Legfontosabb Szerencsejáték Dead by Daylight Killers Tier List

Dead by Daylight Killers Tier List

Használd a Dead by Daylight legjobb gyilkosait, és élvezd a nyerést! Íme a legfrissebb és legjobb Dead by Daylight gyilkosok listája.

ÁltalSamuel Stewart 20222. február 12. héttel ezelőtt Dead by Daylight Killers Tier List

A Dead by Daylight (DBD) egy többjátékos fordulat egy túlélő horror műfajban, amelyet az egyjátékos játékok uralnak. A DBD meccse 5 játékosból áll: 4 túlélő egy kijelölt gyilkos ellen.

A gyilkos célja minden túlélő levadászása egy eljárásilag generált térképen.

Azon játékosok számára, akik szívesen vállalják a gyilkos szerepét, összeállítottunk egy szintlistát, amely rangsorolja a legjobbakat. Ha ez a lista az útmutató, akkor tudni fogja, mely karakterek teszik lehetővé a gyorsabb és bölcsebb vadászatot. Merüljünk el benne.

TartalomjegyzékElőadás

S-Tier

Dead by Daylight Killers Tier List S Tier

Ezek a legjobb gyilkosok. Rengeteg hasznos eszközük van, amelyek hatalmas előnyt jelentenek a túlélők levadászásakor.

Gyilkos Perks Erő Leírás
A nővér
Sally Smithson
Stridor
A túlélők fájdalmas hangja 25/50/50%-kal hangosabb, a rendszeres légzés pedig 0/0/25%-kal hangosabb.

Tanatofóbia
Minden sérült, haldokló vagy kiakadt túlélő után minden túlélő 4/4,5/5%-os verembe helyezhető büntetést kap a javítási, szabotázs- és totemtisztítási sebességére, legfeljebb 16/18/20%-ig.

Egy nővér hívása
A gyógyuló vagy gyógyuló túlélők aurái akkor tárulnak fel előtted, ha 20/24/28 méteres távolságon belül vannak.
Spencer utolsó lehelete
Akár 20 méteren keresztül pislog az aktiváláskor.
A legmagasabb képzettségi sapkával és plafonnal rendelkező gyilkos vitathatatlanul a legjobb a játékban is.

A nővér pislogási képessége lényegében semmissé teszi a szilárd tárgyakat, megkönnyítve a túlélők üldözését.

Eleinte a túlélők valószínűleg körbefutnak veled. Amint rászokott a pislogásra és a pislogásláncolásra, egymást követő győzelmeket fog látni.
A szellem Rin Yamaoka Spirit Fury
A 4/3/2 raklap feltörése után, amikor legközelebb elkábítja egy raklap, az entitás azonnal feltöri.

Hex: Haunted Ground
Amikor a két csapdába esett Hex Totem egyikét egy túlélő megtisztítja, az összes túlélő 40/50/60 másodpercig a kitett állapot hatásától szenved.
Yamaoka kísérteties
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot a Yamaoka's Haunting töltéséhez. A Lélek elhagyja fizikai testét, és egy helybenhagyott „héjat” hagy maga után.
A Lélek be- és kiléphet a létezésből. Ez azt jelenti, hogy eltűnhet, mozgásrajongót szerezhet, majd újra megjelenhet a gyanútlan túlélők mellett.

A Dead by Daylightban a mobilitás a jelenlegi meta a gyilkosok számára. Az ápolónő és a Szellem gyönyörűen játszanak körül ezzel a tulajdonsággal. A Spiritet az teszi olyan hatékonysá, hogy eltávolítja az ellenfél játékosainak a túléléshez szükséges információkat, miközben megőrzi az összes információt, hogy segítsen neki vadászni.

A-szint

Dead by Daylight Killers Tier List A Tier

Ezek kiváló gyilkosok, elegendő eszközzel ahhoz, hogy gyakran nyerjenek. Bár tulajdonságaik elmaradnak az S-szintektől (különösen a mobilitás terén), használatuk nagyon kifizetődő lehet.

Gyilkos Perks Erő Leírás
Az Oni Kazan Yamaoka Zanshin taktika
Az összes raklap, törhető fal és boltozat aurája 24 méteres távolságon belül feltárul Önnek.

