Charmander, Squirtle és Bulbasaur kezdő Pokemonként visszatér X -ben és Y -ban, Can Mega Evolve

Pokemon X & Y

A Nintendo utolsó Nintendo Direct -jében, Pokemon Direct néven leírták a Pokemon X és Y furcsa kezdő feltételeit, amikor nem egy, hanem két kezdő Pokemont választhat. A legjobb barátod (akit megnevez) ad neked egy X és Y generációs kezdőt Chespin, Fennekin vagy Froakie formájában. Ha azonban később meglátogatja a Pokemon professzort, hogy megszerezze Pokedex és Pokegear eszközeit, lehetővé teszi, hogy válasszon egy másik induló Pokemont a Bulbasaur, a Charmander vagy a Squirtle közül.

Igen, kap egy generációs hatos és egy generációs első indítót! Nem csak ez, de a Nintendo vadonatúj evolúciós szinteket vezet be a Mega Evolutions nevű játékba. A Mega Evolutions lehetővé teszi, hogy a Pokemonok a legfejlettebb állapotukon túl fejlődjenek. Ez akkor történik, amikor az edző által viselt megagyűrű reagál a Pokemon által tartott mega kővel. Úgy tűnik, hogy valami köze van a Pokemon boldogsághoz vagy barátsághoz is.

Sajnos úgy tűnik, hogy ez csak csatában történhet meg, vagy legalábbis nem mutattak videót ezekről a fejlődésekről, amelyek állandóak. Venusaur, Charizard és Blastoise csak néhány Pokémon, amelyek Mega Evolúciókkal rendelkeznek. A trailer később azt mutatja, hogy Mawile, Lucario, Absol, Ampharos és még Mewtwo is rendelkezik Mega Evolutions -al. Igen, a Mewthree -kép, amiről mindenki megbolondult, a Mewtwo Mega Evolution -ja.

Forrás: Pokemon Direct