Legfontosabb Csaláskódok Def Jam Rapstar Review

Def Jam Rapstar Review

Def Jam Rapstar box art
Rendszer: Wii, PS3, X360 Review Rating Legend
Fejlesztő: 4mm Games/ Terminal Reality 1,0 - 1,9 = Kerülje 4,0 - 4,4 = Nagyszerű
Pub: Konami 2,0 - 2,4 = Gyenge 4,5 - 4,9 = Meg kell vásárolni
Megjelenés: 2010. október 5 2,5 - 2,9 = Átlagos 5.0 = A legjobb
Játékosok: 1-2 3,0 - 3,4 = korrekt
ESRB minősítés: Tini 3,5 - 3,9 = Jó

A rap olyan zenei műfaj, amely soha nem kapott tisztességes megrázkódtatást a ritmus/zene műfajban. Míg az olyan játékok, mint a SingStar, tartalmaztak ritmusszekciókat olyan dalokhoz, mint a „Just a Friend” a Biz Markie-tól, soha nem adtak ki rap-központú karaoke játékot, ami a műfaj népszerűségét tekintve meglehetősen furcsa. A Rapstar azonban eljött, hogy segítsen betölteni ezt a tátongó lyukat a zenei műfajban (nehéz elképzelni, hogy az iparág jelenlegi telítettségét figyelembe véve), és ez a kísérlet többnyire jól működik.

A Def Jam Rapstar képernyőképe

Első próbálkozásra a Rapstar nagyon jó benyomást kelt. A játék a jelenlegi és klasszikus rap dalok szép montázsával kezdődik, városi háttér előtt. Amint a játék komolyan elkezdődik, három mód közül választhatsz: buli, karrier és freestyle. A parti mód minden bizonnyal a játék fémjelzi módja (ahogy a legtöbb karaoke játék esetében is), és a játék buli módhoz való egyszerű megközelítése (nincs bonyolult lejátszási lista-készítő rendszer vagy oktatóprogram, amelyen végigmenni) üdítő. Egyszerűen kiválaszt egy dalt, és elkezdi a rappelést a ritmussal.

Ha azonban olyan vagy, mint én, és nincs természetes áramlása (ez hirtelen eszembe jutott, amikor megpróbáltam az Ice Cube klasszikusát, az 'It Was a Good Day'-t), akkor érdemes eltölteni egy kis időt a játék karriermódjával. Bár nincs formális oktatóprogram (a csupasz „gyakorló” módtól eltekintve), a játék nehézségi fok szerint rangsorolja a dalokat a Karrierben, és jól kell teljesítenie a könnyű dalokat, mielőtt továbbléphetne a közepes és nehéz dalokra. pályák. A játék karriermódja pontgyűjtési rendszert használ, ami azt jelenti, hogy ha továbbra is alig passzol át dalokat, újra és újra elő kell adnia őket, amíg jól nem sikerül.

És ha a helyes megoldásról beszélünk, beszéljünk a vokális beviteli rendszerről. Az énekkezelés módja a Rapstarban valójában egészen más, mint a bevett karaoke franchise-oké, tehát ha arra számít, hogy a SingStar Popsztár státusza miatt csak továbbhalad a Rapstaron, gondolja át újra. A játék két pontozási mechanikát használ a teljesítmény, a ritmus és a szöveg pontosságának meghatározására. Igen, jól olvastad a másodikat – szövegi pontossággal. Míg az olyan játékok, mint a SingStar és a Rock Band, egyszerűen csak a hangmagasságot mérik (bármelyik dalra 100%-ot érhetsz el azzal, hogy „Óóóó”-t továbbítasz, mindaddig, amíg a hangmagasságod tökéletes), a Rapstar szeretné, ha ismernéd a dalszövegeket és mérni, hogyan sokszor felfújsz egy dalszöveget vagy sort. Észrevettem, hogy ez a mechanika (legalábbis az Easy és Medium módban) kissé elnéző, mivel nem vettem észre túl nagy zuhanást a kottámban, amikor elkezdtem lecserélni az általam nem ismert dalszövegeket gyorsra. tűz 'ah's. A dalszövegekkel azonban törekedned kell, különben a pontszámod elég gyorsan zuhan.

A Def Jam Rapstar képernyőképe

A pontozási mechanizmus ritmuskomponense teljesen megbocsáthatatlan. A játék egy pattogó labdát használ a hangjegygrafikon helyett, amely megmutatja az egyes dalok ritmusát, és a cél az, hogy elmondja a szöveget, amikor a pattogó labda eltalálja a szavakat. A pattogó labda azonban nem a leghatékonyabb eszköz a megfelelő áramlás eléréséhez, mivel gyakran olyan gyorsan mozog, hogy nehéz lépést tartani vele, és nem alkalmas arra, hogy iszonyatosan pontos legyen, különösen, ha több is van. szótagok egy bizonyos ütemre (vagy egy szótag több ütemre)! Meglehetősen tanulságos a pattogó labdával történő ütések előrejelzése, és nem mondhatom, hogy valaha is 100%-osan magabiztosnak éreztem magam a labda után a játék sikerében. A sikert (legalábbis számomra) a legtöbb dal gyakorlati ismerete és a gyakorlati módban töltött idő jelentette.