Blood Echo
Amikor egy túlélőt akasztanak, az összes többi sérült túlélő vérzéses állapot hatást szenved, amíg meg nem gyógyul, és kimerült állapot effektust 45 másodpercig.

Végzet
Bármikor, amikor egy új túlélő válik a Megszállottsággá, az Oblivious Status Effect 40/50/60 másodpercig hat rájuk, és az aurájuk 4 másodpercre feltárul előtted.
Yamaoka haragja
Nyeld fel a sérült ellenségeid által hagyott vérgömböket. Amikor a teljesítménymérő megtelt, nyomja meg és tartsa lenyomva az Active Ability gombot a Blood Fury elindításához.

Amíg a Blood Fury aktív, az Oni halálos lesz, és további képességekhez jut: Demon Dash és Demon Strike.
Az Oninak vitathatatlanul a legjobb ereje van a játékban. Használatával 45 másodperces ablak áll rendelkezésére, hogy kitörölje az egész ellenfél csapatát.

Oni képességei elég jól hógolyóznak meccs közben. Játékstílusa a túlélők megtalálásán, lefuttatásán, majd vérük összegyűjtésén áll, hogy még nagyobb sebességre tegyen szert.

Az Oni egyetlen hátránya, hogy eltart egy ideig, amíg feltölti az erejét. Ha egyszer megteszi, rémálom lesz, akivel számolni kell.
A Hag Lisa Sherwood Hex: A harmadik pecsét
Ha egy túlélőt üt el egy alaptámadással, miközben a Hex Totem aktív, akkor a vakság állapot effektust alkalmazza.

Hex: Rom
Amikor egy generátort nem egy túlélő javít, azonnal és automatikusan visszafejti a javítási folyamatát a normál regressziós sebesség 100/150/200%-án.

Hex: Devour Hope
Amikor egy túlélőt kimentenek egy horogból legalább 24 méterrel, Devour Hope kap egy Tokent.

2 token : 3/4/5%-os siettetési státusz effektust érhet el 10 másodperccel a túlélő felakasztása után, 10 másodpercig.
3 token : A túlélők az Exposed Status Effect-től szenvednek.
5 token : Lehetővé teszi a túlélők megölését saját kezével.
Megfeketedett katalizátor
Nyomja meg a bekapcsológombot, hogy lehajoljon, és megrajzolja a Phantasm Trap táblát. A Hag képes teleportálni egy 40 méteres körzetben elhelyezkedő megbotlott fantazmacsapdára.
A Hag kell a legbosszantóbb gyilkos, aki ellen játszani lehet.

Csapdái kényszeríthetik és irányíthatják a túlélők mozgását, hogy megfeleljenek stratégiájának. Egy jó hag játékos nyer, ha az egész arénát irányítja a csapdáival, ahelyett, hogy vakon vadászna túlélőkre.

Ereje ellenére a Hag könnyen ellensúlyozható zseblámpákkal és csapdáinak elégetésével. Ennek megvalósítása azonban óriási ügyességet és kommunikációt igényel a túlélő féltől.
A hóhér piramisfeje Kényszerített bűnbánat
Azok a túlélők, akik védelmi találatot kaptak, 60/70/80 másodpercig tört állapothatást kapnak.

A gyötrelem nyoma
Miután megrúgott egy generátort, észrevehetetlenné válik mindaddig, amíg a Generátor le nem fejezi a visszafejlődést, vagy egy Túlélőt bármilyen módon Sérült vagy Haldokló állapotba nem helyeznek.

Halálos
Amikor egy túlélő meggyógyít egy másik túlélőt egy egészségállapotban legalább 32 méterre a gyilkostól, a gyógyító akciót végrehajtó túlélő sikoltozni fog, felfedi a tartózkodási helyét, és aktiválja a Deathboundot a következő 60 másodpercben.
Ítélet rítusai
Tartsa lenyomva a bekapcsológombot az aktiváláshoz, majd haladjon előre bármilyen irányba, hogy nyomot vágjon a talajba.

Azok a túlélők, akik az ösvényen sétálnak vagy futnak, kiváltják a Gyilkos ösztönt, és gyötrelem sújtja őket. A gyötrelem által érintett túlélőket engesztelő ketrecbe küldhetik, amíg haldokló állapotban vannak.
A Piramisfej más módon irányítja a térképet, mint a listán szereplő többi gyilkos.

