Legfontosabb Szerencsejáték BioWare játékok sorrendben

BioWare játékok sorrendben

Itt van az összes BioWare játék teljes listája időrendi sorrendben. Minden játékról van egy rövid leírásunk is, hogy tudd, miről szól a játék.

ÁltalSamuel Stewart 2021. április 23 Bioware játékok sorrendben

Ha valaki megkérné, hogy nevezze meg kedvenc RPG-jét, jó eséllyel egy BioWare cím lesz az első néhány játék között, amelyre gondol. És bizony megalkották a valaha készült legjobb RPG-ket az 1990-es évek végén és a 2000-es években.

Függetlenül attól, hogy mit gondol az új BioWare-ről, a régi BioWare könnyen az egyik leghíresebb és legbefolyásosabb játékfejlesztő stúdió volt, legalábbis ami az RPG-ket illeti.

Ebben a listában a stúdió által valaha fejlesztett összes játékot áttekintjük.

TartalomjegyzékElőadás

Összetört acél

Összetört acél

Megjelenés dátuma: 1996. október

Platformok: MS-DOS, MacOS

A BioWare által valaha kiadott első játék valószínűleg nem az, amit gondolsz. A BioWare első játéka nem egy RPG, hanem egy akcióorientáltabb játék – pontosabban egy mech szimulátor.

Egy sivár és sivár jövőbe játszódik, Összetört acél A játékos egy hatalmas kétlábú, Planet Runner nevű gépet irányít, amely harcra és idegen fenyegetés elhárítására szolgál.

Számos különböző Planet Runner közül választhat, és mindegyik testreszabható, így bár a játék önmagában nem RPG, mégis tartalmaz néhány RPG elemet.

A játék többféle küldetést, deformálható terepet tartalmaz (ami akkoriban igen lenyűgöző funkció volt), és rendelkezik egy többjátékos móddal, amely akár 16 játékost is támogathat.

De végül a Shattered Steel vegyes kritikákat kapott, és ma elsősorban azért figyelemre méltó, mert ez a BioWare legelső játéka. Eredetileg MS-DOS-ra adták ki, majd később a Classic Mac OS-re is portolták.

Baldur kapuja

Baldur kapuja

Megjelenés dátuma: 1998. december 21

Platformok: Microsoft Windows, Mac OS

Most egy címhez érkezünk, amelyről valószínűleg hallottál – Baldur kapuja , egy játék, amely egyértelműen a BioWare egyik klasszikusa.

A Baldur’s Gate egy DnD-alapú RPG, amely a Elfelejtett birodalmak kampány. Felülről lefelé izometrikus perspektívából játsszák, mint annak idején a legtöbb RPG-t, és mivel egy DnD játék, nyilvánvaló, hogy a harcrendszer kockaalapú.

A játék egy 7 fejezetből álló kampányt és összesen 25 karaktert tartalmaz, amelyek elkísérhetik a játékos karakterét az epikus utazáson, amely több tucat, ha nem több száz órát ölel fel.

Végül a Baldur’s Gate számos jó okból rendkívül kedvező értékeléseket kapott. Kiváló írása, érdekes karakterei és egy olyan harcrendszere volt, amely kreativitásra ösztönözte a játékost.

Mintha az alapjáték nem lenne elég, egyetlen bővítést is kapott a címmel A kardpart meséi , amely több órányi új tartalommal egészítette ki a játékot.

Összességében sokan úgy tekintenek a Baldur’s Gate-re, mint egy időtlen klasszikusra, amely mesteri munkát végez a toll és papír RPG élményében egy egyjátékos videojátékban.

Ha szeretné kipróbálni, örömmel fogja tudni, hogy egy remake címmel Baldur’s Gate: Továbbfejlesztett kiadás 2012-ben jelent meg, és tartalmazza a fent említett bővítést, és számos új funkcióval egészíti ki a játékot. De természetesen, ha szeretné megtapasztalni az eredeti Baldur’s Gate-t, akkor ezt is megteheti.

Mdk2

MDK2

Megjelenés dátuma: 2000. március 31

Platformok: Microsoft Windows, Sega Dreamcast, Sony PlayStation, Nintendo Wii

Mielőtt továbbmenne a klasszikus RPG játékok kiadására, a BioWare elkészítette MDK2 , egy harmadik személyű lövöldözős/kalandjáték, amely eredetileg a Sega Dreamcasthoz jelent meg.

