Legfontosabb Csaláskódok BoS Quest 06 - Tour Of Duty

BoS Quest 06 - Tour Of Duty

BROTHERHOD OF STEEL QUEST 06 - Tour of Duty

A Brotherhood of Steel küldetés 05 - Shadow of Steel küldetése után aktiválódott

Megjegyzés: A következő négy cél bármely sorrendben megvalósítható

Cél: Ismerje meg Quinlan Proctorot

Más szerinted ez a fickó úgy néz ki, mint Egon Spengler a Ghostbusters -ből? Mindenesetre, amikor belépsz és beszélsz vele, többször elmulasztja, hogy segítséget kérjen a túlnyomó munkaterheléséről. Ha megkérdezi tőle, megkapja a folyamatban lévő Getting Technical küldetést. Ehhez olyan műszaki dokumentumokat kell felvennie, amelyek véletlenszerűen jelennek meg a Nemzetközösség körüli zsákmánykonténerekben.

Szerencsére mindenhol ott vannak, és nem kell nyomon követni őket, vagy ilyesmi. Egyszerűen térjen vissza Quinlanhez, ha jutalmat kap néhány kupakért. A kutatójárőrökről is kérdezhet, de a részletekért először be kell fejeznie a bemutatkozásokat ebben a küldetésben. Mindenesetre, ha a beszélgetés véget ért, akkor folytatódik a következő.

Cél: Találkozz Cade lovagkapitánnyal

Cade lovagkapitány megtalálható a közeli orvosi öbölben, és át akarja tekinteni kórtörténetét. Vannak itt érdekes párbeszédvonalak, ha szarkasztikus akarsz lenni, de semmi nem befolyásolhatja az eredményt. Amikor a doki felhatalmazott a harcra, újra indulunk.

Cél: Meet Proctor Ingram

Program Ingram a műhely területén meglehetősen tompa lesz, és csak gyorsan mesél a munkájáról. Azt is tudatja veled, hogy bármelyik páncélzót használhatod a páncélod elkészítéséhez/ módosításához.

Cél: Ismerje meg Progan Teagan -t

A Prydwen házmester várni fogja Önt. Beszélgess vele, hogy megtudja, ismétlődő mellékfeladatokat kínál - Feeding The Troops (amiről többet fog beszélni veled, amikor befejezed ezt a küldetést). Fegyvereket és egyéb kellékeket is értékesít, beleértve az energiafegyverek modjainak véletlenszerű kiválasztását (ami szerencsés esetben rendkívül legyőzhető lehet). Van egy holotape Maxson elderről is, amit tőle is megvásárolhat. Amikor az utolsó beszélgetés véget ér, akkor ez a küldetés is befejeződik. Ideje áttérni a valódi akcióra a következő BoS küldetésben.