Legfontosabb Szerencsejáték Call of Duty: Black Ops hidegháborús fegyverek listája

Call of Duty: Black Ops hidegháborús fegyverek listája

Szerezd meg a legjobb kill sorozatokat a Call of Duty: Black Ops Cold War játékban a legjobb fegyver használatával. Ez a legjobb Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverek listája.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverek listája

A Call of Duty a Call of Duty Black Ops: Cold War játékkal erősíti meg kiváló játéklistáját. Ez a 2020-as bejegyzés jó egyjátékos élménnyel büszkélkedhet a rajongók által kedvelt, kipróbált és bevált többjátékos formulával együtt.

Mint a legtöbb versenyjátéknál, minden előnyöd, amivel rendelkezhetsz az ellenféllel szemben, sokat jelent, különösen a rangsorolt ​​módokban.

Az egyik ilyen előny az olyan fegyverek elsajátítása, amelyek eleve jók a játék jelenlegi javításán keresztül – ill meta . Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Call of Duty: Cold War összes fegyverét, és rangsoroljuk őket a meccseken elért hatékonyságuk szerint.

Szóval, ha mindez nincs az útból, merüljünk bele.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverek listája Tier S

Ezek a leghasznosabb és legsokoldalúbb fegyverek a jelenlegi metában. Valószínűleg mindenkit látni fog az előcsarnokban, aki ezeket a fegyvereket használja, mivel nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egy játékos jó teljesítményt nyújtson.

Fegyver típus Leírás és magyarázat
MP5SMG Teljesen automata géppisztoly. Gyors tűzsebesség alacsony visszarúgással. Jó láthatóság és irányítás lövés közben.

Nincs itt semmi meglepetés: az MP5 mindig is jó volt a legtöbb Call of Duty játékban – a Cold War sem más. Nagyon nagy tűzgyorsasággal rendelkezik, ami kompenzálja az alacsony sebzést. Minimális visszarúgással változó távolságokon is pontos.

Az MP5 közepes és nagy hatótávon is használható, de közelről is kiváló.
BikabékaSMG Teljesen automata géppisztoly. Gyors tűzsebesség alacsony visszarúgással. Jó láthatóság és irányítás lövés közben.

Úgy tűnik, mindenki az MP5-öt ringatja a lobbikban, de a Bullfrog lassan hírnevet szerez magának.

A nagy hatótávolságú precizitás tekintetében felülmúlja az MP5-öt, és nagyobb tármérettel büszkélkedhet. Ez kevésbé bünteti a játékosokat. Jól megtervezett vas irányzékai is vannak – ez többnyire alábecsült a legjobb fegyverek rangsorolásakor.
6. háborúGépkarabély Teljesen automata géppuska. Jobb sérülés és pontosság. Kiváló fegyverkezelés valamivel gyorsabb újratöltési sebességgel.

A Krig fantasztikus, különösen nagy távolságból. Alapformája már pontos, de a megfelelő rögzítésekkel istenszerűvé válik. Ha te
AUGUSZTUSTaktikai puska Burst fire taktikai puska. Nagy sebzés mérsékelt visszarúgással és lassabb mozgási sebességgel lövéskor. A beépített optika 1,5-szeres nagyítást biztosít.

Az AUG egy abszolút lézersugár nagy távolságból. Látványnagyítása kezelhető visszarúgással és gyors ölési sebességgel párosulva megöli a gyanútlan ellenségeket.

Az AUG egyetlen hátránya, hogy megfelelő használatához kellő készségre van szükség – mivel a szaggatott felvételek költségesek. Ha azonban túllépsz ezen, hozzáférhetsz a játék egyik legjobb fegyveréhez.

A-szint

Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverek listája, A szint

Ezek a fegyverek a legtöbb helyzetben csodálatosan teljesítenek. Egy ügyes játékos kezében S-szintesnek tekinthetők.

Fegyver típus Leírás és magyarázat
AK-74uSMG Teljesen automata géppisztoly. Továbbfejlesztett sebzés és hatótáv megbízható fegyvervezérléssel.

