Legfontosabb Szerencsejáték Call of Duty: Vanguard Weapon Tier List

Call of Duty: Vanguard Weapon Tier List

Használd a Call of Duty: Vanguard legjobb fegyvereit, és urald a játékaidat! Íme a végső Call of Duty: Vanguard fegyverszintek listája, amely áttekintést nyújt.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Call of Duty Vanguard fegyverszintek listája

A Call of Duty: Vanguard 2021. november 5-én jelenik meg.

A nyílt béta során gyűjtött adatok alapján sikerült létrehoznunk ezt a végső Call of Duty: Vanguard fegyverszint-listát, hogy gyors áttekintést adjunk arról, melyek a legjobb és a legrosszabb fegyverek.

Van néhány nagyszerű és nem túl nagyszerű fegyverlehetőség ebben a játékban. Ettől függetlenül bármelyik fegyver jól tud működni, ha eleget gyakorolsz vele. Ha kezdő vagy, akkor kissé túlterhelt lehet, amikor megpróbálod kiválasztani a megfelelőt.

Ez a lista segít kiválasztani a lehető legjobb fegyverkészletet, és felkészít a második világháborús élményre.

Frissítjük ezt a szintlistát a játék teljes megjelenése után, valamint minden javítás és gyorsjavítás után, ezért mindenképpen vegye fel a könyvjelzők közé ezt az oldalt.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

A Call of Duty Vanguard fegyverzeti listája S

Ezek a legjobb fegyverek, lefelé.

Nemcsak erősek, de előnyben is vannak a többi fegyverrel szemben, ami ebben minden bizonnyal a kezdő meta lesz Call of Duty játék .

FegyverOsztálytípusLeírás
NemzetGépkarabélyElsődleges fegyverA Volk ötvözi az AR és az SMG játékstílust, ami tökéletessé teszi a közép- és közeli harcokhoz.

Mobilitás szempontjából is kiváló, ami bizonyos helyzetekben kulcsfontosságú lesz, miközben elegendő tűzerőt biztosít.
STG44GépkarabélyElsődleges fegyverEz egy tökéletesen átgondolt fegyver. Alacsony visszarúgása és gyors ütési ideje van, ami tökéletessé teszi az új és gyakorlott játékosok számára.
MP-40SMGElsődleges fegyverSokoldalú fegyver, amely kivételes ölési idővel és kezeléssel rendelkezik.

Ezzel a fegyverrel nem lehet hibázni, hiszen a térképméretek főként a rövid hatótávolságú harc körül forognak, és az MP-40 ebben minden hátránya nélkül jeleskedik.
GéppisztolyKézifegyverMásodlagos fegyverValószínűleg a legjobb másodlagos fegyver, gyakorlatilag SMG-nek számít.

A károsító oldalon alacsonyabban van, de a 40 töltényes tárral kombinálva számolni kell vele.

A-szint

A Call of Duty Vanguard fegyverzeti listája A

Azok a nagyszerű fegyverek, amelyek megfelelő használat és beállítás esetén továbbra is a legmagasabb szintű érzést nyújtják, ezek biztosan megtalálják a helyüket a metában.

FegyverOsztálytípusLeírás
Kar98kMesterlövész puskaElsődleges fegyverNagy sebzésű csavaros akciópuska, egyetlen lövéssel ölni képes, de nincs mozgékonysága, ami trükkös lehet, ha nem sajátította el a fegyvert.

Ahogy az várható volt, azt teszi, amit a mesterlövész puskák a legjobbak, amíg a fedezékben maradsz.
RÚDGépkarabélyElsődleges fegyverA nagy hatótávra specializálódott rohampuska. Igazán ütős, de a kezelhetőség az, ami ezen a szinten tartja. Tanuld meg jól kezelni, és ez hibátlan fegyverré válik.
M1928SMGElsődleges fegyverEz a Thompson néven is ismert fegyver jelentős tűzgyorsasággal rendelkezik, és néhány tartozékkal együtt erős versenytársa az S-Tier fegyvereknek.

Az egyetlen hátránya a visszarúgás, de ha elsajátítja, akkor ez egy nagy sérüléssel és mozgékonysággal rendelkező fegyver. Egyszerűen nem hibázhatsz vele.
MG42LMGElsődleges fegyverAhogy az LMG-knél várható volt, az MG42 hatalmas, 125 golyós tárral és nagy kilövési sebességgel rendelkezik. Segíthet visszatartani és nyomást gyakorolni az ellenségre.

