A defalt állapot

Küldetés 04: A defalt állapot

Cél: Lépjen be diszkréten az ambrose színházba

Húzza ki a profilozót, és menjen a színház déli oldalán lévő sikátorhoz. Látnia kell egy hozzáférési panelt a feltöréshez, amely a belső kamerához ugrik. Innentől kezdve nyissa ki a hozzáférési panelt, és most már a főbejárat melletti oldalsó ajtót használhatja.

Cél: Profilozzon vendégeket, hogy eljussanak Defaltba

Aidennek át kell vizsgálnia a tömeget (beleértve az emeletet is), hogy elegendő információt találjon Defalt megtalálásához. A legtöbb vendégprofil inaktív lesz. Néhányan viszont piros szegéllyel jelennek meg, és az üzenet követ engem (valamint a Windows loopback cím 127.0.0.1). Ezeket a profilokat kell feltörni. Győződjön meg róla, hogy a fenti kamerákkal keresi a profilokat a felső emeleten. Légy alapos, és mindent megtalál, amire szüksége van.

Cél: Hack Defalt szervere

Ha elegendő profilja van, feltörheti a Defalt szerverét. Ugorjon be a táncparkett feletti kamerákba, és mozogjon, amíg meg nem jelenik a jelölő a szerver megtalálásához. Több nagyméretű cső álom rejtvények szembesülnek itt. Ha még nem értesz ezekhez, nézd meg a videót. Ellenkező esetben hatalmat kell gyakorolni rajtuk, hogy felhívja Defalt figyelmét. Néhány másodperc múlva a Defalt áramszünetet vált ki, és ideje üldözni a patkányt.

Cél: Chase Defalt

Hagyja figyelmen kívül a szikrákat és villanásokat, amikor a patkány után szalad. Ezen üldözés során is többször fel kell másznia. Kövesse a patkányt a tetőig (fogalmam sincs, hogyan fut ebben a maszkban). Ahogy felrobban a háztetőn, azonnal takarodjon.

Cél: Harcoljon végig a háztetőn

A rögzítőelemeket a tetőn szétterítik. Figyeljen magasra és jobbra, hogy elkerülje, hogy a felső szinten lévő rögzítők mellé kerüljenek. Mostanra rendelkeznie kell felső fegyverzettel és rengeteg robbanóanyaggal. Tehát engedje el és tisztítsa meg a rögzítő óráit. A területen lévő rögzítők megszüntetése után a Defalt újra elindul.

Cél: Chase Defalt és tartsa őt a hatótávolságon belül

Dőljön le a tetőről (a jelölőt követve), és ragadjon meg egy autót, amilyen gyorsan csak tud. A Defalt elszakad, és porban marad, ha túl lassú vagy. Kapja fel a Defaltot, amilyen gyorsan csak lehet, és a cél megváltozik.

Cél: Töltse le az adatokat

A lehető legközelebb kell kerülnie Defalt autójához anélkül, hogy megölné őt, amíg meg nem szerezte az összes adatot. Ez az üldözés nehéz lehet, és nagy valószínűséggel próbára teszi a vezetési képességeit, de tarts vele, és végül megtelik a léc.

Cél: Vegye le a Defalt

Ideje felpatkolni a patkányt. Most használhatja autóját és készségeit az autó megsemmisítésére, és végül kiveheti a Defalt -ot. Igazi fájdalom volt. Miután a patkányt feldobták, a küldetés befejeződik.