Az AK-74u golyónkénti sebzése nagyobb, mint az MP5 és a Bullfrog. Ennek az erőnek azonban ára van. Ennek a dolognak a visszarúgása biztos kezet igényel, és a hatótávolsága a közeli találkozásokra készült.

A jó hír az, hogy az AK-74u problémái könnyen megoldhatók a tartozékok segítségével. Ha egy kicsit hozzászokik, könnyen ölni fog ezzel a fegyverrel.
LW3 TundraMesterlövész puska Csavaros működésű mesterlövész puska. Erős károsodás mérsékelt kilengéssel. 1-lövés a fejre, a mellkas felső részére és a vállakra.

Az LW3 a legjobb mesterlövész puska a játékban minimális kilengése és visszarúgása, valamint nagy sebzése miatt. A meta jelenleg nem ingadozik a mesterlövészek javára, éppen ezért ezzel a fegyverrel meglepetést okozhat a gyanútlan ellenségeken.
AK-47Gépkarabély Teljesen automata géppuska. Nagy sebzés, kissé lassabb tűzsebességgel. Kiváló fékezőerő közepes és rövid hatótávolságú számlálókhoz.

Ó, az AK-47. A vitathatatlan király, ha a tiszta megállító erőről van szó. A hidegháború nem sokat változtatott ezen a fegyveren. Még mindig megvan a gyors ütési idő és a nagy sebzési lehetőség, továbbra is tökéletes mind agresszív, mind védekező játékstílushoz, és folyamatos visszarúgással rendelkezik közeli és középtávon.
XM4Gépkarabély Teljesen automata géppuska. Megbízható sérülések megnövelt tűzgyorsasággal. Tisztességes fegyverkezelés a tűz fenntartása során.

Ha küszködik az AK-47 lassabb tűzsebességgel, akkor érdemes kipróbálni az XM4-et. Kiválóan alkalmas tartós tűzhöz és tűzhöz. Az egyetlen probléma az, hogy rövidebb tartományban nem olyan hatékony.
Rooster SA 12Sörétes puska Félautomata sörétes puska. Megbízható sérülés és pellet terjedés. Mérsékelt visszarúgás és láthatóság lövés közben.

A Gallo SA 12 a legjobb a kategóriájában, ha sörétes puskákról van szó. Kevésbé büntető a félautomata tűzsebessége miatt – lehetővé teszi, hogy eltaláld és újabb lövéseket hajts végre fegyverharcban. Nevetséges sebzései is vannak, ha sikerül elég közel kerülnöd az ellenségedhez.

B-szint

Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverlista, B szint

Ezek nagyszerű fegyverek, amelyek további finomhangolást és gyakorlást igényelnek a játékostól, hogy elérjék potenciáljukat.

Fegyver típus Leírás és magyarázat
M16Taktikai puska Félautomata taktikai puska. Nagy sebzés és megbízható pontosság alacsonyabb lőszerkapacitás mellett. Kiváló láthatóság és irányítás lövés közben.

Az AUG mérföldekkel megelőz minden más taktikai puskát a játékban. Az M16 a második legjobb, két szinttel alatta. Jó hatótávolság és hatékony ölési potenciál van a minimális visszarúgás miatt. Nem rendelkezik azonban azzal a lézerszerű pontossággal, mint az AUG távolról.
Pelington 703Mesterlövész puska Csavaros működésű mesterlövész puska. Kézzel töltve, javított kezelési sebességgel és gyorsabb visszakamrával. 1-lövés a fejre vagy a mellkas felső részére.

A Pelington egy hasznos mesterlövész puska, mert egy lövéssel megölheti az ellenséget a fején vagy a felsőtestén – ami nagy célpont, ha tisztességes mesterlövész vagy. Rosszabb a légellenállása, mint a Tundra, ezért marad itt a B-szinten.
Milánó 821SMG Teljesen automata géppisztoly. Nagy sebzés lassabb tűzsebességgel és tisztességes visszarúgással. Megnövelt kezelési sebesség a pontosabb csípő-tűz terjedéssel.

