A Honor Tier Listért

Melyek a For Honor legjobb karakterei? A For Honor szintlistánk rangsorolja a legjobb karaktereket a Dominion, Duel és Brawl játékmódok szintlistáin.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt A Honor Tier Listért

Melyek a For Honor legjobb karakterei? A For Honor szintlistánk rangsorolja a legjobb karaktereket a Dominion, Duel és Brawl játékmódok szintlistáin.

A Honor gazdag szereplőgárdája és egyedi eszköztáruk ugyanis mély kísérletezésre és mesteri tudásra ösztönöz, hogy következetesen nyerhessünk a versengő küzdelmekben.

A legjobb hős kiválasztása egy adott forgatókönyvhöz ijesztő feladat lehet, ha nem ismered a játék jelenlegi metaadatait.

Szerencsére összeállítottunk egy szintlistát, amely rangsorolja a legjobb és legrosszabb hősöket, akikre időt kell fektetni.

Ezen a listán minden hőst a For Honor játékmódjában nyújtott teljesítményük alapján rangsoroltak.

Ezenkívül fel kell ismernünk, hogy a játékban egyetlen egység sem túl gyenge ahhoz, hogy játszhatatlanná váljon. Ezt tartsd szem előtt, különösen, ha kezdő vagy.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

For Honor Tier List S Tier

Ezek a játékban használható legjobb hősök. Fektessen be beléjük, amint megszerzi őket, mert biztosan megkönnyítik a meccseit.

HősFrakcióHős típusokLeírás
HódítóLovagNehézA Conqueror az egyik legnehezebb hős a játékban – és jó okkal. Támadásai tisztességes sebzést okoznak.

A pajzsütés, bár csak ritkán használják, jó nyitás a harcokban. Ha 2 hódító van az osztagodban, akkor kihasználhatod a látványos zónázási képességeiket, hogy lezárj egy területet.
Háborús uszítóLovagÉlcsapatA háborút szító korrupciós képessége a legfelső szintre viszi. Hasznos izolált egységeknél és csoportoknál is.

Jelenleg nincs is rá igazi számláló. A zónázási képességek is óriási mértékben növelik az életképességét. A háborút szító hős, akit gyakran láthatsz a versenymérkőzéseken.
KyoshinSzamurájHibridA Kyoshin nagyon gyors fénytámadásokkal rendelkezik, amelyek kombinálhatók blokkolhatatlanokkal, hogy pusztító kombinációt kapjanak.

Remekül felépült, ami mindig nagy bónusz. Ahol Kyoshin jeleskedik, az a bandázás, de légy óvatos, kissé nehezen kezelhető lehet, ha több ellenséggel küzd.
Jiang júnWu LinNehézA Jiang Jun rengeteg segédprogramot kínál, különösen közvetlenül egy hárításból.

Nagy erőnléti károsodást tud okozni, ami néha nyomasztónak érezheti magát. Jiang Jun a védekező oldalon sem tökéletlen, ezzel megszerezte a helyet a mieink felső szintjén.

A-szint

For Honor Tier List A Tier

Ezek kiváló hősök, akik megfelelő beállítással, csapatösszetétellel és sok gyakorlással felülmúlhatják az S-szinteket.

HősFrakcióHős típusokLeírás
Fekete PriorLovagNehézA fekete prior áldás azoknak a játékosoknak, akik általában egyedül állnak sorban. Elég erős ahhoz, hogy egyedül tárolja a helyeket, és nagy a mobilitása a térképen. Az agresszív oldalon a fekete prior rendelkezik az egyik legjobb blokkolhatatlan támadással a játékban, párosulva a pajzsok levételének képességével.

Ez a kombináció teszi ezt a hőst támadásközpontú erőművé. A Black Prior egyetlen hátránya, hogy nehéz használni és elsajátítani.
BerserkerVikingOrgyilkosBerserker korábban a legfelsőbb szintű hős volt, de aztán a súlyos támadásokat elhárították. Ennek ellenére még mindig nagyon jó hős a spammelhető könnyű támadásokkal, amelyek azonnal nyomást gyakorolhatnak az ellenségre.

Annak ellenére, hogy csökkent a sebessége, a berserker még mindig az egyik legfürgébb harcos a játékban. Azok számára, akik szeretnek nyilazni, és lövöldözni az ellenséget, ez a hős neked való.
NuxiaWu LinOrgyilkosA Nuxia nagyszerű támogatás. Legnagyobb előnye a csapdák, amelyeket bármelyik sávban kiállíthat.