A kezelhetőség sem hiányzik, de a sebzés egy kicsit elmarad, ami ennek a fantasztikus fegyvernek az egyetlen hátránya.

B-szint

A Call of Duty Vanguard fegyverek listája B

Fegyverek, amelyek életképesek és megvannak az előnyei, de hiányuk miatt nem ideálisak a meta számára.

FegyverOsztálytípusLeírás
3 soros puskaMesterlövész puskaElsődleges fegyverEgy mesterlövész puska, amely hatalmas mennyiségű sebzést okoz, ha az ellenséget a mellkas felső részén vagy felette éri el.

De mint minden mesterlövész puska hiányzik, ez a fegyver túl lassú, és nincs szükség a Kar98k feletti használatára.
1911KézifegyverMásodlagos fegyverEgy félautomata pisztoly, ami elég tisztességes károkat okoz. Életképes lehetőség, de sok hiányzik belőle jobb társához, a géppisztolyhoz képest.
SMGElsődleges fegyverA térképbeállítások olyan fegyvert részesítenek előnyben, mint a Sten. Mobil és nagyon gyors, de más fegyverekhez képest hiányzik az ölési idő.
Itra BurstGépkarabélyElsődleges fegyverAzok számára, akik szeretik a puskákat, ez egy nagyszerű fegyver. Tisztességes károkat okoz, de a probléma az, hogy a teljesen automata puskák sokkal jobbak.
M1 GarandLövész puskaElsődleges fegyverA Call of Duty játékok ikonikus fegyvere. Hatalmas sebzést okoz, és nagyobb hatótávolságra is kiváló. Ami nem vonzhat téged ehhez a fegyverhez, az a lassú játékmenet.

C-Tier

Call of Duty Vanguard fegyverzetlista C

Ezek jók és szórakoztatóak, de hátrányos helyzetbe hoznak, és nem tűnnek ki annyira, mint a felsőbb szinteken lévők.

FegyverOsztálytípusLeírás
BrenLMGElsődleges fegyverA nagy tár és a lassúság jellemzi a legjobban ezt a fegyvert.

A mobilitást jutalmazó játékban egyszerűen nem működik olyan jól, de 100 körrel a magazinban még valamennyire használható.
Forgó ShotgunSörétes puskaElsődleges fegyverFélautomata sörétes puska, amely jobb, mint a többi sörétes puska a játékban, de még mindig gyengének érzi magát, és kis tármérettel rendelkezik.
páncéltörő lökésIndítóMásodlagos fegyverAz indítók használata szórakoztató lehet. Jó érzés látni az ellenséget füstbe menni, de a probléma az, hogy nem olyanok, mint az RPG-k, és nehezebb őket használni.
FS Fighting KnifeKözelharcMásodlagos fegyverEz a fegyver a közelharci fegyverek szerelmeseinek való ebben a játékban. A leggyorsabb támadási sebességgel rendelkezik a fegyverek és az azonnali lopakodó eltávolítások közül.

A közelharci fegyverek használatának hátránya nyilvánvaló. Arról van szó, hogy az ellenségnek nagy hatótávolságú fegyverei vannak, miközben ezek kézi harcra készültek.

D-Tier

A Call of Duty Vanguard fegyverzeti listája D

Abban az állapotban, ahogy ezek a fegyverek vannak, nagyon rossz ötlet kipróbálni és használni őket, ha dominálni akarsz a játékban.

FegyverOsztálytípusLeírás
BazookaIndítóMásodlagos fegyverEz az ellenséges járművek megsemmisítésére használt fegyver. Nagyon gyengén használható a Panzerschreckhez képest, főleg azért, mert nem megy túl jól az ellenséges játékosok kiszedésével.
Automatikus töltésű vadászpuskaSörétes puskaElsődleges fegyverFélautomata tűzsebességet használó vadászpuska. A fegyver által okozott sebzés meglehetősen alacsony, és a tár mérete csak tovább növeli ezt, és gyengíti ezt a fegyvert.
KormánykerékKézifegyverMásodlagos fegyverEgy pisztoly, ami nem tűnik ki. Félautomata tűzzel rendelkezik, kevesebb sérüléssel, mint az osztály többi pisztolya.

Ezek is tetszhetnek neked