Kevés a mozgásképessége, mégis nagyon hasznosak a nyomkövetési és csapdázási készségei. Van egy nagy hatótávolságú képessége is, ami ellensúlyozza korlátozott mozgási sebességét.

Amikor Piramisfejként játszik, a játékos gyakran jól ismeri a térképet. Képességei lehetővé teszik számára, hogy könnyen megtalálja a túlélők helyét, és ennek megfelelően kezelje őket.
A rémálom Freddy Krueger Feldühödik
Minden befejezett generátor után kaphat egy 3/3,5/4%-os verembe helyezhető buffot a Felszedés, Ledobás, Raklaptörés, Törhető faltörés, A Generátor sérülése és a Vaulting sebességekhez a próba hátralévő részében.

Emlékezz rám
Minden alkalommal, amikor eltalálod a Megszállottságodat, 4 másodperccel növeled a kijárati kapu nyitási idejét, legfeljebb további 8/12/16 másodpercig.

Vérőr
Amint a kijárati kapu kinyílik, a Blood Warden aktiválódik. A Kilépési Kapu területén található túlélők aurái feltárulnak számodra.
Álomdémon
A Nightmare passzívan elaltatja a túlélőket több mint 60 másodpercre, majd belépnek az álomvilágba.
Freddy kiszabadulása óta folyamatosan jó választás volt. Remek mobilitási képességekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy teleportáljon befejezetlen generátorokra.

Fantasztikusan képes üldözni a túlélőket, köszönhetően a Dream Snaresnek, amelyet le tud tenni a földre.

Mindez a Freddyvel való harc normál állapotára vonatkozik. Ha egyszer belépsz az álomvilágba (ami egyébként minden percben van), még nehezebb lesz vele bánni.
A Hillbilly Max Thompson Jr. Tartós
A Pallet kábítások időtartama 40/45/50 %-kal csökken.

Lightborn
Mentességet biztosít a zseblámpák vagy petárdák által okozott vakság ellen. A megvakítani próbáló túlélők Aurájuk 6/8/10 másodpercig felfedhető.

Gondolkodás
Ha egy generátort 70%-ra javítanak, hangos zajról szóló értesítést kap, és 12/14/16 másodpercig megkapja az észlelhetetlen állapot effektust.
A láncfűrész
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot, hogy betörjön egy Chainsaw Sprintbe. A láncfűrészes sprint során elütött túlélőket a haldokló állapotba helyezik.
A Hillbilly életképessége azzal kezdődik és ér véget, hogy a játékos milyen jól irányítja a láncfűrészt.

Az előző javításokhoz képest a túlmelegedési mechanika segítségével nerfedték, mert túlterhelt volt. Ennek ellenére a Hillbilly továbbra is kiváló térképkezeléssel, tisztességes hógolyózással a meccs vége felé és nagy üldözési potenciállal büszkélkedhet.

B-szint

Dead by Daylight Killers Tier List B Tier

Ezek nagyszerű gyilkosok néhány hibával, amelyeket a legjobb játékosok könnyen tagadhatnak.

Gyilkos Perks Erő Leírás
Anna vadásznő Ragadozó állat Észlelhetetlen állapot effektust biztosít a Bloodlust Tier I. szint megszerzése után. Szerezzen 30/40/50%-kal több vérpontot a Vadász kategória akcióiért.

Területi kötelező érvényű
A túlélők 3 másodpercre felfedik számodra, amikor belépnek az alagsorba, és több mint 32 méterre vagy az alagsor bejáratától.

Hex: Huntress Lullaby
A túlélők 2/4/6 %-os regressziós büntetést kapnak, ha hiányzik a Képességellenőrzés gyógyulás vagy javítás közben.
Vadászkirályok
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot, hogy feltekerjen egy vadászcsavart. Engedje el a bekapcsológombot, hogy elindítsa a csatabárdot.
A Huntress egyedülálló abban, hogy hatékonyan tud ölni nagy távolságból. Egész eszköztára e képesség körül forog nagy hatást fejt ki.

Az eredmény egy gyilkos, aki nagyon erősen tud kezdeni, ha a játékos ügyes, de a jutalmai miatt nagyon jól hólabdázik a meccsen.