A Milano 821 ideális közeli találkozókhoz. Előnyben részesíti a sebzést a tűzsebesség helyett, és jó ADS sebességgel büszkélkedhet. Használata közben azonban a pontosság meg fog csúszni a nagy visszarúgás miatt.
Stoner 63LMG Teljesen automata könnyű géppuska. Megnövelt tűzsebesség nagyobb lőszerkapacitás mellett. Csökkentett visszarúgás és jó láthatóság lövés közben.

Nem sokan futtatnak LMG-t Call of Duty többjátékos játékban. Terjedelmesek, nagy a visszarúgásuk, és lassan töltődnek újra. A visszahúzó rész a legnagyobb hátrány, de mivel ez rögzítésekkel javítható, a Stoner 63 vonzó fegyverválasztássá válik.

Hatalmas klipmérettel rendelkezik, amely tökéletes arra, amikor le van szorítva, vagy nyílt terepen tűzzel az ellenségre. Gyors tűzsebessége biztosítja, hogy gyors öléseket kapjon, hogy azonnal továbbléphessen a következő célpontra.
63-as típusTaktikai puska Félautomata taktikai puska. Nagy sebzés és megbízható pontosság alacsonyabb lőszerkapacitás mellett. Kiváló láthatóság és irányítás lövés közben.

Papíron a Type 63 úgy tűnik, mintha hosszú hatótávolsággal készült volna, de ez nem minden. Minimális visszarúgása van, ami jobb pontosságot jelent a lövésekhez. Állandó jellegének köszönhetően a 63-as típust a középkategóriában is életképesnek találhatja, vagy ha meg tudja menteni az életét, akár a közelben is.

C-Tier

Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverlista, C szint

Átlagos fegyverek, amelyek nem torzítják erősen a lövöldözést az Ön javára, de nincsenek kirívó hibáik sem.

Fegyver típus Leírás és magyarázat
1. TÉNYGépkarabély Teljesen automata géppuska. Gyors tűzsebesség gyors újratöltési sebességgel. Szerény sérülés és valamivel kisebb lőszerkapacitás.

A többi rohampuskához hasonlóan az FFAR is jó ölési potenciállal rendelkezik. Ennek módja azonban a gyors tűzsebesség a sebzés érdekében. Ez azt jelenti, hogy több találatra van szüksége, hogy hatékonyan végezzen az ellenségeivel. Kis klipmérettel azonban nehéz ezt kihúzni.
M60LMG Teljesen automata könnyű géppuska. Az állandó lőszerkapacitás nagy szemű töltényekkel prémium fékezőerőt és golyótakarékosságot biztosít. Lassabb tűzsebesség és kezelési sebesség.

Az M60 tisztességes tulajdonságokkal rendelkezik, kivéve a szörnyű visszarúgást. A nagy sebzés és lőszerkapacitás igyekszik ezt pótolni, de ez még a veterán játékosok számára is túl ütős.
1911Kézifegyver Félautomata pisztoly. Jó pontosság szerény lőszerkapacitással. Nagy sebzés közeli találkozások során.

Összességében jó oldalfegyver, az 1911-es a biztonságossága miatt a másik két pisztoly felett van. Megfelelő klipmérettel és pontossággal rendelkezik, ami hatékony kikapcsoló fegyverré teszi vészhelyzetekben vagy ellenség leküzdésében.
RPG-7Indító Szabadtüzelő rakétavető. Megnövekedett robbanási sugár, súlyos károkat okozva a járművekben, a berendezésekben és a személyzetben. További rakéták biztosítottak.

A Call of Duty rakétavetőkkel általában azt látod, amit kapsz. Jól teljesítik a kitűzött feladatukat, de más forgatókönyvekben nem megbízhatóak.

Az RPG képes elpusztítani a járműveket, vagy eltalálni az ellenfelek csoportját, köszönhetően a szabadtüznek.
Cigmia 2Indító Rögzíthető rakétavető. Egy járműellenes fegyver, amely pusztító sebzést okoz. Kis lőszerkészlet és lassú kezelési sebesség.

Az RPG-hez hasonlóan a Cigmiának is van egy nagyon sajátos használati esete. Az előbbitől eltérően ez automatikus zárral van felszerelve, ami akkor jó, ha csak az ellenséges járműveket akarja megsemmisíteni anélkül, hogy túl sok erőfeszítést tenne a célzásba.