Az MDK2 az eredeti MDK folytatása, amelyet a Shiny Software fejlesztett, és folytatja az első játék cselekményét, és a játékost egy idegen invázió közepébe helyezi.

A játékmenet szempontjából az MDK2 egy gyors tempójú TPS, amely három főszereplőt tartalmaz, akik különböző képességekkel és játékstílusokkal rendelkeznek, és természetesen rejtvény- és platformelemeket is tartalmaz.

A játék pozitív kritikákat kapott, és a Dreamcast, PlayStation és PC-s verziók mellett több mint tíz évvel az eredeti megjelenés után Wii-re is portolták.

Baldur’s Gate II Shadows Of Amn

Baldur’s Gate II: Shadows of Amn

Megjelenés dátuma: 2000. szeptember 21

Platformok: Microsoft Windows, Mac OS

Néhány hónappal az MDK2 után a BioWare kiadta a kritikusok által elismert Baldur’s Gate folytatását, melynek címe Baldur’s Gate II: Shadows of Amn . A folytatás gyakorlatilag minden lehetséges módon javított az eredetihez képest.

A játékmenet alapvetően ugyanaz marad, de három új osztályt ad a keverékhez, és számos különféle módon tovább javítja és egyszerűsíti az élményt. A grafikát is továbbfejlesztették, így a folytatás észrevehetően jobban néz ki, mint az eredeti játék.

És az első játékhoz hasonlóan a Baldur’s Gate II is kapott egy kiegészítő csomagot – Baldur’s Gate II: Bhaal trónja , amely új helyszíneket, új ellenségeket, új fegyvereket tartalmazott, és technikai szempontból még tovább finomította az élményt.

Végül a Baldur’s Gate II-t ugyanolyan jól fogadták a kritikusok és a rajongók, mint az eredetit, és ha játszani akarsz vele, bármikor előveheted a remastert, Baldur’s Gate II: Továbbfejlesztett kiadás , amely számos platformon elérhető, beleértve a 8thgenerációs konzolok és mobileszközök.

Soha téli éjszakák

Soha téli éjszakák

Megjelenés dátuma: 2002. június 18

Platformok: Microsoft Windows, macOS, Linux

A BioWare által kifejlesztett harmadik RPG , Neverwinter Nights egy újabb klasszikus, amelyről kétségtelenül hallottál.

A játék ugyanabban a világban játszódik, mint a Baldur’s Gate, bár a DnD szabálykészlet újabb kiadásán alapul. Ennek ellenére a játékmenet hasonló ahhoz, amit korábban a Baldur's Gate-ben láthattunk, de a teljesen 3D-s grafika nagy ugrás volt akkoriban.

A játék összesen három kiegészítő csomagot kapott:

  1. Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide
  2. Neverwinter Nights: A sötétség hordái
  3. Neverwinter Nights: Kingmaker

Ahogy a bővítések általában teszik, mindhárman a maga módján javították és finomították a játékmenetet, és mindegyik rengeteg új tartalommal gazdagította az élményt. Ezeken kívül számos prémium modul (ebből három a harmadik kiegészítő volt), amelyek új egyjátékos és többjátékos tartalmakat tartalmaztak, megjelentek a következő néhány évben.

A Neverwinter Nights is kapott folytatást, Soha téli éjszakák 2 , bár a második játékot az Obsidian fejlesztette ki, nem a BioWare. A játékot az évek során többször is újra kiadták, de ha most szeretnél vele játszani, valószínűleg a Neverwinter Nights: Enhanced Edition megvásárlása lenne a legjobb.

Star Wars Knights of the Old Republic

Star Wars: A Régi Köztársaság lovagjai

Megjelenés dátuma: 2003. július 15

Platformok: Microsoft Windows, macOS, Xbox, iOS, Android

Itt van egy újabb kritikusok által elismert RPG a BioWare-től, amely távolodik a Dungeons & Dragonstól, és a játékost a messzi-messzi galaxisba viszi.

Star Wars: A Régi Köztársaság lovagjai a Star Wars univerzumban játszódik, de a játék eseményei 4000 évvel az eredeti filmtrilógia eseményei előtt bontakoznak ki. Ez bőséges lélegzetet biztosított a BioWare-nek a történetmesélés terén, bár a sztori még mindig nagyon Star Wars.

