Legfontosabb Szerencsejáték Corsair T2 Road Warrior Review

Corsair T2 Road Warrior Review

Tehát az új Corsair T2 Road Warrior megéri a pénzét? Úgy döntöttünk, teszteljük, hogy tudjuk-e ajánlani ezt a játékszéket, és az eredményeink meglephetik Önt!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 3 Corsair T2 Road Warrior Review

Bottom Line

A Corsair T2 Road Warrior egy funkcionális, tartós és felfrissített játékszék, amely a legtöbb játékos számára alkalmas.

350 USD körüli árcédulájával hasonló árú, mint a többi csúcskategóriás játékszékhez.

4.2 Lásd Ár

Csúcskategóriás játékszékek van egy furcsa közös vonásuk: általában rendkívül kényelmesek, de nem nagyon kell rájuk nézni.

Az utóbbi időben túlzott mértékben hagyatkoztak a kellemetlen márkajelzésekre és a harsány színsémákra. Szerencsére a Corsair most adta ki a T2 Road Warrior , egy szék, amelynek ára 400 dollár alatt van, és mindkét világból a legjobbat nyújtja.

Henry Fordot átfogalmazva, a T2 Road Warrior bármilyen színben elérhető, amennyiben fekete. Választhat azonban a négy kontrasztos díszítés közül. Ez lehetővé teszi, hogy a széket a többi hardverhez illessze.

Most nézzük meg részletesebben a szék kialakítását.

A T2 nem valódi bőr. Ez az ár miatt elvárható, de azt is jelenti, hogy nincsenek etikai aggályok, amelyek megingatnák véleményét ezzel szemben.

Ez a műbőr perforált, így nő a légáteresztő képessége. Még ha keményen is játszik, ez a szék a lehető leghűvösebbé teszi.

Ez a szék minden eszközt megad, amelyre szüksége lesz ahhoz, hogy tökéletesen a munkahelyéhez igazítsa. Például az ülés 17°-ig dönthető, a háttámla 170°-ig dönthető, a karfák pedig négy irányban mozgathatók.

Még forgathatók is, ha még mindig nem érzi magát teljesen kényelmesen. De mi a helyzet a magassággal?

corsair t2 áttekintés

Az alapon egy acél gázemelő mechanizmus található, amellyel akár 10 cm-rel (3,9) is megemelheti vagy leengedheti az ülést.

Ez egy elég tisztességes választék, és biztosítja, hogy ez a szék szinte bármilyen asztallal működjön. Ez egy kis előny, de növeli magának a széknek az élettartamát, és pénzt takarít meg.

Beszéljünk egy kicsit a Road Warrior egészségügyi előnyeiről. Ennek a modellnek a zárt jellege kiváló testtartást biztosít, emellett eltávolítható nyak- és deréktámasz párnák is vannak.

Puha, mikroszálas borításuk nagyon kényelmes, de sajnos kissé hajmágnesként működik.

corsair t2 vs t1

Vessen egy pillantást ennek a terméknek az alapjára. Észre fogja venni, hogy a kerekek nem a szokásos irodai szék stílusú görgők. Ehelyett a Corsair görkorcsolya stílusú kerekeket használt.

Tehát mik ennek az előnyei? Nos, nem rögzülnek a helyükön, amikor költözöl, de ami még fontosabb, nem károsítják a padlót sem.

Ami a stabilitást illeti, a T2 Road Warrior jobb, mint a legtöbb versenytárs. Acélvázának köszönhetően könnyedén elbír akár 300 font súlyt is.

Még jobb, ha némi építkezésre van szükség, ez a folyamat kevesebb mint két percet vesz igénybe, és egyáltalán nem igényel semmilyen szerszámot. Még egy két év garancia extra költség nélkül tartalmazza.

corsair t2 road warrior

Mivel a T2 Road Warrior nem túl régóta jelent meg, még nem tudjuk megítélni a játékvilágra gyakorolt ​​hatását.

Mindazonáltal, ismerve specifikációit és jellemzőit, kijelenthetjük, hogy nagyszerű lehet. Talán változást idézhet elő a piacon, újra relevánssá téve az esztétikát.

A Road Warrior több funkcionalitást kínál, mint a legtöbb hasonló árú rivális. Elegáns dizájnjával és átlagon felüli kényelmével párosítva azt mondanánk, hogy kiváló választás profi játékosok, otthonról dolgozó emberek vagy diákok számára.

Valljuk be: sok időt tölt a széken ülve, miért ne vásárolna valamit, ami gondoskodik róla?

Ezek is tetszhetnek neked