D-Tier

Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverlista, D szint

A jelenlegi meta miatt ritkán használt fegyverek. Nagyon sok ügyesség kell ahhoz, hogy egy játékos hatalmas sikereket érjen el ezek használatával.

Fegyver típus Leírás és magyarázat
MagnumPisztoly Kettős működésű revolver. Erős károsodás fokozott behatolással és kisebb torkolati sebességgel.

A Magnum ideális azoknak a képzett játékosoknak, akik másik elsődleges fegyvert szeretnének. Közelről erősen sérült, és áthatol a fényborításon. Bár nehéz használni, és nagyon megbocsáthatatlan a kevésbé pontos játékosok számára.
QBZ 83Gépkarabély Teljesen automata géppuska. Kiváló mobilitás jobb kezelhetőségi sebességgel. Szabálytalan kezdeti visszarúgás kevésbé pontos csípő-tűz terjedéssel.

A QBZ ADS sebessége hasonló az SMG-ekhez. Sajnos a szörnyű visszarúgás a rohampuska lista végére helyezi.
KSP 45SMG 3 lövedékes robbanó géppisztoly. Nagy sebzés közepes hatótávolsággal. A kitöréses tűz terjedése kevésbé hatékony nagy hatótávolságon.

Bár a KSP 45 nem olyan rossz, erősen lehagyja a többi SMG-t. Érdemes kipróbálni, és megnézni, hogy jobban érzi-e magát a burst-fire móddal. Ellenkező esetben keressen jobb lehetőségeket.
DMR 14Taktikai puska Félautomata taktikai puska. Megnövelt tűzgyorsaság minimális visszarúgással. Megbízható sebzést tart fenn hosszabb távú találkozások során.

A DMR ugyanarra a sorsra jut, mint a KSP. Ez egy tisztességes fegyver, de vannak jobb lehetőségek is a fegyvertípusban.
Hauer 77Sörétes puska Szivattyús sörétes puska. Nagy sebzés lehetséges 1 lövéses öléssel közelről. Kézzel töltve, mérsékelt rekamra sebességgel.

Míg a Hauer közelről pusztító, könyörtelen természete és lassú újrakamrás animációja egy fokkal lemaradt a Gallo mögött. Ha biztos a célodban, próbáld ki ezt a fegyvert.

F-Tier

Call of Duty Black Ops hidegháborús fegyverek listája, F szint

Jelenleg ezek a legkevésbé hatékony fegyverek a hidegháborúban. Használd ezeket, ha kihívást szeretnél magadnak.

Fegyver típus Leírás és magyarázat
Kés Halálos közelharci fegyver. Egyenes élű penge, amely egyetlen halálos csapással megöli az ellenséget.

Bármennyire is kielégítő késsel megölni egy gyanútlan ellenséget, ezek a pillanatok nagyon ritkák. A játékosok képzettsége miatt valószínűleg lézeres leszel, mielőtt közel kerülhetsz az ellenfélhez.
DiamattiPisztoly 3 lövedékes, robbanó pisztoly. Gyors ciklikus tűzsebesség, rövid késleltetéssel a kitörések között. Megnövelt lőszerkapacitás és valamivel lassabb újratöltési sebesség.

A Diamatti kitörési módja a legnagyobb gyengesége. Ez megbocsáthatatlan azoknak a játékosoknak, akik zihálják a lövéseiket. A lassabb újratöltési animáció a fegyveres harcokban is hátrányba hozza.
M82Mesterlövész puska Félautomata mesterlövész puska. Erős visszarúgás lassú kezeléssel. 1-lövés a fejre vagy a mellkas felső részére. Tartsa lenyomva az R3 billentyűt, miközben az ADS stabil marad.

Valószínűleg az M82 rendelkezik a legrosszabb kezelési tapasztalattal a játék fegyverei közül. Rossz visszarúgása és lassú légellenállása élesen ellentmond a félautomata tűzsebességnek. Nem is üthetsz vele gyors távcsöveket, mert időre van szükség a célod stabilizálásához.

Ezek is tetszhetnek neked