Legfontosabb Csaláskódok 2.2. Fejezet A viking diplomácia

2.2. Fejezet A viking diplomácia

2.2. Fejezet A viking diplomácia

Nyisson meg egy kis könnyed fecsegéssel a vágóképben. A vikingeknek legalább van humorérzékük. Amikor a játék elkezdődik, az első Observable halott előtt áll. Nos, egy fej mindenesetre- rögzítve Egy szobor feje .

Pörgessen körül, és keressen egy másik fejet- akit a csapatai éppen megbeszéltek. Figyelje meg, mint Csukott fej .

Most kocogjon egy kicsit hátrébb a ranglétrán, és jobbra, hogy közelebbről is megnézze az ajtót. Ez a Megfigyelhető az Kilátó torony . Apt.

Most beléphetünk a megfelelő szintre. Vegye ki minden út jobb oldali elágazását- ez egy fahídon át vezet egy fogolyhoz. A hidak és a párkányok remekül párosulnak a védőtöréssel.

A híd mellett, a foglyok jobb oldalán található az első törhető gyorsítótár.

Szabadítsd fel a foglyot, aki most követni fogja a körülötted lévőket. Tartsa be a jobbkezes szabályt, és kissé dél felé haladva figyelje meg a Furcsa fa .

A fából készült híd visszavezeti a központi térképhez. Ismét medve balra lépett a következő gyorsítótárhoz.

Ezek az üvegek egy régi, romos ballisztának támaszkodnak. Nézzen balra, hogy megfigyelje a Törött ostromgépek .

Veer jobbra, fel az erőd felé, de az ösvény teteje felé akasszon egy nagyon éles bal oldalt, és vegye ki a ballista legénységet.

Lefelé, kocogjon egy kicsit vissza az erőd felé, és tartsa a szemét jobbra, hogy megfigyelje az óriást Csillagok , a küldetés utolsó Megfigyelhetője.

Menjen vissza a csomóponthoz, ahol a küldetés kezdődött, és most vegye fel a bal oldali elágazást. A következő törhető gyorsítótár az első kereszteződés túlsó oldalán található, ahová érkezik, bár érdemes elkerülni a toronyvédőket az elkerülhetetlen összetörés előtt.

Amikor a torony külső védői le vannak állva, mássz fel a lépcsőn, és vegye ki a belső védőket. Még ne engedje el a foglyot, ehelyett összetörje a Breakableket, mindössze néhány méterre a ketrecétől.

Ezután kocogjon le a kijárat lépcsőjén, és keresse meg az utolsó gyorsítótárat.

Most felszabadíthatja a foglyot, hogy kiválthassa a fejezet következő szakaszát- minden háború.

Csatlakozzon csapataihoz a domb alján, majd rohanjon fel a kapuk felé, és csatlakozzon a közelharchoz. Az ellenséges hősöket túl könnyen elterelik a többi harcosok, hogy nagy veszélyt jelenthessenek, ezért csak szét kell szedni őket. Vegye figyelembe, hogy rohamozó rohamot alkalmazhat az egyik ellenségre, és ütheti őt egy másik ellenséggel.

Miután elegendő sebzést okozott, belép a küldetés utolsó szakaszába, egy párbajba Siv the Ruthless -el.

Itt van a dolog- Gudmundr után Siv babycakes. Használd a töltésedet, hogy egy -két falba üthesd, és használj súlyos támadásokat, amíg megdöbbent. Hamarosan vége lesz.

Hagyja, hogy a jelenet forogjon, hogy új barátokat szerezzen, és készítsen dolgokat a következő fejezethez.