Legfontosabb Szerencsejáték Discord Streamer mód útmutató – mi ez, és szükséged van rá?

Discord Streamer mód útmutató – mi ez, és szükséged van rá?

Mi az a Discord streamer mód és mit csinál? Szüksége van a Discord streamer módra? Itt van egy útmutató, amely mindent elmagyaráz Önnek.

ÁltalSamuel Stewart 2021. július 7 Discord Streamer útmutató

Discord's Streamer mód nagyon hasznos funkció a tartalom streameléséhez anélkül, hogy aggódnia kellene az érzékeny információk kiszivárgása miatt.

Mivel potenciálisan több száz vagy több ezer néző lehet a közvetítéseden, feltétlenül ügyeljen arra, hogy személyes adatai ne villogjanak a képernyőn.

Ebben az útmutatóban felsoroljuk a Discord streamer mód beállításának lépéseit.

Azt is elmagyarázzuk, hogy ebben a módban az egyes opciók mit tesznek. Olvasson tovább, hogy elkezdhesse optimalizálni a biztonságos környezetet adatfolyamai számára.

TartalomjegyzékElőadás

A Discord Streamer mód bekapcsolása

  1. A Discord alkalmazás céloldalán kattintson a gombra Felhasználói beállítások (fogaskerék ikon jelzi – az alábbiak szerint).
    Discord Streamer útmutató Megnyitási beállítások
  2. Navigáljon a Streamer módhoz az oldalsávon, és jelölje be a Streamer mód engedélyezése lehetőséget.
    Discord Streamer Guide Streamer mód engedélyezése

Mostantól engedélyezve van a Streamer mód a fiókjában.

Billentyűzetet is hozzárendelhet a Streamer mód be- és kikapcsolásához egy gombnyomással. Ez praktikus a rendszeres streamelők számára – így nem kell a menükben navigálni a munkamenetek során.

Streamer mód beállításai

Most nézzük meg az ebben a módban elérhető egyéni lehetőségeket. Ezek be-/kikapcsolásával tovább szabhatja a streamelési élményt saját igényei szerint.

Automatikus engedélyezés/letiltás

Discord Streamer Guide A Streamer mód automatikus engedélyezése és letiltása

Ha ez az opció be van kapcsolva, a Discord automatikusan aktiválja a Streamer módot, amikor bármilyen OBS (Open Broadcasting Software) vagy XSplit programot futtat.

Ez tökéletes azoknak a feledékeny típusoknak, akik nem akarnak zavarni a funkció be- és kikapcsolásával.

Személyes adatok elrejtése

Discord Streamer útmutató Személyes adatok elrejtése

Ha ez az opció be van kapcsolva, a Streamer mód automatikusan elrejti a Discord-címkéket, e-maileket, csatlakoztatott fiókokat és egyéb hasonló információkat tartalmazó példányokat. Elrejti azokat a jegyzeteket is, amelyeket a barátja fiókjaiban hagyott.

Discord Streamer útmutató Meghívó linkek elrejtése

Ez a lehetőség letiltja az összes meghívókódot, amely még mindig szerepel a listában Meghívja lapon. Ez elrejti a mások számára létrehozott meghívásokat is.

Ez megakadályozza, hogy a nézők a kódokkal csatlakozzanak olyan privát Discord-szerverekhez, amelyeken Ön vagy barátai vannak.

Hangok letiltása

Discord Streamer Guide Hangok letiltása

Ez az opció elnémítja az összes bejövő hangot, például az üzenetértesítéseket, az új felhasználók csatlakozását és számos rendszereffektust.

Ez a beállítás több, mint az adatvédelem, hanem jobb élményt nyújt a nézőknek azáltal, hogy elnémítja azokat a hangokat, amelyek megzavarhatják az adatfolyamot.

Értesítések letiltása

Discord Streamer útmutató Az értesítések letiltása

Valószínűleg ez az a lehetőség, amelyet a legtöbb streamer szeretne bekapcsolni.

Ez letiltja az összes bejövő asztali és ügyfélértesítés megjelenítését a faladon. Ez elrejti a személyes dolgokat, például a privát üzenetek előnézeteit, a letöltési értesítéseket és más bizalmas információkat.

Következtetés

Itt van: a Discord nagyon hasznos Streamer módjának teljes leírása.

Ennek a módnak a használatával továbbra is minőségi tartalmat biztosíthat nézőinek anélkül, hogy fennállna a veszélye annak, hogy érzékeny és személyes adatok véletlenül felvillannak a képernyőn.

A Streamer móddal kapcsolatos további információkért tekintse meg a Discord hivatalos oldalát támogatási oldal .

Ezek is tetszhetnek neked