Ezek vagy megerősítik az adott sáv védelmét, vagy jó kezdeményezéseket állítanak elő csapatod számára. Ez nagyon hasznos lehet sok harcban.
KenseiSzamurájÉlcsapatA Kensei az első számú lehetőség az ellenséges osztagok les ellen. A csapatküzdelmek egyik legjobb hősének is tartják.

Sokoldalúsága és könnyű kezelhetősége miatt ez a szilárd univerzális gép az A szintben szerepel.
ShaolinWu LinHibridA Shaolin egy hős, akit támogató egységként kell építeni. Képes gyógyítani és teleportálni, ami sokat ad a hasznosságához.

Ez egy olyan egység, amelyet nagyon meg kell védeni, mert harcokban nem tud jeleskedni.
TámadóVikingÉlcsapatA raider az egyik legjobb lehetőség a 4 vs 4 csapatharcban. Ami ezt a hőst jóvá teszi, az az, hogy még a kezdők számára is elérhető. Egyszerű, de hatékony játékstílusa van – tökéletes azok számára, akik még csak tanulják a kötelet.

A veteránok számára a raider a harcok kezdeményezésében és megszakításában is értékes. Megfelelő zónázási képességekkel is rendelkezik a védekező játékhoz.
NobushiSzamurájHibridA Nobushi jól illeszkedik egy lescsapatba, mert sebzést és vérzéses sebzést okoz. Jó zónázási és tömegelhárító képességekkel rendelkezik.

B-szint

A Honor Tier List B Tierért

Ezek a hősök jó kiegészítői minden meccsnek. Némelyikük viszonylag könnyen elsajátítható, így minden tudásszintű játékos számára tökéletesek.

HősFrakcióHős típusokLeírás
GondnokLovagÉlcsapatA Wardennek kiváló pajzscsapása van, ha támadásokat tud leszállni, hogy felállítsa. Bár erős, ha lendületet vesz, a felügyelő korlátozott hatótávolsága időnként kiszámíthatóvá teszi.

Használja ezt a hőst, ha támaszkodhat csapattársaira a gyors lesben, vagy ha elég magabiztos a közeli harchoz.
GryphonLovagHibridA Gryphon támadási animációi (különösen a bash) gyorsak és kiszámíthatatlanok.

A Gryphonnak megdöbbentően sok lehetősége van a harc közepére. Az ellenfél számára elsöprő erejű lehet elolvasni, hogy a gryphon milyen lépést tesz ezután.
HitokiriSzamurájNehézA Hitokiri spammelési taktikája minden bizonnyal elrontja az ellenfél napját. Erőteljes és blokkolhatatlan is.

Ez a hős 1v1 szituációban a leghatékonyabb, vagy amikor a csapatodnak meg kell keresnie azt az egy kóborlót, aki megúszta. Ez egy elég szilárd lehetőség, sok hiba nélkül.
ZhanhuWu LinHibridA Zhanhu egy agilis vadászgép, amely nagyszerű spammelhető fénytámadásokkal és kiszámíthatatlan kitérő-számlálóval rendelkezik.

Jó hős használni, ha folyamatosan össze akarja keverni a támadásait, hogy ellenfelet kimozdítsa a pozícióból.
SámánVikingOrgyilkosA sámán jó hős, de attól függ, hogy a csapatod összehangolt legyen, hogy hatékonyabb legyen. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jól táplálják az assassin osztályt, mint például a les elleni, a lánc elleni és az üldözési képességek.

A sebessége viszont kicsit a lassú oldalon van, úgyhogy ezt meg kell szokni.

C-Tier

A Honor Tier List C Tierért

Ezek mindenütt jó hősök, de nincsenek olyan tulajdonságaik, amelyek kiemelkednének, mint a felsőbb szinteken.

HősFrakcióHős típusokLeírás
FelvidékiVikingHibridHighlander egy kicsit egy trükkös póni. Igen, a spammelhető light támadásai őrülten jók, de a támadó oldalon nagyjából ennyi.

Több haszna van a védekezésnek, mivel kitérései és harcai alaphelyzetbe állítása miatt tud.
HadvezérVikingNehézA Hadúr jól felszerelt, hogy megbirkózzon a lesekkel. A készlet maximális túlélést tesz lehetővé anélkül, hogy túl sok energiát feláldozna.

A támadások animációi sem hagyják túlságosan nyitva.
OrochiSzamurájOrgyilkosAz orochi arzenáljában egy rakás blokkolhatatlan lánc található, de minden a viharrohanással kezdődik.

