Legfontosabb Szerencsejáték A Diablo 4 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

A Diablo 4 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

Mikor jelenik meg végre a Diablo 4? Olvassa el a Diablo 4-ről szóló legfrissebb híreket itt, beleértve a megjelenés dátumát, az esetleges előzeteseket és az összes pletykát.

ÁltalSamuel Stewart 2020. október 17 A Diablo 4 megjelenési dátuma, előzetes, hírek és pletykák

Ördög , a Warcraft és a Starcraft mellett a Blizzard három legrégebb óta működő és legismertebb franchise-ja közé tartozik. Az eredeti játékot és annak két folytatását – a Diablo 2-t és a Diablo 3-at – mind a kritikusok elismerése fogadta, így nem csoda, hogy az egyik legnagyobb videojáték-cég szeretné ezt a franchise-t továbbvinni.

A Diablo 3 és DLC-i után a Blizzard bejelentette az ellentmondásos helyzetet Ördög halhatatlan A 2018-as BlizzConon. Azonban az a tény, hogy ez egy mobilra szánt játék, nagy visszhangot váltott ki a közösségben, mivel a rajongók egy teljes értékű Diablo 4-et reméltek, ami PC-n és konzolokon is játszható lesz.

Az összes Diablo-rajongó szerencséjére a Diablo 4 végre megerősítést nyert. Ebben a cikkben mindent áttekintünk, amit a franchise közelgő negyedik bejegyzéséről tudunk.

TartalomjegyzékElőadás

Diablo 4 megjelenési dátuma

ördög 4

A Diablo 4-et hivatalosan is megerősítették, hogy fejlesztés alatt áll BlizzCon 2019 . Konkrét megjelenési dátumot azonban nem tűztek ki. A Diablo 2 viszonylag gyorsan követte az eredeti játékot.

Az első játék 1996-ban jelent meg, majd a következő évben egy bővítés következett. Aztán 2000-ben megjelent a Diablo 2, amit a következő évben egy bővítés követett. Azonban 12 év különbség volt a Diablo 2 és a Diablo 3 között, amikor az utóbbit 2012-ben végre kiadták.

A Diablo 3-nak azonban nem egy, hanem két bővítése volt – a Diablo 3: Reaper of Souls és a Diablo 3: Rise of the Necromancer, amelyek 2014-ben, illetve 2017-ben jelentek meg.

A második kiegészítő 2017 júniusában jelent meg, ami azt jelenti, hogy a Diablo 4 már jó ideje fejlesztés alatt állhat, de mivel a játék bejelentésekor még nem volt kitűzve a megjelenési dátum, egyszerűen nem számíthatunk arra, hogy egyhamar a polcokra kerül. .

És bizony Luis Barriga, a játék igazgatója megerősítette, hogy a játék az messze nincs kész , még akkor is, ha a BlizzCon 2019 bemutatója mást sugallhat. Mint ilyen, elkerülhetetlenül a Diablo 4 nem jelenik meg 2020-ban, és 2021 is valószínűtlennek tűnik. Barriga nyilatkozata alapján úgy tűnik, hogy a játék még évekre van hátra, így reálisan nézve valószínűleg nem számíthatunk rá 2022 előtt.

ördög 4 2020

A Diablo 4-el és annak kétértelmű megjelenési dátumával kapcsolatos félreértés másik forrása azok a platformok, amelyekre fejlesztik. A Blizzard ugyanis kijelentette, hogy a játékot PC-re, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra fejlesztik.

Ez kissé furcsának tűnik, tekintve, hogy a következő generációs PlayStation 5 és a jelenleg még meg nem nevezett új Xbox konzol 2020 végén fog megjelenni, jóval azelőtt, hogy maga a Diablo 4 megjelenne.

Igaz, a Diablo 3 számos platformon megjelent, beleértve a PS3-at, a PS4-et, az Xbox 360-at, az Xbox One-t, a Nintendo Switchet, a PC-t és még a macOS-t is. Azonban még a 8. generációs konzolok megjelenése előtt megjelent.

Ennek ellenére, még ha a Diablo 4-et elsősorban PS4-re és Xbox One-ra fejlesztik konzolok tekintetében, visszafelé kompatibilitás révén lejátszható lesz PS5-ön és az új Xboxon.

Kár lenne, ha a játék nem használná ki az új konzolok fejlett hardverét, de a konzolos verzióknál nem kizárt a remastered verzió vagy a grafikus frissítés sem.

Diablo 4 trailer

A Blizzard egy lenyűgöző, 9 perces mozifilmes előzetessel kedveskedett a rajongóknak a 2019-es BlizzConon. Ez drámaian sötétebb és durvább, mint amit a Blizzardtól megszoktunk, még ha a Diablo-ról van szó.

Ez a franchise általában durvább, mint a cég többi IP-je. Megidézését mutatja Lilith , egy figura, amelyre korábban a régebbi Diablo-címek is hivatkoztak, és úgy tűnik, hogy ő fogja betölteni a Diablo 4 nagy gonoszának szerepét.

A mozifilmhez egy rövidebb, 3 perces gameplay trailer is társult. Olyan játékmenetet kínál, amelyet a Diablotól elvár, és bemutatja az eddig megerősített három osztályt: Barbarian, Sorceress és Druid.

Diablo 4 játékmechanika

Diablo 4 megjelenési dátuma

Bár a játék még közel sem ért véget, kaptunk néhány rövid betekintést a játék menetéről. Amint az a fenti előzetesből látható, ugyanaz a régi izometrikus harc lesz benne, amelyről a franchise ismert. Eddig a három osztály derült ki:

  • Barbarian – Az eddig minden Diablo játékban jelen lévő nélkülözhetetlen osztály, a Barbarian a közelharci fegyverekkel való hatalmas mennyiségű sebzésre összpontosít.
  • Varázslónő – Kevesebb fizikai erővel, de nagyobb rugalmassággal rendelkező osztály, a Varázslónő számos elemi varázslatot használ, amelyek lehetővé teszik számára, hogy AoE sebzést okozzon és irányítsa a csatateret.
  • Druida – Egy osztály, amelyet állati NPC-társai és alakváltoztatási képessége határoz meg.

Ezen a háromon kívül további két osztály lesz elérhető a végső játékban, így összesen öt osztály közül lehet választani. Még várni kell, hogy a régi osztályok némelyike ​​visszatér-e, vagy a Blizzard tartogat-e valami vadonatújat. A játék mechanikájának egy másik figyelemre méltó aspektusa, hogy egy közös világban játszódik majd, ami azt jelenti, hogy a játékos találkozhat más játékosokkal a játékban. Ezt a rajongók némi szkepticizmussal fogadták, mivel a Diablo mindig is elsősorban PvE játék volt. Szerencsére a játékosok nem kényszerülnek a PvP-re, ha nem akarnak, de az még kiderül, hogy lehetőség lesz-e az offline játékra.

Az utolsó szó

Megjelent a Diablo 4

Jön a Diablo 4. Egyszerűen nem lehetünk biztosak abban, hogy mikor. Ahogy a cikkben is említettük, a játékig akár két év is eltelhet, de a fejlesztés valószínűleg ennél tovább tart.

Mindenesetre úgy tűnik, egy megfelelő Diablo-élmény lesz belőle – sokkal inkább, mint a kiábrándító pénzkidobás, ami a Diablo Immortal volt –, és nagyon izgatottan várjuk, hogy milyen lesz a végtermék.

Addig is van elég idő a korábbi Diablo játékok újrajátszására – vagy először, ha eddig nem volt rá lehetőséged.

Ezek is tetszhetnek neked