Noha lehet, hogy nem DnD beállításban van beállítva, a játék harcrendszere továbbra is a d20 rendszeren alapul. A játékos a játék elején három különálló osztály közül választhat, és a későbbiekben választhat egy Jedi alosztályt.

A játékos az összesen kilenc társból kettőt is elkísérheti, és kiválaszthatja azokat, akiknek a képességei a legjobban kiegészítik a játékos karakterének képességeit.

A Régi Köztársaság lovagjai

Összességében a Knights of the Old Republic-t a kritikusok és a rajongók is ugyanolyan lelkesedéssel fogadták, mint a korábbi BioWare RPG-ket, bár sajnálatos módon a játék soha nem kapott semmilyen bővítést, és nincs elérhető remasterelt verzió sem (legalábbis még nem). ).

Viszont egy folytatás címmel Star Wars: Knights of the Old Republic II – Sith Lords megjelent, és a Neverwinter Nights folytatásához hasonlóan ezt is az Obsidian Entertainment fejlesztette ki.

A játékot eredetileg az eredeti Xboxra és Windowsra fejlesztették, nem sokkal később portolták macOS-re, de 2013-ban és 2014-ben iOS-re és Androidra is elhozták.

Jade Birodalom

Jade Birodalom

Megjelenés dátuma: 2005. április 12

Platformok: Microsoft Windows, macOS, Xbox, iOS, Android

Ezután van egy kicsit más, egy játék, ahol a BioWare végre eltávolodott a kockaalapú harctól, és kifejlesztett egy tényleges akció-RPG-t. A szóban forgó játék a sajnos gyakran figyelmen kívül hagyott, Jade Birodalom .

A Jade Empire egy kínai mitológián alapuló fantáziavilágban játszódik, amely az RPG-kben (vagy általában a játékokban) nem gyakran bemutatott helyszín, de a Jade Empire gyönyörűen kivitelezi.

A játék lehetővé teszi a játékos számára, hogy több előre elkészített férfi és női karakter közül válasszon, de a játékstílus testreszabható, és nem korlátozódik egy osztályrendszerre.

A játék először csak az eredeti Xbox-ra jelent meg 2005-ben, de a frissített és továbbfejlesztett Jade Empire: Special Edition PC-re 2007-ben jelent meg. A játék ezen verzióját a következő évben portolták át macOS-re, a játék iOS és Android verzióit pedig a következő évben. A játék 2016-ban jelent meg.

Ha azon gondolkodik, hogy kipróbálja a Jade Empire-t, szívből ajánljuk, különösen azért, mert a játék speciális kiadása elérhető a Steamen. Az újabb hardverekkel azonban ismertek a kompatibilitási problémák, így a játék működésbe állítása egy kis probléma lehet.

Tömeghatás

Tömeghatás

Megjelenés dátuma: 2007. november 20

Platformok: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3

A BioWare korántsem fejezte be a kísérletezést 2007-re, és ez nyilvánvaló volt a kritikusok által elismert RPG sorozatuk következő bejegyzésében – Tömeghatás .

Ez a sci-fi akció-RPG a harmadik személyű lövöldözős játék, az osztag taktika és az RPG elemek érdekes keveréke. A játék hat osztályt tartalmaz, amelyek különböző megközelítést alkalmaznak a harci, technológiai és biotikus (űrmágia) képességek terén, és mindegyik olyan képességekkel és fegyveres készségekkel rendelkezik, amelyeket az AI által vezérelt társaké egészít ki.

A Mass Effect nem kapott teljes értékű bővítést, de kapott két DLC-t: a Bring Down the Sky-t és a Pinnacle Stationt, mindkettő új játéktartalommal bővült, de nem sokat nyújtott a cselekmény tekintetében.

Sonic Chronicles The Dark Brotherhood

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood

Megjelenés dátuma: 2008. szeptember 25

Platformok: Nintendo DS

Igen, jól olvasod, a BioWare valóban kifejlesztett egy Sonic játékot Nintendo DS-re még 2008-ban. RPG lévén, párbeszédeket, felfedezést és körökre osztott harcot tartalmaz, és valójában meglehetősen jól sikerült, és kedvező eredményeket kapott. kritikusok véleménye a megjelenéskor.

Mivel azonban a Nintendo DS-re korlátozódó kisebb cím, alig több, mint egy lábjegyzet a BioWare történetében.

