Az Isaac konzol újrakötése részletesen

Izsák kötése

Az egyik kedvenc indie játékom a tavalyi évből, A kötés Izsákról, egy groteszk és nyugtalanító meditáció a vallási gondolatokról, amely egyben izgalmas gyakorlatként is szolgál a gazemberhez hasonló, ikerpálcás lövöldözésben. A PC verzió fantasztikus volt, de komoly technikai korlátokkal készült, elsősorban ahhoz, hogy Flash -ben készüljön.

Írja be az Izsák kötése: Újjászületés című részt, amely tartalmazza a Bárány haragja tartalmat. Új részletek érkeztek Edmund McMillen közelgő konzolportjával kapcsolatban, beleértve a fejlesztő nevét: Nicalis. Lehet, hogy úgy emlékszik Nicalisre, mint a Cave Story remake -jeinek és a VVVVVV portjának fejlesztőjére.

Ezenkívül a bővítmény egy másik tartalomcsomagot is tartalmaz, amely állítólag olyan jelentős lesz, mint a Wrath of the Lamb. A bővítés új karaktereket, elemeket és egy további fejezetet tartalmaz. Új helyiségek is láthatók új ellenségekkel és főnökökkel. A legfontosabb azonban, hogy helyi kétjátékos szövetkezet lesz. Ez az, amiért a rajongók az eredeti címadás óta (a natív gamepad -támogatás mellett, értem) szorongtak. A rajongók és a hamarosan rajongók arra számíthatnak, hogy jövő év végére kerül a polcokra, feltételezve, hogy minden a tervek szerint alakul.

Forrás: Edmund McMillen blogja

általShelby Birodalom