tűz képességeit. Technikai bajnok a használat során – mivel megfelelő mennyiségű beállításra van szükség ahhoz, hogy komoly károkat okozzon.

Szerencsére több bomlasztó eszköz van az övén, hogy pótolja ingadozó sebzési potenciálját.
JamilaKözelharcJamila egy másik bérgyilkos-típusú bajnok, aki kihasználja a nagy burst sebzési potenciált, hogy győzelemre vigye csapatát.

Míg a nőnek jobb a mozgékonysága, mint Croak, az utóbbinak több haszna van a csatában a mérge miatt. Jamila egy egyszerűbb stílust választ, amelynek középpontjában a súlyos sebzés és az ellenségei elleni ellentámadások állnak. Az eszköztárának ez az egydimenzióssága visszatartja a jó játékosokkal szemben.
UlricTámogatásUlric inkább agresszív támogató, és ez ellene hat. Se támogató egységként, se támadó egységként nem lenyűgöző. Egyszerűen több lehetőség létezik, amelyek betöltik Ulric tervezett szerepét a gyengeségek nélkül.
BakkoKözelharcBakkot az teszi naggyá, hogy képes irányítani a csata dagályát támadó és védekező képességeivel.

Névértékben Bakko az agresszív harcos archetípusnak tűnik. Bár a sebzési teljesítménye lenyűgöző, hasznos az a képessége, hogy megvédje a felet a bejövő sebzésektől és kiszorítsa az ellenségeket.

D-Tier

D 1. szint

Ezek a bajnokok helyzetfüggő eszköztárral rendelkeznek. Ha ezeket használja, győződjön meg arról, hogy a csapat összetétele lehetővé teszi életképességük ragyogását.

BajnoktípusLeírás
EzmoHatározottEzmo tisztességesen képes elviselni a hatótávolságból származó tartós sebzést, de minden másra nem hatásos. Folyamatosan tud sebzést okozni, de a kitörési sebzési lehetőségek hiánya az, ami baj.

Sőt, Ezmo rossz túlélése felelősséggel tartozik a csapatoddal szemben. Nagy távolságból turkál, de nehéz dolga lesz, amikor az ellenség melléje veszi.
SorsHatározottA Destiny egy mobil harcos, aki gyorsan át tudja helyezni magát a harcból.

Segíthet ritkítani a kisebb csőcseléket, de a csapatküzdelmekben nem jelent nagy előnyt. Jobban jársz, ha más, lehetőleg agresszívebb bajnokokat használsz.
SiriusTámogatásSirius egy tisztességes támogató bajnok, aki képes meggyógyítani a szövetségeseket, és legtöbbször segíthet a harcokban.

Sirius elmarad a többi támogatástól, mert az eszköztárában nincs semmi, ami alkalmas lenne a versenyszerű mérkőzésekre.
LucieTámogatásLucie elválasztja magát a többi szereplőtől a főztjei segítségével, amelyek különféle résben használhatók a csatában.

Meg tudja gyógyítani és megvédeni a csapatot, miközben megzavarja az ellenfél csapatát. A probléma az, hogy egyáltalán nem ragyog egyik szempontból sem. Összességében hasznos, de sok minden a csapat összetételén, a mérkőzéseken és az aktuális helyzeten múlik.

F-Tier

F 1. szint

Ezek a bajnokok rendkívül szituációs felhasználási esetekkel rendelkeznek. Legtöbbször gyengébb képességeik aktívan akadályozzák a csapatod esélyeit a hosszú távú sikerre.

BajnoktípusLeírás
ZanderTámogatásZander minden bizonnyal egyedülálló bajnok, aki teleportálásának és illúzióinak köszönhetően különféle játékstílusokkal ajándékozott meg. Támogató egységként azonban ezek a trükkök egyszerűen kellemetlenséget okoznak. Igen, át tudja helyezni a csapatot – de az ebből származó eredmények legtöbbször elsöprőek.
JumongHatározottA Jumong kiválóan képes tartós nyomást gyakorolni a távoli ellenségekre. Ezt rengeteg nyílvesszővel teszi, amelyek megfelelő hatótávolsággal és hatásterülettel rendelkeznek.

A Jumong azoknak a játékosoknak való, akik nem szeretnek a küzdelem sűrűjében lenni, de ettől függetlenül hozzájárulnak ahhoz.
MegölTámogatásOldur segít a védekező oldalon azáltal, hogy képes blokkolni a lövedékeket, visszaütni az ellenséget, és tartós gyógyulást biztosítani a szövetségeseknek.

Ezek is tetszhetnek neked