Egy másik problémám a Rapstarral volt a játék bemutatása. Emlékszel arra a városi hátterre, amiről a játék elején meséltem? Nos, ez a háttér az egész játék során állandó, és ha kiválasztunk egy számot, egyszerűen felbukkan a képernyő közepén, és a háttér áthatja a képernyő nagy részét. Ez a képi séma kissé furcsa, tekintve, hogy korlátozza a szövegek méretét (amelyek már elég kicsik a pattogó labda és a zenei videó alatt.) Bár ez nem volt túl tolakodó probléma, furcsa választás volt, különösen, ha egyre közelebb kell mennie a televízióhoz, hogy lássa a dalszöveget.

A Def Jam Rapstar képernyőképe

Azonban egy olyan terület, ahol a Rapstar arany, az a dalválasztás. Függetlenül attól, hogy milyen korszakot, alműfajt vagy regionális preferenciát választasz, a Rapstar Tupac Shakur, 50 Cent, Outkast, Diddy, Busta Rhymes, Ice Cube, Dr. Dre, The Notorious BIG, Wu-Tang számaival borított be. Klán és Kanye West. A számlista hatalmas és változatos, és ha régóta rajongója vagy a rapzenének, ezeknek a daloknak a többsége klasszikus. És még ha az abszolút kedvenc számod nem is jutott be a játékba, a Rapstar áruházban hetente jelennek meg heti számcsomagok, így rengeteg lehetőséged van.

A Rapstar legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy tudja, mi ez: egy társasjáték. A játék gyorsjáték módja könnyen átvehető, az éneklés és a pontozási rendszer pedig egyszerű. A rapzene rajongóinak mindenképpen ezt a címet kell választaniuk, mivel rengeteg élvezhető tartalom található itt (többek között számos közösségi funkció), és a játékban remek hangsáv található. Valójában elég furcsa, hogy a rapzenének nem volt saját játéka a túltelített zenei műfajban, de első próbálkozásként a Rapstar nagyszerű munkát végez, kitöltve ezt az űrt, és remélhetőleg a jövőben további Rapstar címek elé nézünk.

Által Amanda L. Részvét
CCC hírigazgató

ÉRTÉKELÉS 5-BŐL ÉRTÉKELÉS LEÍRÁSA 2.5 Grafika
A bemutató, különösen a felugró videó bemutató és a kis betűtípus sok kívánnivalót hagy maga után. 4.0 Ellenőrzés
A mikrofon felvétele elég egyszerű, a menük pedig könnyen navigálhatók. 4.1 Zene / Hang FX / Hangszínészkedés
A korongon remekül keverednek a régi és az új iskolás számok, és még több nagyszerű dal vár rád a Rapstar boltban. 3.5

Játssz érték
A játék karriermódjában nem sok van, de ez a játék minden bizonnyal biztos nyerő lesz a bulikon.

3.6 Összesített értékelés - Jó
Nem átlagos. A végső pontszám lebontását lásd a fenti Értékelési legendában.

Játék jellemzők:

  • A Def Jam Rapstar az első zenei játék, amelyet teljes mértékben a hip-hopnak szenteltek
  • A Hip Hop történetét átívelő több mint negyven dallal a Def Jam Rapstar változatos számlistát kínál az összes kiadó legnagyobb hip-hop dalával.
  • A legtöbb mikrofon alapú játéktól eltérően a Def Jam Rapstar egyedi hangfelismerő technológiával rendelkezik, amely megítéli a dalszöveg pontosságát. A szövegi pontosság mellett a Def Jam Rapstar a játékosok pályáját és időzítését is méri, hogy valós időben biztosítsa a teljes pontszámot.
  • Az Xbox Live Vision kamera vagy a PlayStation Eye segítségével a Def Jam Rapstar lehetővé teszi, hogy videót készítsen az előadásról saját főszereplésével, és szerkesztheti azt.
  • A Freestyle mód lehetővé teszi a készülő MC-k számára, hogy saját dalszövegeiket jól ismert producer ritmusai fölé rúgják, így lehetőséget kínálva megmutatni és bizonyítani, hogy megvan, ami kell.


    Pillanatképek / Képek Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Def Jam Rapstar képernyőkép – kattintson a nagyításhoz Diavetítés