A Huntress-játékosnak meg kell dolgoznia az akadályokkal, például fákkal teli térképeket. Gyilkos ereje attól függ, hogy a túlélőket messziről lesikázza. Ezek az akadályok exponenciálisan megnehezítik ezt.
A kannibál Bubba Sawyer Ki ütni
Azok a túlélők, akik az alaptámadásod által haldokló állapotba kerültek, nem jelennek meg a többi túlélő előtt, ha azok 32/24/16 méteres hatótávolságon kívül állnak. A következő 15 másodpercben a haldokló túlélőt érinti a vakság állapothatás, és 50%-kal lassabban mászik.

Barbecue & Chili
Miután felakasztottál egy túlélőt, az összes többi túlélő aurája 4 másodpercre feltárul előtted, ha 40 méternél távolabb vannak a horogtól.

Franklin halála
Az ördögi alaptámadásaid arra késztetik a túlélőket, hogy eldobják tárgyukat ütközéskor.
Bubba láncfűrésze
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot egy töltés fogyasztásához, és hajtson végre egy Chainsaw Dash-t 2 másodpercig, amely több célpontot is eltalálhat. A Chainsaw Dash során elütött túlélők haldokló állapotba kerülnek.
A Kannibál láncfűrésze egy rémálom a túlélők számára. Lehűlésenként három ütési esélye van, és a gyilkos mozgási sebességét növeli használat közben.

A kannibálnak azonban pontosságra van szüksége ahhoz, hogy elsajátítsa. A láncfűrész használata közben nem ütközhet akadályokba. Ellenkező esetben olyan animációt készít, amely értékes másodpercekbe kerül a gyilkosnak – amit a túlélők levadászására használhat fel.
A pestis Adiris Korrupt beavatkozás
A Próba kezdetekor az Entitás 80/100/120 másodpercre blokkolja a tőled legtávolabbi 3 generátort.

Fertőző rémület
Azok a túlélők, akik a gyilkos terror sugarán belül vannak, miközben egy másik túlélőt bármilyen módon haldokló állapotba helyeznek, kiabálnak, és 4/5/6 másodpercig felfedik aktuális tartózkodási helyét a gyilkosnak.

Sötét odaadás
Az Obsession Basic Attack eltalálása 32 méteres terror sugarat bocsát ki 20/25/30 másodpercig.
Aljas tisztítás
Fertőzze meg a kellékeket és a túlélőket a Vile Purge segítségével, hogy véget vessen a betegségeknek.
A pestis arra kényszeríti a túlélőket, hogy taktikát váltsanak a tempójának megfelelően. Ellene az ellenfél csapatának fel kell válnia, hacsak nem akarják, hogy fertőzése átterjedjen a párton.

A fertőzés, amelyet a pestis dob ki, egy pontos lövedék, amely hasonlít a Vadász csatabárdjaihoz – bár kevésbé halálos.

A gyilkos eszköztárának egyik gyenge pontja az üldözési lehetőségek hiánya. Kiválóan alkalmas a térkép irányítására és a túlélők félrevezetésére, de a képzett játékosok könnyen lehagyhatják.
A halálvadász Caleb Quinn Fogaskerékfej
Miután 2-szer eltaláltál egy túlélőt Basic Attack-eddel, a Gearhead 20/25/30 másodpercre aktiválódik. Valahányszor egy Túlélő elvégzi a Jó Ügyességi Ellenőrzést javítás közben, a Generátort sárga Aura fogja felfedni mindaddig, amíg javítás alatt áll.

Halott ember kapcsolója
Az Obsession beakasztása után a Dead Man's Switch aktiválódik a következő 35/40/45 másodpercre. Amíg aktiválva van, bármely túlélő, aki abbahagyja a Generátor javítását, mielőtt az teljesen megjavításra kerülne, az Entitás blokkolja a Generátort, amíg a Dead Man's Switch hatása véget nem ér.

Hex: Megtorlás
Bármely túlélő, aki megtisztít egy fénytelen totemet, 35/40/45 másodpercig az Oblivious Status Effect-től szenved. Ha bármelyik Hex Totem megtisztul, beleértve ezt is, az összes túlélő aurája 10 másodpercre feltárul.
A Megváltó
Tartsa lenyomva a bekapcsológombot a célpontok lefelé célzásához. Nyomd meg a Támadás gombot egy lándzsa lövéséhez, amely behatol a túlélőbe, és lehetővé teszi, hogy akaratuk ellenére a Halálrajongó felé lendüljenek.
A Deathlinger a megváltó lándzsája miatt remekel az 1 v 1 üldözésekben. Ezenkívül furcsa előnyre tesz szert, mert a Terror értesítési hangja egyedi, és az idő nagy részében képes elkapni az ellenfeleket.