Mass Effect Galaxy

Mass Effect Galaxy

Megjelenés dátuma: 2009. június 23

Platformok: iOS

A következő lépésben a BioWare kiadott egy iOS-játékot Mass Effect Galaxy címmel, amely a Mass Effect 2 eseményei előtt játszódik, és két karakter hátterét tárja fel, akik aztán társakként jelennek meg a folytatásban.

A játékot azonban langyos fogadtatás fogadta, és 2012-ben eltávolították az App Store-ból.

Sárkánykor eredete

Dragon Age: Origins

Megjelenés dátuma: 2009. november 3

Platformok: Microsoft Windows, macOS, Xbox 360, PlayStation 3

A Mass Effect 2 előtt megjelent a BioWare Dragon Age: Origins , egy játék, amelyet a Baldur’s Gate és a Neverwinter Nights szellemi utódjának tituláltak.

Fantasy-beállítása meglehetősen sötét volt, és nem zárkózott el a vérestől, miközben egy kockaalapú harcrendszerhez való visszatérést hirdeti, amely megkövetelte a játékostól, hogy stratégiailag gondolkodjon, felhasználva akár négy különböző karakter képességeit a legyőzéshez. ellenséges találkozások.

A Dragon Age: Origins csak három fajt és három osztályt tartalmaz, amelyek mindegyike gyakori fantázia trópusok: emberek, elfek, törpök, harcosok, mágusok és zsiványok. A játék azonban az eredettörténeti funkció miatt állt.

Nevezetesen, a játékos karakterének más származási története volt attól függően, hogy melyik fajhoz és osztályhoz tartozott, mindegyik más-más prológust tartalmaz, és befolyásolja a történet egyes részeinek lejátszását.

A játék összesen nyolc darab DLC-t kapott; egyesek a játéktartalomra, míg mások a történettartalomra összpontosítottak. Ezek közül a legnagyobb az Ébredés , ami olyan közel áll, mint az Origins ahhoz, hogy teljes vérű kiegészítője legyen.

A nap végén a Dragon Age: Origins egy újabb hatalmas sláger volt a BioWare-től, amelyet minden RPG-rajongónak kötelező játszania.

Mass Effect Galaxy

Mass Effect 2

Megjelenés dátuma: 2010. január 26

Platformok: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3

Végül eljutunk Mass Effect 2 , és vitathatatlanul ez az utolsó igazán kiemelkedő BioWare játék, mielőtt a dolgok délre fordultak.

A játék két évvel a Mass Effect eseményei után indul el, és ez nagy változást jelent a játékmenet terén. Ugyanis a Mass Effect 2-ben az RPG-elemek nagyon felvizeztek, és a játék inkább akciós megközelítést kapott, így inkább egy tipikus TPS-nek, mint egy akció-RPG-nek tűnik.

De természetesen ez még mindig egy RPG-játék volt, és a sztori tartalma ezt tükrözte, különösen a mesterien megírt társak – mind a 13, ha a két DLC-társat számoljuk.

Ha már a DLC-nél tartunk, a Mass Effect 2 sokkal több DLC tartalmat kapott, mint az eredeti játék. Több DLC új szinteket és új sztoritartalmat vezetett be, de voltak olyan kisebbek is, amelyek csak új felszerelést és testreszabási lehetőségeket adtak hozzá.

Összességében a Mass Effect 2 mindenképpen méltó folytatás, mivel a legjobban megírt karaktereket kínálja, amelyeket a videojátékokban találhat. Ráadásul rengeteg tartalom érhető el, még akkor is, ha a DLC-ket nem vesszük figyelembe.

Dragon Age II

Sárkánykor II

Megjelenés dátuma: 2011. március 8

Platformok: Microsoft Windows, macOS, Xbox 360, PlayStation 3

Semmi sem tart örökké, így a BioWare nem tudta folytatni a kiemelkedő játékokat anélkül, hogy valamikor megbukott volna.

Sárkánykor II Az Origins eseményei után játszódtak le, és egy akcióorientáltabb modell felé tolták a harcrendszert. Még mindig egy kocka alapú rendszer volt, de gyorsabb tempójú és kevésbé taktikai, mint az Origins harcrendszere.

Az eredmény egy se ide, se oda harci rendszer, amely sem az akció-RPG-k, sem a lassabb, stratégiaibb DnD-alapú harcok kedvelőinek nem tetszett.

