Kézműves anyagok

Kézműves anyagok beszerzése

Bár a normál zsákmányolás során talált anyagok elegendőek lesznek az első néhány frissítéshez, ha azt szeretné, hogy a felszerelés a legjobb legyen, akkor aktívan keresnie kell az alkatrészeket, különösen a felső rétegek elérése érdekében. anyagokat szerezni annyit jelent, mint megvásárolni azokat, a készségfád Látó ágában található Anyagvásárlás képesség segítségével. Ez időtakarékos, de képességpontokat és drachmákat költ erre. A másik lehetőség, hogy maga is levadássza őket, ami egy kis időbe telik, de kivitelezhető, és nem igazán nevetségessé válik a frissítések legfelső szintjéig. A bőrt és a szőrzetet vadászó állatok találják meg. Ne feledje, hogy az 5. szintű fenevad bőre pontosan ugyanazt az anyagot adja, mint a 35. szintű fenevad, ezért ne öld meg magad vadászva magas szintű területeken. A Senu segítségével kiszámíthatja, hogy pontosan hány egységnyi anyagot ad ki egy adott vadállat. A legmagasabb hozamot mindig az aranykoronás alfafenevadak adják el.

A puha bőrt gazella, mexikóbéka és hiénák vadászatával lehet megtalálni. A hiénák általában valamivel kevesebbet hoznak, de a pozitívum az, hogy feléd futnak, nem pedig el.

Remek vadászhelye van a gazellának Memphitől északra.

A szőrzeteket oroszlánoktól, leopárdoktól és más nagymacskáktól veszik. A legjobb hely a termesztésükhöz egy gyors utazási pont Sapi-Res Nome-ban, amely nyilvánvalóan egy vak oroszlánra vadászott.

A környéken gyakran több nagy csomag található, és gyorsan frissülnek.

A bronz, valamint a vas és a fa elsősorban katonai szállítmányokban találhatók, amelyeket trireme vagy lovas konvoj szállít egyik helyről a másikra. A kötelékeket a legegyszerűbb lesni, különösen a Predator íjjal- három fejlövéssel, majd felvenni a darabokat. Egy jó stratégia az, ha valamilyen nagy forgalmú, alacsony szintű főúton, például a Mareotis-tavon lévő Yamu-n futó út mellett kell beállni, és csak le kell lőni a konvojokat, amint elhaladnak mellettük.

Egy másik jó hely a magasabb szinteken a Krokodopolis, amely azon kevés helyek egyike, ahol a konvojok csak sétálnak gyalog, megkönnyítve a felzárkózást és a szállítást.

A szén-kristályok a legritkábbak- általában erődökben, magas szintű rablótáborokban és sírokban veszed fel őket. Ismerje meg őket a kis fehér ékszertartó dobozokból, amelyekbe kerülnek. Néha máshol is megjelennek- Arisztotelész kegyhely, Keno és Burial Delvign csak néhány példa, csakúgy, mint Herakleion és az Apollonia dokkok jelöletlen helyei, amelyeken áthalad. küldetések. És bár több mint elegendő kristály van a játékban ahhoz, hogy minden felszerelést frissítsen, felgyorsíthatja a folyamatot, ha alkatrészeket vásárol a Redától (de nem olcsóak).

A szilícium-dioxid nem ravasz anyag, de össze kell gyűjtenie mindent, amit lát- más felhasználási lehetőségei is vannak. Körülbelül 100 darab van a játékban, és 75 -öt kell költenie, hogy mindent befejezzen.