Sajnos ennek a gyilkosnak lassú mozgási sebessége van, ami hozzájárul ahhoz, hogy nagyobb területeken rosszul tudja irányítani a térképet. A lándzsája hatótávolsága sem olyan messze.
A Demogorgon Felmerül
Ha egy túlélőt haldokló állapotba helyezünk egy alaptámadással, akkor 32 méteres sugarú körben minden generátor azonnal felrobban, és visszafejlődésbe kezd.

Mindbreaker
A generátorok javítása közben a túlélőket a Kimerült állapot effektus sújtja.

Kegyetlen határok
Valahányszor egy Generátort megjavítanak, a befejezett generátortól számított 32 méteres körzeten belül minden ablak és páncélszekrény blokkolva van minden túlélő számára a következő 20/25/30 másodpercben.
A mélységből
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot az Of the Abyss teljes feltöltéséhez és aktiválásához. Minden túlélőt, aki bezárja az aktivált portált (sárga Aura), a Gyilkos ösztön jelzi.
A Demogorgon kiváló térképvezérlő és üldözési eszközökkel rendelkezik.

Stratégiailag használhatja portáljait a túlélők hurkainak ellensúlyozására, vagy használhatja széttörő képességét arra, hogy egyenesen levadászja a túlélőket.

A Demogorgon következetes gyilkos, de jobban küzd, mint mások, amikor egy jól koordinált csapattal szembesül. Képességei nem hógolyóznak, ha nem kezd tisztességesen egy meccset.
A doktor Herman Carter Elsöprő jelenlét
Az érintett túlélők cikkek fogyasztási aránya 80/90/100%-kal nő.

Monitor & Abuse
Chase közben a Terror sugara 8 méterrel megnő. Ellenkező esetben a Terror sugara 8 méterrel csökken, a látómező pedig 3/5/10°-kal nő.

Túltöltés
Töltsön túl egy generátort a Sebzésgenerátor művelet végrehajtásával. A következő túlélő, aki kapcsolatba lép ezzel a generátorral, egy rendkívül nehéz készségellenőrzés előtt áll.
Carter szikra
A túlélők sikeres megdöbbenése a Doktor különleges képességeivel, a sokkterápiával és a statikus robbantással növeli a túlélők őrültségét, végül az őrület állapoteffektussal sújtja őket, és egyre erősebb hatásokat vált ki.
Csak néhány játékos használja rendszeresen a The Doctort. Ne tévesszen meg azonban, ez nem a meccsen mutatott eredményességét jelzi.

Nem olyan egyszerű vadász, mint a többi gyilkos, de kárpótol azzal, hogy mennyire megzavarja a túlélőket.

Rendelkezik AoE képességgel, amely egy generátor körüli területet is le tud zárni. Megfelelő mozgási sebességgel rendelkezik, hogy kiszedje a kóborlókat.

C-Tier

Dead by Daylight Killers Tier List C Tier

Ezek átlagos gyilkosok, akiknek ügyes játékosra van szükségük, aki igazolja a hatékonyságukat.

Gyilkos Perks Erő Magyarázat
A szellemarc, Jed Olsen Csupa fül vagyok
Minden túlélőnek, aki rohanó akciót hajt végre a tartózkodási helyétől 48 méteren belül, az aurája 6 másodpercig felfedődik.

Izgalmas remegések
A túlélők felvétele után az Entitás blokkol minden generátort, amelyet nem javítanak meg a túlélők, és a következő 16 másodpercben nem javíthatók.

Lopás Chase
Amikor a megszállottságod beakadt, a Furtive Chase egy Tokent kap, maximum 2/3/4 jelzővel. Minden token 4 méterrel csökkenti a terror sugarát üldözés közben.
Éjszakai lepel
Nyomja meg a Bekapcsoló gombot az Night Shroud aktiválásához, amikor a teljesítménymérő megtelt. A Ghost Face az észlelhetetlen állapot effektust kapja, ha az éjszakai lepel aktív.
A jelenlegi meta nem részesíti előnyben a lopakodó gyilkosokat – ez a Ghostface. Ő a legjobb az osztályában, ha lopakodó ölésről van szó. Sajnos ez az eszközkészlet csak a C-Tierbe helyezi.