Ennek ellenére a játék sok tartalommal rendelkezik, amelyet végig kell menni, és még mindig vannak jó pillanatai. Sőt, összesen négy DLC-t kapott, ezek közül három történetvezérelt.

Végül a játék továbbra is nagyon pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól, de a rajongótábor jelentős része úgy érezte, hogy a Dragon Age II csalódás volt, mind az egyszerűsített harcrendszer, mind pedig azért, mert a narratíva nem felelt meg az Origins epikus léptékének.

Star Wars Knights of the Old Republic

Star Wars: A régi köztársaság

Megjelenés dátuma: 2011. december 20

Platformok: Microsoft Windows

2011-ben a BioWare végre kiadta a Knights of the Old Republic folytatását, bár sok rajongó nem azt remélte, hogy az lesz.

Star Wars: A régi köztársaság egy MMORPG egy teljesen hangszereplős történettel, amely körülbelül 300 évvel a KotOR eseményei után játszódik, és teljesen új szereplőgárdát tartalmaz.

A Mass Effectben és a Dragon Age II-ben látottakhoz hasonló párbeszédablakot tartalmaz, a történet pedig meglepően jól kidolgozott egy MMO-hoz.

Eközben a harc a legtöbb más MMORPGét tükrözi, DPS-t, healinget és tankolási osztályokat tartalmaz, amelyeknek együtt kell működniük a játék legnagyobb kihívásainak leküzdéséhez.

Az Old Republic összesen hét bővítést kapott, és jelenleg ingyenesen játszható, miután 2012-ben egészen az előfizetéses modellből váltott át, miután a játékosbázis fogyni kezdett.

Összességében a The Old Republic kiemelkedik az általános MMO-k tengeréből, mert mekkora készletet tesz a történetbe, amit az MMO-k általában nem tesznek meg. Mindazonáltal, annak ellenére, hogy pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól, sok rajongó úgy érezte, hogy a megfelelő egyjátékos élmény jobb lett volna, mint egy MMO.

Mass Effect 3

Mass Effect 3

Megjelenés dátuma: 2012. március 6

Platformok: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U

Következő, 2012-ben megjelent a Mass Effect trilógia utolsó fejezete – az ellentmondásos. Mass Effect 3 .

A játékmenet szempontjából a Mass Effect 3 nagyszerű munkát végzett az első két játék legjobb játékelemeinek beépítésével, és kielégítő akció-RPG élményt nyújtott, amely gördülékenyebbnek és kifinomultabbnak tűnt, mint a Mass Effect 2.

A játék azonban csalódást okozott a történet terén. Rohamosan lekötötte a trilógia sok laza végét, így egyes cselekményvonalak következtetései elhamarkodottnak és rosszul kezeltnek tűntek.

És persze nem feledkezhetünk meg arról a rendetlenségről sem, ami a befejezés volt, és úgy tűnt, hogy figyelmen kívül hagyta a három részes eposz során meghozott összes döntést, és a legvégén egyetlen A-B-C választást választottak, ami alig változtatott a grafikán. kicsit a záró jelenet alatt.

Szerencsére sok ilyen probléma megoldódott (legalábbis bizonyos mértékig) az Extended Cut és a Citadel DLC-kben, ami finomította a végét, és lehetővé tette a játékos számára, hogy megfelelő lezárást kapjon kedvenc karaktereikkel.

E kettőn kívül a Mass Effect 3 számos más egy- és többjátékos DLC-t kapott, és bár lehet, hogy nem lesz olyan jó, mint az első két játék, mégis érdemes vele játszani.

Dragon Age Inkvizíció

Dragon Age: Inkvizíció

Megjelenés dátuma: 2014. november 18

Platformok: Microsoft Windows, Xbox 360, Xbox One PlayStation 3, PlayStation 4

A Dragon Age II után a BioWare különös gondot akart fordítani a következő Dragon Age játék megfelelő lebonyolítására. Az eredmény az volt Dragon Age: Inkvizíció , aminek sikerült kijavítania az előző játék néhány hiányosságát, bár még mindig nem felelt meg az Originsnek.

