Legfontosabb Csaláskódok Call of Duty: World at War - Térképcsomag 1 Hands -On Impressions

Call of Duty: World at War - Térképcsomag 1 Hands -On Impressions

Call of Duty: World at War - Map Pack 1 box art
Rendszer: X360, PS3, PC Review Rating Legend
Fejlesztő: Treyarch 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Kocsma: Activision 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2009. március 19 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-18 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Érett 3,5 - 3,9 = Jó
Minél több, annál jobb
írta: Adam Brown

2009. március 19. - A Call of Duty (COD) franchise vonzerejét, ha online multiplayerről van szó, nehéz tagadni. Az Xbox Live első évei az Xbox 360 -on a COD 2 számtalan mérkőzésével teltek a rendszer sok korai bevezetője számára. A COD 4: Modern Warfare még ma is a jó öreg Mesterfőnököt próbálja ki a pénzéért, mint a Microsoft konzoljának legtöbbet játszott online játékát.

Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép

Szerencsére a COD sorozat legújabb résztvevője, a Call of Duty: World at War (COD: WAW) készen áll arra, hogy kibővítse az eredeti többlemezes játék kínálatát, amelyet az eredeti játéklemezen nyújtott, és az első térképcsomagját március 19 -én bocsátották rendelkezésre a PS3 és Xbox 360 9,99 dollárért, illetve 800 MS pontért. A COD: WAW Map Pack 1 végül a PC -re is eljut, de konkrét árakat, részleteket és dátumokat még nem közöltek.

Az Activision által nemrég tartott rendezvényen szerencsénk volt, hogy gyakorlati időt kaptunk a COD konzolos verzióival: a WAW első térképcsomag-bővítésével. A Map Pack 1 négy teljes többjátékos térképből áll, hármat kifejezetten a szabványos, versenyképes online többjátékosok számára készítettek, a másikat pedig az élőhalottakkal való elküldésre a náci zombi bónusz módban - erről majd később. Először a három szabványos többjátékos térkép mindegyikét tesztelhettük deathmatch és team deathmatch változatokban. Mindegyik térkép meglepően nagy volt, lehetővé téve néhány nagyon jó nagy mérkőzés lebonyolítását. Bár mindhárom térkép hasonló méretű, ezeknek a térképeknek mégis más a megjelenése, érzése és stratégiája, mint a többinek.

A CheatCC legforróbb dolgai!

Az első térkép, amit megnéztünk, a Knee Deep volt. Ez Peleliu szigetén játszódik, egy meglehetősen kis faluban, amelyet nemrég kényszerítettek. A falu földi utcáin sétálva látni fogja a korábbi csaták hatásait, amelyek közül néhány egyedülálló lehetőséget kínál, például egy kunyhót, amelynek tetőjébe égett egy hatalmas lyuk, és amely kiváló kilátást nyújt a mesterlövészek számára. Amellett, hogy tele van néhány részben megsemmisült árnyékkal, a Knee Deep otthont ad a benőtt dzsungel lombjainak és egy csomó víznek is. A térképet alkotó elöntött rizsföldek és kanyargós folyók valójában nagy hatással vannak magukra a mérkőzésekre. Ha ezen a vízen sétál, az nemcsak lassítja a mozgását, hanem akadályozza is; hajlamos arra is, hogy észlelhető zűrzavart okozzon, amely biztosan figyelmezteti a közeli ellenségeket jelenlétére.

Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép

Ezt követően felkerült az állomás térképére, amely - ahogy a neve is jelzi - egy vasútállomáson játszódik. Ez azonban nem akármilyen vasútállomás, hanem egy lebombázott, összeomló és kissé klausztrofóbiás metró. Az égő törmelék és a falakból hiányzó csempe állandó jelenléte mellett egy nagy utcát is látni fog, amely a fenti városból a térkép közepére esett. Szerencsére ez az útburkolat elfedi a térkép hosszú, középső folyosójának kilátását, amely egyébként lehetővé tenné a teljes térképszaggatást. Ehelyett a mesterlövészek továbbra is sikert érhetnek el a térkép megfelelő felén, de eléggé sebezhetőek lesznek a kísérő manőverekkel szemben. A hosszú központi pálya mellett számos folyosó, rejtett ösvény és vonatkocsi található, amelyekkel lopakodni lehet, és meglepni a gyanútlan ellenséget.

Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép

A versenyképes multiplayer térképek közül az utolsó a Nightfire volt, de biztosan nem a legkevésbé. Az éjszaka közepén Berlin erősen tűzbombázott utcáin zajló Nightfire mindenképpen kihívást jelent a játékos számára. Ez nem kis részben a térkép általános sötétségének és annak a ténynek köszönhető, hogy az egyetlen fényforrás a közeli parázsló épületekből és néhány utcai lámpából származik. Városi térképként a Nightfire jó mennyiségű épületet biztosít a játékosoknak, ahol ki- és be lehet szállni, át lehet utazni, és akár egy mesterlövészpozíciót is fel lehet állítani. Mivel sok épületben fel kell mászni a második és a harmadik emeleten, hiányoznak a faldarabok, amelyeken át lehet dugni a fegyvert, és rengeteg létra/cső, amelyek lehetővé teszik a gyors menekülést, ez a térkép valóban mesterlövészek paradicsoma. Természetesen továbbra is lehetséges az utak biztonságos áthaladása, bár ehhez az összes véletlenszerű törmeléket, járművet és egyéb, az utcákat borító tárgyat kell fedezékként felhasználnia.

Pillanatképek / Képek Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Call of Duty: World at War - Map Pack 1 képernyőkép - kattintson a nagyításhoz Diavetítés