Magas képzettségi sapkával rendelkezik, amelyet egy nagyszerű hógolyózási képesség jutalmaz a végjáték felé. Miután elbukott néhány túlélőt, gyorsan megtalálja a meccset, amely a maga javára fordul. Természetesen először el kell kapnia néhány ellenfelet – amit a Ghostface szörnyű térképvezérlése akadályoz.
A disznó Amanda Young Hóhér trükkje
Értesítést kap, ha egy túlélő szabotálni kezd egy Hook-ot. Ha túlélőt viszel magaddal, lásd bármelyik túlélő auráját bármely horog 2/4/6 méteres körzetében.

Felügyelet
Minden visszafejlődő generátort fehér aura emel ki. Amint a regresszió véget ér, a generátorok sárga aurával lesznek kiemelve 8/12/16 másodpercig.

Válassz
Amikor egy túlélő kiment egy másik túlélőt egy horogból, amely legalább 32 méterre van tőled, a Make Your Choice aktiválja, és 40/50/60 másodpercig alkalmazza az Exposed Status Effect-et a megmentőn.
Jigsaw keresztsége
Kezdje a próbát 4 fordított medvecsapdával.
A disznó minden mestersége, a semmi stílus mestere az oka annak, hogy lejjebb helyezi a többi gyilkosnál.

Van egy üldözőszerelője, amely rosszabb, mint a többi gyilkos, és a medvecsapdái vadul ellentmondásosak.

Még mindig van remény a The Pig-ben. Rendes eszközei vannak, amelyek addig hasznosak, amíg egy képzett játékos használja őket.
A légió Frank, Julie, Susie, Joey Disszonancia
A 64/96/128 méteres hatótávolságon belüli bármely generátort, amelyet 2 vagy több túlélő javít, sárga aura jelöl.

Mad Grit
Ha túlélőt viszel, nem szenvedsz lehűlést az elmulasztott támadások miatt, és egy másik túlélő sikeres eltalálása 2/3/4 másodpercre leállítja a hordozott túlélő mozgási időzítőjét.

Vasszűz
30/40/50%-kal gyorsabban nyitja ki a Lockers-t.
Feral Frenzy
Amíg a Feral Frenzy aktív: A légió megnövelt mozgási sebességgel fut.

A Légió képes raklapokat boltozni, de eltörni nem. A túlélők karcolásnyomai és vérmedencéi el vannak rejtve a Légió szeme elől.
Ez a gyilkos az S-szinten volt, mielőtt elütötték volna a hatalmas nerfek.

Szinte nincs térképirányítása, de a képzett játékosok sikeresek vele. Ez azért van így, mert a The Legion az egyik legjobb, ha a túlélőpárt nem tapasztalt. A túlélő meta jelenleg arra összpontosít, hogy a gyilkossal játssza a lábát, és hatékonyan próbálja elcsábítani az üldözést. Ha a túlélők összegyűlnek vagy mozdulatlanok maradnak, akkor a Légió könnyen szétválasztja őket.
Kenneth Chase bohóc Félrevezet
A Vault sebessége 5/10/15%-kal gyorsabb. A Vault művelet végrehajtása felszólítja az entitást, hogy blokkolja a Vault helyét 8/12/16 másodpercre.

Coulrophobia
A terror sugaradon belüli túlélők 30/40/50%-os büntetést kapnak a gyógyulási sebességre.

Pop Goes the Weasel
Egy túlélő beakasztása után a következő generátor, amelyet megsérülsz, azonnal elveszíti fejlődésének 25%-át.
Az Afterpiece Tonic
Érintse meg vagy tartsa lenyomva a bekapcsológombot, hogy elindítson egy üveg The Afterpiece Tonic-ot. Érintkezéskor a palack eltörik, és gázfelhőt bocsát ki, amely megrészegíti a Hatásterületén belüli túlélőket.
A Bohóc legjobb tulajdonsága a gázlövedékei. Az egész játékstílusa a körül forog, hogy a játékos mennyire pontos velük.