A játékmenet szempontjából az Inquisition összekeverte az Origins és a Dragon Age II elemeit. Azonban ez még mindig meglehetősen vegyes volt, és sokan úgy érezték, hogy a játék bőséges kínálata általános mellékküldetésekben inkább MMO-nak, mint egy igazi egyjátékos RPG-nek tűnik.

A történetet az elődjénél nagyobb léptékben mutatták be, sokféle felfedezésre váró környezettel. Az Inkvizíciót azonban végül a Dragon Age: Origins beárnyékolta.

Összességében, bár az Inquisition nem biztos, hogy olyan jó, mint az első játék, ez egy sokkal kompetensebb cím, amely egyértelműen a Dragon Age II felett marad, így még mindig megéri játszani.

Mass Effect Andromeda rendszerkövetelmények

Mass Effect: Andromeda

Megjelenés dátuma: 2017. március 21

Platformok: Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4

És most eljutunk a valaha készült legvitatottabb vagy második legvitatottabb BioWare játékhoz – Mass Effect: Andromeda .

Ahogy a cím is sugallja, a negyedik Mass Effect játék maga mögött hagyta a Tejút-galaxist egy új környezet javára, amely nagyobb narratíva szabadságot tesz lehetővé.

Sajnos az Andromeda keveset tesz annak érdekében, hogy kihasználja ezt a szabadságot, mivel unalmas küldetések, ihletetlen karakterek és a fő történet, amely szinte minden fronton nyájas és letaglózó.

De ha elnéznénk a fejlesztési problémákat és az összes nevetséges bugot, ami a játékot az induláskor követte, az Andromeda valóban gyönyörű környezetekkel rendelkezik, és a harcrendszer (most alapvetően egy teljes TPS néhány RPG elemmel) egész jó lenne. ha több változatossága lenne, nehogy elkopjon.

A fent említett problémák, a BioWare sikertelen próbálkozásai a játék javítására, a kritikusok vegyes véleménye és a rajongói visszajelzések végül a tervezett DLC törléséhez és a sorozat határozatlan ideig tartó szünetéhez vezettek.

Himnusz

Himnusz

Megjelenés dátuma: 2019. február 22

Platformok: Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4

Fentebb már említettük, hogy az Andromeda lehet a legvitatottabb vagy a második legvitatottabb BioWare játék, amely címet nem más, mint a legújabb kiadásuk vitatja – Himnusz .

Összességében az Anthem az, amit megkapnál, ha a Mass Effect: Andromeda legjobb és legrosszabb elemeit felhasználnád, és az előbbit még jobbá tennéd, míg az utóbbit még rosszabbá tennéd. Ugyanis az Anthem keveset kínál történetben és karakterekben.

Ez határozottan közel sem hasonlít ahhoz, amiről a BioWare korábban ismert volt, és bár számos játékmeneti fejlesztés létezik, amelyek megalapozzák a szórakoztató és lebilincselő akció-RPG élményt, végül ezek aligha lesznek relevánsak.

A játék többféle Javelin exoskeletont (vagyis osztályokat) tartalmaz, a harc jól van elképzelve, és a világ teljesen gyönyörű.

Sajnos azonban az Anthem lenyűgöző, de üres világában nem sok mindent lehet találni, és a nap végén ez alig több, mint egy általános, többjátékos akció-RPG fosztogató-lövő a Destinyhez hasonlóan.

Ha ehhez hozzáadjuk a problémás fejlesztési ütemtervet és a megfogyatkozott játékosbázist, akkor nem nehéz belátni, miért tartottak sokan attól, hogy az Anthem lesz az utolsó szög a BioWare koporsójában. Úgy tűnik azonban, hogy az EA nem vonultatta fel a stúdiót a guillotine-ra, mint sok más fejlesztővel, akiknek játékai alulteljesítettek, legalábbis egyelőre nem.

Következtetés

Bioware játékok

És ez lenne az összes eddig megjelent BioWare játék! A BioWare-nek van még egy címe a munkákban, a Dragon Age: The Dread Wolf Rises címmel, amelyet 2018-ban jelentettek be, és amely nagy valószínűséggel a Dragon Age: Inquisition folytatása lesz, de nem tudjuk pontosan, hogy mikor jelenik meg.

Addig is, ha úgy érzi, hogy valamit kihagytunk, vagy valami fontosat kihagytunk, jelezze kommentben, és mi mindent megteszünk, hogy mielőbb kijavítsuk a cikket.

Ezek is tetszhetnek neked