Ez a hős nem tűnik ki, de minden eszköz a táskájában van, hogy nagyot hozzon a kuplunghelyzetekben és a csapatharcokban.
ValkűrVikingHibridA Valkyrie egy kiegyensúlyozott hős, amely támadó és védekező forgatókönyvekben egyaránt hasznos. A bash-ja alkalmas harcok indítására vagy visszaállítására, mert nehéz rá reagálni.

Ami hiányzik a Valkyrie-ből, az az egyéni vagy csapatharcok végrehajtásához szükséges sebzés. Egyszerűen nem számít sokat, hacsak nincs egy tisztességes csapat, aki támogat.
ShugokiSzamurájNehézA Shugoki nagyszerű választás les felállításához. Miért? Medveölelés, természetesen! Ez a remek lépés hatékonyan megbéníthatja az ellenfelet ahhoz, hogy csapattársa pusztító támadásba lendüljön.

Ezen kívül a shugoki kiegyensúlyozott támadásban és védekezésben is, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb hasznot húzzon az egyenes csapatharcokban.
GladiátorLovagOrgyilkosA Gladiator még egyéni sorban állás esetén is jó választás. Megakadályozhatatlan támadásai hatékonyan nyomást gyakorolnak az ellenfelekre 1 vs 1 helyzetben.

Sebzése nem hagyható figyelmen kívül a csapatküzdelmek során sem, és ha nem kezelik, komoly problémát jelenthet az ellenfél csapatának.
LawbringerLovagHibridNem sok játékos használja a Lawbringert, de még mindig szilárd hős. Jó sérülései és keveredései vannak.

Nagyon jó választás egy középső sáv támadóhősének. Ami hátráltatja ezt a hőst, az az, hogy a csapatküzdelmek során nincsenek hasznos lehetőségek.
ShinobiSzamurájOrgyilkosMióta eltalálták egy hatalmas idegbetét, a Shinobi mélyre került ezen a listán. Az egyetlen hasznossága most a távolsági támadások, amelyek amúgy sem okoznak sok kárt.

Az átdolgozás megjelenése után ez a hős magasabb szinteken találhat helyet.

D-Tier

A Honor Tier List D Tierért

Hősök réshasználati esetekkel. Használja őket, ha konkrét csapatösszetételre gondol. Nem ideálisak egyéni párkeresésre.

HősFrakcióHős típusokLeírás
TiandiWu LinÉlcsapatA Tiandi extra életeket és pajzsokat kap, amelyek növelik a túlélést. Ezenkívül jó kitérő animációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a menekülést a nyomásos helyzetekből.

Összességében a Tiandi jó választás azok számára, akik biztonságosan szeretnének játszani, miközben továbbra is hozzájárulnak a csapatharcokhoz.
századosLovagHibridSzilárd mozdulatai vannak, amelyeket helyesen időzítve nem büntetnek ellentétes erők. Mindezek a századost jó egységgel teszik alacsony képzettségű sapkával.
jormungandrVikingNehézA Jormungandr túlélőképessége jó. Egészségügyi, pajzsos és sebzéscsökkentési buffok kombinációjával rendelkezik, amelyek megerősítik védekező önéletrajzát.

A támadóképessége azonban tisztességes. Elég lenyomni a küzdelmeket, de nem feltétlenül legyőzni az ellenfeleket.

F-Tier

For Honor Tier List F Tier

Jelenleg a játék legrosszabb hősei. Használd őket, ha kihívásra vágysz, vagy csak szeretnéd fejleszteni képességeidet az ellenfeleken.

HősFrakcióHős típusokLeírás
BékefenntartóLovagOrgyilkosUtálunk kimondani, de a Békefenntartó olyan, mint egy megdicsőült csatlós. Egyáltalán nem egyedi hősről van szó. Hozzájárulhat a csapat sérüléséhez, de felelősséget jelent a nagyon rossz védekezési lehetőségek miatt.
AramushaSzamurájHibridAramushának erős támadásai vannak. A probléma az, hogy nincsenek olyan mozdulatok, amelyek lehetővé tennék a támadások leszállását.

Az animációi is lassúak és kicsit makacsok, szinte olyan, mintha sáron állna vagy ilyesmi.

Ez a hős valaha a csúcson volt. Most még várnunk kell egy jelentős buffot a fejlesztőktől, mielőtt az Aramusha újra életképessé válik.

Ezek is tetszhetnek neked