Sajnos ez nem elég ahhoz, hogy növelje a gyilkos halálos kimenetelét. Ha gyorsabb lenne a mozgása, akkor valószínűleg fenyegetőbb lenne.

D-Tier

Dead by Daylight Killers Tier List D Tier

Ezek olyan gyilkosok, akik majdnem leestek a metáról. Várhatóan csak néhány játékos használja őket, mivel nem nyújtanak jó élményt.

Gyilkos Perks Erő Leírás
Michael Myers alakja A legjobbat hagyd a végére
Szerezz egy Tokent minden olyan sikeres találatért, amelyet alaptámadásoddal nem osztanak meg a Megszállottságnak. Minden Token 5%-os stack-down csökkentést biztosít a sikeres támadások esetén.

Játssz az ételeddel
Minden alkalommal, amikor üldözőbe veszed a megszállottságodat, és hagyod, hogy elmeneküljenek, kapsz egy zsetont, legfeljebb 3 tokent. Minden Token 3/4/5%-kal növeli a mozgási sebességedet.

Haldokló fény
Megszállottságod 33%-os akciósebesség bónuszt kap a többi túlélő kiakasztására és gyógyítására. Minden alkalommal, amikor olyan túlélőt akasztasz, amely nem a Megszállottság, és a Megszállottság életben van, szerezz egy Tokent. Ha a Megszállottság életben van, az összes többi túlélő 2/2,5/3%-os veremre képes büntetést kap a javítási, gyógyítási és szabotázssebességre minden Token után.
Gonosz belül Az Evil Within aktiválása lehetővé teszi az alakzat számára, hogy tisztán lássa zsákmányát, és még több gonosz erőt építsen fel a leséssel.Myers vitathatatlanul rendelkezik a legrosszabb térképvezérléssel a játékban.

Olyan eszköztárral rendelkezik, mint a Ghostface és a The Plague, de mindkettő felülmúlja őt abban, amit megvalósítani akarnak.

Myers játékstílusa nem összetartó, ezért nehéz megtalálni azt, amiben kitűnik. Ezért ragadt meg egyelőre a D-Tierben.
A lidérc Philip Ojomo Ragadozó
A túlélők által hagyott karcok kissé/mérsékelten/jelentősen közelebb kerülnek egymáshoz.

Véreb
A vértócsok élénkvörösen jelennek meg, és a normálnál 2/3/4 másodperccel tovább követhetők.

Shadowborn
A látómező 9/12/15 fokkal megnő.
Siratóharang
Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot az álcázáshoz. Nyomja meg és tartsa lenyomva ismét a burkolat feloldásához, és 1 másodpercig gyors sorozatot biztosít, amikor újra megjelenik.
A lidérc jól irányítja a térképet, de a képességeihez kapcsolódó jelzéseket mérföldekről is hallják a túlélők.

A Wraith lassú animációi a képességek között rengeteg időt adnak a túlélőnek, hogy reagáljon és elmeneküljön előle. Ez jelentősen csökkenti a letalitást.

F-Tier

Dead by Daylight Killers Tier List F Tier

A játékban használható legrosszabb gyilkos.

Gyilkos Perks Erő Leírás
A Trapper Evan Macmillan Nyomasztó jelenlét
A terror sugaradon belüli túlélőknek 10%-kal nagyobb az esélyük arra, hogy készségellenőrzést indítsanak el javítás, gyógyítás vagy szabotálás során.

Brutális Erő
Pusztítsd el a leejtett raklapokat és a törhető falakat, és 10/15/20%-kal gyorsabban sebesítsd meg a generátorokat.

Agitáció
6/12/18%-kal növeli mozgási sebességét testszállítás közben. Holttest szállítása közben a Terror sugara 12 méterrel megnő.
Medvecsapda
A Medvecsapdába esett túlélők megsérülnek, és ideiglenesen mozgásképtelenné válnak.
Rossz érzés játszani a Trapperrel, mert rengeteg beállítást kell végezned, mielőtt meglátod a sikert.

Ez a siker nagyban függ a túlélők képzettségétől is. Könnyedén szabotálhatják és körbejárhatják a The Trapper mesterkedéseit – gyakorlatilag elpazarolják ezt a kemény munkát.

Ezek is tetszhetnek neked