Bónusz információk

Démoni kígyó: - Vérfoltos VENOM Snake.

----------------------------------------

Néhányan találkozhattak azzal a problémával, hogy vér borítja. Ezt nem távolíthatja el zuhanyozással vagy egyenruha cseréjével. A kürt a játék elején sokkal nagyobb, mint az éles csatorna. Ezt démoni kígyónak hívják. A démonkígyót különböző LETHAL tettek végrehajtásával szerezheti meg a játékban. Lassan visszatérhet, ha nem halálos vagy „jó” tetteket tesz. Valójában ez csak egy enyhe karma -alapú rendszer a Metal Gear Solid V Phantom Pain számára.

A démonpontok emelése érdekében tegye a következőket.

1. Létrehozás és nukleáris. 2. Öld meg az ellenségeket, állatokat, csapattagokat. Mindezek a játékos démon pontokat szereznek. Ha tűzsebzést okozsz az ellenségeknek, még több pontot szerezhetsz ölésenként.

A démonpontok csökkentéséhez tegye a következőket.

1. Ez eltarthat egy darabig, de elpusztíthatja a nuke -ot. Meglátogathatja az állatvédelmi területet. Kivonat koponyák. Vágja ki a gyerekeket és az állatokat vágóhálóval több jó karmát!

Dióhéjban ... Ha halálos vagy erkölcstelen dolognak tűnik a való életben. NE tegye a játékban. A másik oldalon, ha jó dolgokat teszel, visszatérsz a normális méregkígyóhoz.

Csak tudd ezt, mert bosszantó vagy érdekes lehet.