Legfontosabb Csaláskódok Chernsonesos római erőd (hely)

Chernsonesos római erőd (hely)

Chernsonesos római erőd (hely)

Nagy római erőd Marmaricában. Itt fog átlendülni az Ő titkosszolgálati küldetése során, és lehetséges a Testvérem lovas küldetésre is.

Mint minden nagy tábor esetében, alaposan fürkészjen. Vegye figyelembe, hogy két kincs található a tábor északi végén, a foglyoknál és a parancsnoki sátorban, kettő pedig a tábor déli oldalán, az épületekben.

Kezdje a kerítés felugrásával az északi végén, közvetlenül az őrtorony alatt.

Ez az egyik legnyitottabb erődítmény elrendezés, amellyel találkozik. Hatalmas horpadást okozhat az őrállományban, ha a tábor közepén lekapja a kapitányt, majd egyesével kivizsgálja az embereket. Ide tartozik a második kapitány is.

Vegye figyelembe, hogy ez nem működik a parancsnokon. Ő egyike azoknak a phylakes-kemény karaktereknek, akiket egyetlen fejlövéssel vagy lopakodó ütéssel lehetetlen leszedni. Ha azonban a legvégső északra csábíthatod, akkor halálra szaggathatod anélkül, hogy tömeget vonzana.

Ha szisztematikusan elnéptelenítettétek a tábor ezen felét (jegyezze meg a torony melletti sok nyílgyorsítótárat), ideje fosztogatni. Ha még mindig vannak katonák az őrsön, csúsztasson be a parancsnoki sátorba a hátlapon keresztül.

Belsejében karbonkristályt rabolhat ki az asztalról.

Keleten, a foglyok felé a következő kincs- fehér láda egy fehér sátorban.

Másszon fel egy őrtoronyra a középső falon, hogy felfedezze a többi kincset, és a cseppet a közeli őrökre.

A központi épület kincse egy piros láda a sarokban. Használja a magas füvet az épület óramutató járásával megegyező irányban történő körbejárására, ha ellenséges szemek vannak körülötte.

Hasonló stratégia vonatkozik az utolsó kincsépítésre, keletre.

A vörös láda itt befejezi a küldetést.

Ne feledje, hogy a börtönben lévő foglyokat a tábor északi részén (a fehér sátor mellett) szabadíthatja fel bónusz XPért.

Az egyik fogoly elindítja a Titkos Szolgálat oldali küldetését.