Kimerült kőbánya búvóhely (hely)

Kimerült kőbánya búvóhely

Bandita tábor a gízai déli hegyekben. Itt fog átmenni a The Hyena fő küldetése során, bár néhány őr leölése idő előtt nem árthat.

Van egy jelöletlen alagútbejárat, szinte közvetlenül északra a térkép ikontól, közvetlenül a víz mellett.

Ezt nem csak a könnyű elérhetőség kedvéért szeretnéd elvenni, hanem mert az egyik kincs itt van. Egy alsó alagútban van, és szinte pontosan félúton található az alagút torkolata és a tábor ikon között. Ne feledje, hogy annak ellenére, hogy a sziklás kőzetméterek méteresek, a Senu továbbra is megcímkézheti ezt a könnyű keresés érdekében.

Kövesse az alagutat a táborba, és mint mindig, keressen a magasba.

A tábor átnyúlik a kanyonon, ami azt jelenti, hogy mindenkit megölhet a bejáratnál, anélkül, hogy figyelmeztetné a tábort. Valószínűleg ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megölje a kapitányt, és megakadályozza, hogy ezek a katonák később hátba lőjenek.

Fosztogassa ki az őrtornyot, majd menjen tovább a táborba, tartsa a magaslatot a délnyugati párkányon. Sneak-kill, ahogy megy, de vigyázzon a vak sarkokra- rettenetesen sok ellenség lóg itt.

Tisztítsa meg a párkányokat, amelyek áttekintést nyújtanak a tábor álmos részéről, beleértve a parancsnokot és a második kincset.

Vágjon le minden olyan védőt, amely még a talajszint felett van, majd csúszik le a parancsnok sátorához. Ezen a ponton minden élő őrnek kifelé kell néznie, így könnyű lopakodást okozva.

Ugyanilyen könnyen lecsúszhat a kincses sátorhoz.

Nyissa meg a piros mezőt a hely megadásához.

Extra hitelért használd belső helyzetedet a többi őr megölésére, majd szabadítsd ki az ártatlan civileket (a parancsnok sátrától északra).