Legfontosabb Csaláskódok Egy lánya bosszúja

Egy lánya bosszúja

Beszélgess Yannal az Anya felemelkedésében, hogy elindítsd ezt a mellékfeladatot. Irány az anya koronája, és beszélj a nagynénjével, aki azt mondja, hogy menjen a Daytower felé, ugyanoda, ahová a fő küldetéshez kell mennie. Be kell fejeznie vagy befejeznie kell a Kereső a kapuknál fő küldetés, mielőtt folytathatná ezt a küldetést. Miután eljutott a Daytower -be, beszéljen az erőd parancsnokával, aki elmondja, hogy Zaid, az a férfi, akit a lánya meg akar ölni, ott van. Beszéljen vele, majd keresse meg magát a nőt a Lonesome Rockban.

Menjen a Lonesome Rock -ba, ahol találkozik néhány Carja őrrel, akik egy gyors csevegés után gyorsan felfedik magukat, hogy elég szörnyű emberek. Öld meg mindet, majd használd a fókuszodat az udvaron lévő szekérre, és vizsgáld meg, hogy megtaláld a szállító foglyok nyomát. Kövesse a nyomokat, amíg el nem éri a lebontott erődöt. Belül számos járőröző őr van, de rengeteg lehetőség van arra, hogy lopakodjon körülöttük, és vigye ki őket szabadidejében.

Amikor mindannyian meghaltak, menjen fel a főépületbe, és a jobb oldalon egy nyitott ajtó lesz, egy lépcsővel, amely egy pincébe vezet. Menjen le, hogy megkeresse Nakoa -t és két másik foglyot. Beszéljen Nakoa -val, hogy kiszabadítsa őt és a többi foglyot, majd menjen fel az emeletre, hogy megtudja, hogy Zaid követte Önt, és egyáltalán nem örül annak, hogy felszámolta a rabszolga -kereskedését. Ez harcot indít vele és számos őrrel. Az őrök elég egyszerűek, vagy lopakodhat körülöttük, vagy csak legyőzheti őket. Zaid egy kicsit trükkösebb, a Firestriker fegyvere sok kárt okoz, és legalábbis nem tudtuk leütni, vagy kérni egy lopakodó ölést. Tehát arról van szó, hogy könnyű marad a lábán, és fegyveréből lövi a lövések közé.

Amikor leesik, kap egy újabb jelenetet, akkor a küldetés befejeződik.